Yeni Eklentimiz #HayirliOlsun

#totosemre :)

bende niye olmuyo :)

Eklenti güzel olmuş bazı sorularim var :X

Fi tarihinde yaptiğimiz etiketi yeniden yazsak ve hemen TT listesine girer durumda??? En azından baktiğim TT tarihleri onu gösteriyor gibi. Kötü olmuş Her gece 00.00 TT listesi sıfırlansa aynı twitterdaki gibi(bilmem orda öylemi oluyor)

Birde imza sistemi yok forumda ama Tapatalk'ta var olduda bi hinlik yaptim TapaTalk'a imza olarak yapıcak oldugum TT'yi ekledim ve o gün sırf TT olsun diye ordan yazdım nolucak???

Son olarakta 352345425252354234 karakterli TT'nin durumu nolucak??? Bi dur denilmeli
@OzaN eline de sağlık :X

Fi tarihinde yaptiğimiz etiketi yeniden yazsak ve hemen TT listesine girer durumda??? En azından baktiğim TT tarihleri onu gösteriyor gibi. Kötü olmuş Her gece 00.00 TT listesi sıfırlansa aynı twitterdaki gibi(bilmem orda öylemi oluyor)

Birde imza sistemi yok forumda ama Tapatalk'ta var olduda bi hinlik yaptim TapaTalk'a imza olarak yapıcak oldugum TT'yi ekledim ve o gün sırf TT olsun diye ordan yazdım nolucak???

Son olarakta 352345425252354234 karakterli TT'nin durumu nolucak??? Bi dur denilmeli
eklenti niye bende olmuyor onu kimse cevaplamadı @Forumdash belki sendedir cevabı :)

dur bir deniyim :)

evet aynısı işte :)

[HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG]

:))

evet oluyormuş ben alıntı yapabiliyorum ama kendim yapamıyorum sanıyordum :)
İki sorun aynı anda çözüldü. :)

sen [HASHTAG]#totsemre[/HASHTAG] 'yi ilkkez yazdiğin içindir? 2.olarak ben yazınca sistem seninkini algılamiştir.Teknik bilgiye sahip değilim valla sallıyorum:F (ama mantıklı gibi geliyor:F)
Çaylak üyelere kapalıydı sistem. :)

Tapatalk imzasinda kullanmak yasak. Ceza verildi. :)

Çaylak ve mod olmaya kişinin kendisi karar veriyor bence. :):)
delilik ve dehalık arasında ince bir çizgi varmış ben o çizgiyi çok ihlal ediyorum:) zaten sırat köprüsü gibin çok ince bir çizgi, anca ipe bağlı geçebilirim yoksa aşağı düşüyoruz ikide bir :)

Çaylak olunca noluyor (b) Ben sadece fake uyeleri saptamak için geçilen süreç olarak biliyorum(b)
çaylaklığa düşürülen üye tekrar vaftiz edilip hristiyanlığa adım atıyor orda üç ayını tamamlayıp kelimei şaadet getirip müslüman oluyor öyle bişey sanırım tam ayrıntıyı bilmiyorum ama :)

sistemle hiç uyuşamadım zaten tam sistem değişti üç gün sonra ban yedik :))

daha öncekiler güle oynaşa cezayı tamamlayıp geliyordu bize gelince sistem çok acımasız :)

Tamam o zaman kelime-i şehadet getir :X
üç ayın dolması gerekiyormuş :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd