xBUGRAx
Emekli
Evet yine psikopat çıkmıştı.Güzelmiş yarın bakarım.
Evet İlkay'la demi.
Evet yine psikopat çıkmıştı.Güzelmiş yarın bakarım.
Evet İlkay'la demi.
Niyesi sesli güldüm. Dizide ruh hastası olmayan bir Özgür'dü sanırım.Evet yine psikopat çıkmıştı.
Devam etse o da olurdu büyümüştü iyice. Ay son haline bakayım bir.Niyesi sesli güldüm. Dizide ruh hastası olmayan bir Özgür'dü sanırım.
Bizden kaç yaş küçük çocuğa bari şey etme. .s.ss.sDevam etse o da olurdu büyümüştü iyice. Ay son haline bakayım bir.
Hesabı gizli Çankaya Üniversitesi yazmış biyosuna.Bizden kaç yaş küçük çocuğa bari şey etme. .s.ss.s
FOX'un paralarını eğitime yatırmış demek ki.. Çocuk diziden dolayı derslerine odaklanamadı özele gidebildi zaar.Hesabı gizli Çankaya Üniversitesi yazmış biyosuna.
Biz izlerken bu küçücüktü üniye başlamış Allah bilir aynı dönemlerdeyizdir üçümüz de.FOX'un paralarını eğitime yatırmış demek ki.. Çocuk diziden dolayı derslerine odaklanamadı özele gidebildi zaar.
Elimizde büyüdü. Çoluk çocukla okuyoruz ama boşver alıştık işte.Biz izlerken bu küçücüktü üniye başlamış Allah bilir aynı dönemlerdeyizdir üçümüz de.
Alıştık bitiyor bile. Keşke hazırlık da olsaydı bizim bölümde.Elimizde büyüdü. Çoluk çocukla okuyoruz ama boşver alıştık işte.
Gözünde büyütüyordun bak ne güzel oyunlarla danslarla okuyup bitirdin. Eğitim fakültesinde yüksek lisans varsa yap.Alıştık bitiyor bile. Keşke hazırlık da olsaydı bizim bölümde.
Var bu dönem ödevlerle ortalamayı yükseltirsem iyi olacak.Gözünde büyütüyordun bak ne güzel oyunlarla danslarla okuyup bitirdin. Eğitim fakültesinde yüksek lisans varsa yap.
Daha KPSS kursun var orada da iyi bir ortam bulursun belki.Var bu dönem ödevlerle ortalamayı yükseltirsem iyi olacak.
Aynı ekip gideceğiz hem de senin çok sevdiğin bir muhitte.Daha KPSS kursun var orada da iyi bir ortam bulursun belki.
SincanAynı ekip gideceğiz hem de senin çok sevdiğin bir muhitte.
Kaçıncı bölümdesin."Gözleme hamuru gibi soru, cevap verdikçe genişliyor.. Daha fazla sorma delinir mazallah"
Güzel söz, kullanılır.
Bir ara 17'den resim atmıştın ileriye gideceğine geriye gidiyorsun.11 anacım.
Onu hikaye atmak için yaptım.Bir ara 17'den resim atmıştın ileriye gideceğine geriye gidiyorsun.