Türkçe karakter olmuyor, tekrar dene.
admin yapma bunu ya burayı twittera çevireceksinMesajlarda [HASHTAG]#hashtag[/HASHTAG] kullanabiliyoruz işte daha nesini anlatayım.
Forum anasayfasına bak.![]()
Şu an Tapatalk'tan giriyorum o yüzden bilemedim. Teşekkürler.
@XanTier koş koş ana muhalefet geldiadmin yapma bunu ya burayı twittera çevireceksingözünü sevim kaldır hemen millet şimdi her kelimeye # # koyacak al sana twitter
gerçekten gereksiz buldum yani laf olsun diye söylemiyorum daha değişik şeyler yapabilirsin![]()
Şu an Tapatalk'tan giriyorum o yüzden bilemedim. Teşekkürler.
Keşke alt alta olsaymış Twitter'daki gibi.![]()
aga haksızmıyım burası bi forum şimdi twitterdan ne farkı kaldı bundan sonra # # # # her kelimede görürüz artık@XanTier koş koş ana muhalefet geldi![]()
Güzel ve forumun bir kısmının uzun zamandır beklediği bir eklentiydi, iyi oldu benceaga haksızmıyım burası bi forum şimdi twitterdan ne farkı kaldı bundan sonra # # # # her kelimede görürüz artık
forumda zaten entel dantel çok kişi var onları boşver twitter gibi olacakGüzel ve forumun bir kısmının uzun zamandır beklediği bir eklentiydi, iyi oldu bence![]()
burda tt yapmak kolay boşver@takas, Kurtlar Vadisi Pusu'nun oluşturduğu etiketler için twitter'a girmene gerek kalmadı. Buradan yazarsın artık.![]()
Twitter'a gir, tweet at, öyle tt yap o zaman.burda tt yapmak kolay boşver![]()
Yeniliklere açık ol hemen karşı çıkmaforumda zaten entel dantel çok kişi var onları boşver twitter gibi olacak