Yeni Eklentimiz #HayirliOlsun

Profildeki durum güncellemelerinde kullanılan [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] 'lar hashtag olmuyor sanırım daha? :)

Hayırlı olsunda yani bu hashtag'e tıkladığımız zaman neden konu başlıklarını görüyoruz ki? @OzaN

E o zaman bu olay süper oldu :)

[HASHTAG]#CarsambalarinPrensiKaraParAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#CarsambalarinPrensiKaraParAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#CarsambalarinPrensiKaraParAsk[/HASHTAG]
[HASHTAG]#PersembelerinFatihiKVP[/HASHTAG] [HASHTAG]#PersembelerinFatihiKVP[/HASHTAG] [HASHTAG]#PersembelerinFatihiKVP[/HASHTAG]

TT'ye sokabildik inşallah :D

Güzel uygulama gibi görünüyor yan tarafta görünce şaşırmıştım zaten .:D [HASHTAG]#hayirliolsun[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Tam da inşallah millet 'çocuk' gibi işin b*kunu çıkarmazlar diye yazmaya gelmiştim, çıkarmışlar. ^-^

ilk günün heyecanına ver 😛 :D
Sonraki günlerde de güvenmiyorum pek. :D
Özellikle Myci ve Vadicilere :(

Twitter'daki gibi herkes 100 kere bile yazsa 1 sayılsa @OzaN? 30 dk veya 1 saatlik süre içinde ne kadar yazılırsa yazılsın, kişi başı 1 sayılabilir.

Ayrıca alakasız mesajların yanına eklenen hashtaglerden dolayı ya da sadece hashtag'den oluşan mesajlara ceza da verilmeli. Sistem kullanışlı, kaliteli ve adil kalsın.

Twitter'daki gibi herkes 100 kere bile yazsa 1 sayılsa @OzaN? 30 dk veya 1 saatlik süre içinde ne kadar yazılırsa yazılsın, kişi başı 1 sayılabilir.

Ayrıca alakasız mesajların yanına eklenen hashtaglerden dolayı ya da sadece hashtag'den oluşan mesajlara ceza da verilmeli. Sistem kullanışlı, kaliteli ve adil kalsın.
İki fanatik grup var elden bir şey gelmez. :D

Bugün önemli bir gün biraz müsemma olabilir bence.:DMuhteşe Yüzyıl'ın en büyük karakteri ölüyor.Abartmakta bir sakınca yok bence.:D

Kişi başı 1 sayılması elimden gelen bir şey değil maalesef şu aşamada.

Kötüye kullanım için bazı önlemler alacağız mecburen, öyle gözüküyor. :)

Kişi başı 1 sayılması elimden gelen bir şey değil maalesef şu aşamada.

Kötüye kullanım için bazı önlemler alacağız mecburen, öyle gözüküyor. :)
Benim imzama vadi hastagini koymam sorun olmaz İnsalah

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Benim imzama vadi hastagini koymam sorun olmaz İnsalah

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Sence olmama ihtimali var mı? Tabii ki sorun olur. :)

Hatta imza koyman başlı başına problem. İmza yasak sadece Mobilden, Tapatalk'tan girdiğine dair kısa bir yazı yazabilirsin. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd