Yeni Eklentimiz #HayirliOlsun

Yalnız @Forumdash elbet bir gün TT eklentisi gelecek, o yüzden Karadayı'yı [HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] olarak yazıyorum diyordu. Ve Karadayı şu an TT'de, adam geleceği görmüş, planlamış. :D

Yeniliklere açık ol hemen karşı çıkma :D
aga güzel olan şeyleri destekliyorum ama gereksiz işleri sevmem twitterı da hiç sevmem zaten

Yaw he he :D Ne alaka arkadaş hem bu sayede aktiflik artacak, forum için iyi bir özellik :) Sen zaten ne zaman beğendin ki ?
aga forumla twitterın ayrılması lazım birbirinden twitter gibi oldu şimdi her mesajda ## görecez artık ciddiye bile alamam böyle mesajları

[HASHTAG]#XenForo[/HASHTAG] 'ya geçtikten sonra ki [HASHTAG]#EnBuyukCilginlik[/HASHTAG] [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] eklentisi olabilir. :D

Tutar bu çılgınlık. Ellerine sağlık @OzaN para gitmiştir baya ama güzel bir yatırım.

[HASHTAG]#OzaNAdminYaptiYapacagini[/HASHTAG]

@OzaN senin emeklerine laf söylemiyorum yanlış anlama forum için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyosun takdir ediyorum ama beğenmediğimi söylüyorum sadece :D yoksa takdir edilmesi lazım tartışmasız :D

[HASHTAG]#XenForo[/HASHTAG] 'ya geçtikten sonra ki [HASHTAG]#EnBuyukCilginlik[/HASHTAG] [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] eklentisi olabilir. :D

Tutar bu çılgınlık. Ellerine sağlık @OzaN para gitmiştir baya ama güzel bir yatırım.

[HASHTAG]#OzaNAdminYaptiYapacagini[/HASHTAG]
Yok bedavaya geldi, parayı medya eklentisine yatırdık zaten. Buna kalmazdı. :D

[HASHTAG]#HayirliOlsun[/HASHTAG] Çok iyi bir uygulama olmuş. Teşekkürler Ozan. :)

@OzaN senin emeklerine laf söylemiyorum yanlış anlama forum için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyosun takdir ediyorum ama beğenmediğimi söylüyorum sadece :D yoksa takdir edilmesi lazım tartışmasız :D
Beğenilmeyen noktaları söyleyebilirsiniz tabii. Beğenmediğiniz şeylere bile beğendik derseniz beğenip beğenmediğinizi nasıl anlayalım. :):)

Twitter'a döneceği konusunda endişe etmeye gerek yok bence, çok büyük bir etkisi olmayacak. Ona bakılırsa eskiden mention da yoktu @takas diye etiketlemek de twitter'da olup forumlarda olmayan bir özellikti ama forum twitter'a dönmedi. :):)

Beğenilmeyen noktaları söyleyebilirsiniz tabii. Beğenmediğiniz şeylere bile beğendik derseniz beğenip beğenmediğinizi nasıl anlayalım. :):)

Twitter'a döneceği konusunda endişe etmeye gerek yok bence, çok büyük bir etkisi olmayacak. Ona bakılırsa eskiden mention da yoktu @takas diye etiketlemek de twitter'da olup forumlarda olmayan bir özellikti ama forum twitter'a dönmedi. :):)
haklısın ama tt falan twitter özellikleri inşallah öyle olmaz hadi hayırlısı :D
forum adına hayırlı olsun :D [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG]
her mesajıma koyacam :D

TT sırası, en çok kullanımdan en aza doğru sıralanmıyor mu ?

aga forumla twitterın ayrılması lazım birbirinden twitter gibi oldu şimdi her mesajda ## görecez artık ciddiye bile alamam böyle mesajları
haklısın ama tt falan twitter özellikleri inşallah öyle olmaz hadi hayırlısı :D
forum adına hayırlı olsun :D [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG]
her mesajıma koyacam :D
😱