Diziyi izlediğim dönemde bir yerde görmüştüm Ruhi Sarı o dönem Yeditepe İstanbul'da rol almaya başladığı için buradan ayrılmış.Berat'a hiç ısınamadım, neden Satılmış'ı çıkardılar ki diziden.![]()
7 Numara daha efsane oldu..Diziyi izlediğim dönemde bir yerde görmüştüm Ruhi Sarı o dönem Yeditepe İstanbul'da rol almaya başladığı için buradan ayrılmış.
Yani başlarda sinirdi ama şu elektrik çarpması olayından sonra düzelince onu da sevmeye başladım.7 Numara daha efsane oldu..
------
Berat'ı sen seviyor muydun?
İyi düzeliyorsa çünkü bu dolandırıcı hali çok sinir bozucu.Yani başlarda sinirdi ama şu elektrik çarpması olayından sonra düzelince onu da sevmeye başladım.![]()
Aaa sen ilk kez mi izliyorsun ben seni daha önce izledin de tekrar başladın diye biliyorum. 😱 Bilsem söylemezdim.İyi düzeliyorsa çünkü bu dolandırıcı hali çok sinir bozucu.![]()
Çocukken Kanaltürk'te izlemiştim, hatırlamıyorum evet ilk kez gibi yani.Aaa sen ilk kez mi izliyorsun ben seni daha önce izledin de tekrar başladın diye biliyorum. 😱 Bilsem söylemezdim.![]()
Az önce Sabit'in repliği kullandın galüba sanursam.Tarık Arkun tam benİlk defa bir dizide kendimi buldum.
![]()
Evet oldların gözünden kaçmamış.Az önce Sabit'in repliği kullandın galüba sanursam.![]()
Komediden tarihe geçiş çok sivri bir geçiş olmuş diye şaşırdım@mrt-06 niye şaşırmış ifadesini attin ki evet dediğim gibi payitaht dizisinin senarislerinden birisi Ayça mutlugil di