Profildeki durum güncellemelerinde kullanılan [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] 'lar hashtag olmuyor sanırım daha?
Yok olmuyor şimdilik, umarım ileride olur.Profildeki durum güncellemelerinde kullanılan [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] 'lar hashtag olmuyor sanırım daha?
Tapatalk imzama koyacam Listede her zaman en üst airada oluruz: Dvadiyi tt yaptım 2 mesajla
ilk günün heyecanına ver 😛Tam da inşallah millet 'çocuk' gibi işin b*kunu çıkarmazlar diye yazmaya gelmiştim, çıkarmışlar. ^-^
Sonraki günlerde de güvenmiyorum pek.ilk günün heyecanına ver 😛
İki fanatik grup var elden bir şey gelmez.Sonraki günlerde de güvenmiyorum pek.
Özellikle Myci ve Vadicilere
Twitter'daki gibi herkes 100 kere bile yazsa 1 sayılsa @OzaN? 30 dk veya 1 saatlik süre içinde ne kadar yazılırsa yazılsın, kişi başı 1 sayılabilir.
Ayrıca alakasız mesajların yanına eklenen hashtaglerden dolayı ya da sadece hashtag'den oluşan mesajlara ceza da verilmeli. Sistem kullanışlı, kaliteli ve adil kalsın.
Sonraki günlerde de güvenmiyorum pek.
Twitter'daki gibi herkes 100 kere bile yazsa 1 sayılsa @OzaN? 30 dk veya 1 saatlik süre içinde ne kadar yazılırsa yazılsın, kişi başı 1 sayılabilir.
Ayrıca alakasız mesajların yanına eklenen hashtaglerden dolayı ya da sadece hashtag'den oluşan mesajlara ceza da verilmeli. Sistem kullanışlı, kaliteli ve adil kalsın.
Kişi başı 1 sayılması elimden gelen bir şey değil maalesef şu aşamada.Sonraki günlerde de güvenmiyorum pek.
Benim imzama vadi hastagini koymam sorun olmaz İnsalahKişi başı 1 sayılması elimden gelen bir şey değil maalesef şu aşamada.
Kötüye kullanım için bazı önlemler alacağız mecburen, öyle gözüküyor.
Sence olmama ihtimali var mı? Tabii ki sorun olur.Benim imzama vadi hastagini koymam sorun olmaz İnsalah
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
imza kalırda imzada ki hashtagi silerizSence olmama ihtimali var mı? Tabii ki sorun olur.
Hatta imza koyman başlı başına problem. İmza yasak sadece Mobilden, Tapatalk'tan girdiğine dair kısa bir yazı yazabilirsin.