eklenti niye bende olmuyor onu kimse cevaplamadı @Forumdash belki sendedir cevabıEklenti güzel olmuş bazı sorularim var
Fi tarihinde yaptiğimiz etiketi yeniden yazsak ve hemen TT listesine girer durumda??? En azından baktiğim TT tarihleri onu gösteriyor gibi. Kötü olmuş Her gece 00.00 TT listesi sıfırlansa aynı twitterdaki gibi(bilmem orda öylemi oluyor)
Birde imza sistemi yok forumda ama Tapatalk'ta var olduda bi hinlik yaptim TapaTalk'a imza olarak yapıcak oldugum TT'yi ekledim ve o gün sırf TT olsun diye ordan yazdım nolucak???
Son olarakta 352345425252354234 karakterli TT'nin durumu nolucak??? Bi dur denilmeli
@OzaN eline de sağlık
1 haftadır sende de oluyor.eklenti niye bende olmuyor onu kimse cevaplamadı @Forumdash belki sendedir cevabı
[HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG] etiketi mi???eklenti niye bende olmuyor onu kimse cevaplamadı @Forumdash belki sendedir cevabı
dur bir deniyim1 haftadır sende de oluyor.
evet aynısı işte[HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG] etiketi mi???
)dur bir deniyim
evet aynısı işte
[HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG]
sen [HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG] 'yi ilkkez yazdiğin içindir? 2.olarak ben yazınca sistem seninkini algılamiştir.Teknik bilgiye sahip değilim valla sallıyorum (ama mantıklı gibi geliyor)dur bir deniyim
evet aynısı işte
İki sorun aynı anda çözüldü.dur bir deniyim
evet aynısı işte
[HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG]
)
evet oluyormuş ben alıntı yapabiliyorum ama kendim yapamıyorum sanıyordum
Çaylak üyelere kapalıydı sistem.sen [HASHTAG]#totsemre[/HASHTAG] 'yi ilkkez yazdiğin içindir? 2.olarak ben yazınca sistem seninkini algılamiştir.Teknik bilgiye sahip değilim valla sallıyorum (ama mantıklı gibi geliyor)
yok beni çaylak üye yaptıklarında onu yapamıyordum sanırım sonradan @darksaal düzeltmiş )sen [HASHTAG]#totsemre[/HASHTAG] 'yi ilkkez yazdiğin içindir? 2.olarak ben yazınca sistem seninkini algılamiştir.Teknik bilgiye sahip değilim valla sallıyorum (ama mantıklı gibi geliyor)
Eklenti güzel olmuş bazı sorularim var
Fi tarihinde yaptiğimiz etiketi yeniden yazsak ve hemen TT listesine girer durumda??? En azından baktiğim TT tarihleri onu gösteriyor gibi. Kötü olmuş Her gece 00.00 TT listesi sıfırlansa aynı twitterdaki gibi(bilmem orda öylemi oluyor)
Birde imza sistemi yok forumda ama Tapatalk'ta var olduda bi hinlik yaptim TapaTalk'a imza olarak yapıcak oldugum TT'yi ekledim ve o gün sırf TT olsun diye ordan yazdım nolucak???
Son olarakta 352345425252354234 karakterli TT'nin durumu nolucak??? Bi dur denilmeli
@OzaN eline de sağlık
İki sorun aynı anda çözüldü.
Çaylak üyelere kapalıydı sistem.
Adamı niye Caylak yaptiniz ki??? Mod yapıcanıza adamı çaylak mı yaptınızİki sorun aynı anda çözüldü.
Çaylak üyelere kapalıydı sistem.
Şu uzun TT'ye verilmeli bence (4 gözle bekliyorum)Tapatalk imzasinda kullanmak yasak. Ceza verildi.
Çaylak veya mod olmaya kişinin kendisi karar veriyor bence.Adamı niye Caylak yaptiniz ki??? Mod yapıcanıza adamı çaylak mı yaptınız
Şu uzun TT'ye verilmeli bence (4 gözle bekliyorum)
Adamı niye Caylak yaptiniz ki??? Mod yapıcanıza adamı çaylak mı yaptınız
Şu uzun TT'ye verilmeli bence (4 gözle bekliyorum)
delilik ve dehalık arasında ince bir çizgi varmış ben o çizgiyi çok ihlal ediyorum zaten sırat köprüsü gibin çok ince bir çizgi, anca ipe bağlı geçebilirim yoksa aşağı düşüyoruz ikide birÇaylak ve mod olmaya kişinin kendisi karar veriyor bence.
Çaylak olunca noluyor Ben sadece fake uyeleri saptamak için geçilen süreç olarak biliyorumÇaylak veya mod olmaya kişinin kendisi karar veriyor bence.
çaylaklığa düşürülen üye tekrar vaftiz edilip hristiyanlığa adım atıyor orda üç ayını tamamlayıp kelimei şaadet getirip müslüman oluyor öyle bişey sanırım tam ayrıntıyı bilmiyorum amaÇaylak olunca noluyor Ben sadece fake uyeleri saptamak için geçilen süreç olarak biliyorum
Sen çok geride kalmışsın.Çaylak olunca noluyor Ben sadece fake uyeleri saptamak için geçilen süreç olarak biliyorum
Tamam o zaman kelime-i şehadet getirçaylaklığa düşürülen üye tekrar vaftiz edilip hristiyanlığa adım atıyor orda üç ayını tamamlayıp kelimei şaadet getirip müslüman oluyor öyle bişey sanırım tam ayrıntıyı bilmiyorum ama
sistemle hiç uyuşamadım zaten tam sistem değişti üç gün sonra ban yedik )Sen çok geride kalmışsın.
https://fav10.net/forum/threads/favori-Üye-nedir-nasıl-olunur-güncel-2013.201246/
destere'nin çaylak olmasının sebebi de ceza sistemindeki yenilik:
https://fav10.net/forum/threads/ceza-sistemi-yenilendi-güncel-19-Şubat.199631/page-3#post-1727778
üç ayın dolması gerekiyormuşTamam o zaman kelime-i şehadet getir
Anladım... O zaman şafak kaç ??? @destereSen çok geride kalmışsın.
https://fav10.net/forum/threads/favori-Üye-nedir-nasıl-olunur-güncel-2013.201246/
destere'nin çaylak olmasının sebebi de ceza sistemindeki yenilik:
https://fav10.net/forum/threads/ceza-sistemi-yenilendi-güncel-19-Şubat.199631/page-3#post-1727778