Aman senden de bir şey istedik...Enter URL kısmına adresi yazcan sonra tarihi seçcen öğretecek bir şey yok ki.
Aman senden de bir şey istedik...Enter URL kısmına adresi yazcan sonra tarihi seçcen öğretecek bir şey yok ki.
Herşeye rağmen dizi tarihinin en saf ve temiz dizilerinden biri olarak kalacak Atacanım.92.Bölüm FİNAL... Açık söylemek gerekirse hayal kırıklığı oldu, keşke karakterlerin hikayelerini bir yere bağlayıp bitirselerdi. Aceleye gelmiş gibi bir final olmuş, dizi çok daha farklı bir sonla bitebilirdi bunda tabii en büyük etken Oya Yüce'nin anlamsız bir şekilde diziyi bitirişi oldu, kızlar yine iyi idare etti. ama dediğim gibi bu son olmadı... Unutulmayacak bir dizi olarak arşivde yer almaya devam edecek..
Gerçek final 72 di galiba 92.bölüm 2.final.En iyi komedi dizisi kupasını aldılar en azından.Tadında bitti.Bende uzun sürmesini isterdim92.Bölüm FİNAL... Açık söylemek gerekirse hayal kırıklığı oldu, keşke karakterlerin hikayelerini bir yere bağlayıp bitirselerdi. Aceleye gelmiş gibi bir final olmuş, dizi çok daha farklı bir sonla bitebilirdi bunda tabii en büyük etken Oya Yüce'nin anlamsız bir şekilde diziyi bitirişi oldu, kızlar yine iyi idare etti. ama dediğim gibi bu son olmadı... Unutulmayacak bir dizi olarak arşivde yer almaya devam edecek..
Oha bende ilk kez gördüm de neden 1 bölüm? 😱Kadronun büyük bölümü burada, aynı senarist ve sadece 1 bölüm sürmüş dizi. İlk kez gördüm şok oldum. 😱 @serhatt @Aserat @Doğan @The_Erinch @Zeyno
Bence 7 numara daha inanılır geldi.Kadronun büyük bölümü burada, aynı senarist ve sadece 1 bölüm sürmüş dizi. İlk kez gördüm şok oldum. 😱 @serhatt @Aserat @Doğan @The_Erinch @Zeyno
Bulamadım hiçbir detay.Oha bende ilk kez gördüm de neden 1 bölüm? 😱
Kesin ilk 100’e falan giremedi ondan kalktı yayından bir bölüme.Bulamadım hiçbir detay.
Kadro gerçekten güçlüymüş bu dizide de ama anlamadığım şu ki bir bölümde tutup tutmadığı nasıl anlaşılmışKadronun büyük bölümü burada, aynı senarist ve sadece 1 bölüm sürmüş dizi. İlk kez gördüm şok oldum. 😱 @serhatt @Aserat @Doğan @The_Erinch @Zeyno
Kanalı Show TV, ne bekliyordunuz?Kadronun büyük bölümü burada, aynı senarist ve sadece 1 bölüm sürmüş dizi. İlk kez gördüm şok oldum. 😱 @serhatt @Aserat @Doğan @The_Erinch @Zeyno