Türkçe karakter olmuyor, tekrar dene.
admin yapma bunu ya burayı twittera çevireceksin gözünü sevim kaldır hemen millet şimdi her kelimeye # # koyacak al sana twitterMesajlarda [HASHTAG]#hashtag[/HASHTAG] kullanabiliyoruz işte daha nesini anlatayım.
Forum anasayfasına bak.
Şu an Tapatalk'tan giriyorum o yüzden bilemedim. Teşekkürler.
@XanTier koş koş ana muhalefet geldiadmin yapma bunu ya burayı twittera çevireceksin gözünü sevim kaldır hemen millet şimdi her kelimeye # # koyacak al sana twitter
gerçekten gereksiz buldum yani laf olsun diye söylemiyorum daha değişik şeyler yapabilirsin
Şu an Tapatalk'tan giriyorum o yüzden bilemedim. Teşekkürler.
Keşke alt alta olsaymış Twitter'daki gibi.
aga haksızmıyım burası bi forum şimdi twitterdan ne farkı kaldı bundan sonra # # # # her kelimede görürüz artık@XanTier koş koş ana muhalefet geldi
Güzel ve forumun bir kısmının uzun zamandır beklediği bir eklentiydi, iyi oldu benceaga haksızmıyım burası bi forum şimdi twitterdan ne farkı kaldı bundan sonra # # # # her kelimede görürüz artık
forumda zaten entel dantel çok kişi var onları boşver twitter gibi olacakGüzel ve forumun bir kısmının uzun zamandır beklediği bir eklentiydi, iyi oldu bence
burda tt yapmak kolay boşver@takas, Kurtlar Vadisi Pusu'nun oluşturduğu etiketler için twitter'a girmene gerek kalmadı. Buradan yazarsın artık.
Twitter'a gir, tweet at, öyle tt yap o zaman.burda tt yapmak kolay boşver
Yeniliklere açık ol hemen karşı çıkmaforumda zaten entel dantel çok kişi var onları boşver twitter gibi olacak