Gerçekten çok farklı bir sondu. 75'ten sonra 20 bölüm bile sürmedi niye acaba?75. bölümü belki geçmişte aklınızda kalmıştır, çok farklı bir "son"du... ben çocukken izlediğimde çok üzülmüştüm, bu bölüme denk gelince yine üzüldüm. bir diziyi sevince gerçek olmasını çok istiyorsun, "dizi" gibi değil de...
Senarist Oya Yüce bir anda yazmayı bırakmış final yapmışlar sonra 2003'de yoğun telefonlar gelince dizinin oyuncuları senaryoyu devr almış 92'de bitirmişler.. Oya zaten birçok mantık hatasıyla yazmıştı. tam dk'sından aldım. Leyla ile Mecnun bak işine kardeşim.
@Aserat @xBUGRAx @bazinga @Dosi @emreemreu @Ahmed @denizz19 @serhatt @seyfullXh @Polat Şaşmaz @Zeyno ve izleyenler....
Ayten ve Rüyanın yazdığı son 17 bölüm de çok güzeldi, keşke daha önceden kendileri yazsalardı.75. bölümü belki geçmişte aklınızda kalmıştır, çok farklı bir "son"du... ben çocukken izlediğimde çok üzülmüştüm, bu bölüme denk gelince yine üzüldüm. bir diziyi sevince gerçek olmasını çok istiyorsun, "dizi" gibi değil de...
Senarist Oya Yüce bir anda yazmayı bırakmış final yapmışlar sonra 2003'de yoğun telefonlar gelince dizinin oyuncuları senaryoyu devr almış 92'de bitirmişler.. Oya zaten birçok mantık hatasıyla yazmıştı. tam dk'sından aldım. Leyla ile Mecnun bak işine kardeşim.
@Aserat @xBUGRAx @bazinga @Dosi @emreemreu @Ahmed @denizz19 @serhatt @seyfullXh @Polat Şaşmaz @Zeyno ve izleyenler....
Es geçemeyeceğim ikinci dizim olur kendisi75. bölümü belki geçmişte aklınızda kalmıştır, çok farklı bir "son"du... ben çocukken izlediğimde çok üzülmüştüm, bu bölüme denk gelince yine üzüldüm. bir diziyi sevince gerçek olmasını çok istiyorsun, "dizi" gibi değil de...
Mantık hatası derken. Çok abuk bir sorun olmadığı sürece mantığa bakmaya gerek yok sonuçta komedi dizisi bu. Bence yaratıcı bir sondu ama tabii dizi onun üstüne biraz daha devam edince anlamı kalmadı.75. bölümü belki geçmişte aklınızda kalmıştır, çok farklı bir "son"du... ben çocukken izlediğimde çok üzülmüştüm, bu bölüme denk gelince yine üzüldüm. bir diziyi sevince gerçek olmasını çok istiyorsun, "dizi" gibi değil de...
2003'ün sezon ortasında başlamış normal aslında.Gerçekten çok farklı bir sondu. 75'ten sonra 20 bölüm bile sürmedi niye acaba?
Zaten Ayten hep senaryodaydı.Ayten ve Rüyanın yazdığı son 17 bölüm de çok güzeldi, keşke daha önceden kendileri yazsalardı.
Komedi ama çok bariz hatalar var, son izlediğim bölümlerde mesela daha önce Rezzan hoca hiç evlenmedim kendimi kariyerime verdim demişti ama eşi öldü kızı İclal Haydar'a aşık oldu. Bu çok büyük bir senaryo hatasıMantık hatası derken. Çok abuk bir sorun olmadığı sürece mantığa bakmaya gerek yok sonuçta komedi dizisi bu. Bence yaratıcı bir sondu ama tabii dizi onun üstüne biraz daha devam edince anlamı kalmadı.
Orası tamam da 4. sezon neden olmadı acaba?2003'ün sezon ortasında başlamış normal aslında.
Zaten Ayten hep senaryodaydı.
Komedi ama çok bariz hatalar var, son izlediğim bölümlerde mesela daha önce Rezzan hoca hiç evlenmedim kendimi kariyerime verdim demişti ama eşi öldü kızı İclal Haydar'a aşık oldu. Bu çok büyük bir senaryo hatası
Konu kalmamıştır bence.Orası tamam da 4. sezon neden olmadı acaba?
Bence bulunabilirdi, reytingler mi iyi gelmedi, ilgimi azaldı acaba?Konu kalmamıştır bence.
Okuduğum kadarıyla ilgiyle izlenmiş.Bence bulunabilirdi, reytingler mi iyi gelmedi, ilgimi azaldı acaba?
Ay dizi ile ilgili haberler bulursan paylaş daha fazlasını, ben eski dizi haberleri okumaya bayılırım.Okuduğum kadarıyla ilgiyle izlenmiş.
Reyting demişken bizimkine bi yazayım
https://web.archive.org/ gir www.ucankus.com yaz ve tarihte yolculuğa çık.Ay dizi ile ilgili haberler bulursan paylaş daha fazlasını, ben eski dizi haberleri okumaya bayılırım.
Mesajın geldi gruba. Arayı çok uzatıyor egoist herif.
bu uygulamayı bir türlü beceremiyorum ya.https://web.archive.org/ gir www.ucankus.com yaz ve tarihte yolculuğa çık.
Biz de unutuyoruz hep. @Özgür
O zaman ben görünce atarımbu uygulamayı bir türlü beceremiyorum ya.
Öğretsen de fena olmaz.O zaman ben görünce atarım
Benim bakasım gelmiyor artık sonuçlara ya yazın tadı yok.https://web.archive.org/ gir www.ucankus.com yaz ve tarihte yolculuğa çık.
Biz de unutuyoruz hep. @Özgür
Enter URL kısmına adresi yazcan sonra tarihi seçcen öğretecek bir şey yok ki.Öğretsen de fena olmaz.