Evet aslında doğru diyorsun, maşallah Şebnem Sönmez yıllardır değişmiyor. Gençleri görünce üzüldüm zaar.Vahit Emmi son dizisinde bayağı zayıflamıştı yaşlanmak bir yana gençleşmiş. Şebnem Sönmez de aynı ama diğerlerine çok bakmadım.
Evet aslında doğru diyorsun, maşallah Şebnem Sönmez yıllardır değişmiyor. Gençleri görünce üzüldüm zaar.Vahit Emmi son dizisinde bayağı zayıflamıştı yaşlanmak bir yana gençleşmiş. Şebnem Sönmez de aynı ama diğerlerine çok bakmadım.
Mesela Friends ekibi çok yaşlanmış ama bu dizi daha yeni olduğu için abartılı bir şey yok. Şimdi birkaçının Twitter hesabına göz gezdirdim ama Armağan dışında resim koymamış hiçbiri.Evet aslında doğru diyorsun, maşallah Şebnem Sönmez yıllardır değişmiyor. Gençleri görünce üzüldüm zaar.
Yeni dediğin 17 sene geçmiş..Mesela Friends ekibi çok yaşlanmış ama bu dizi daha yeni olduğu için abartılı bir şey yok. Şimdi birkaçının Twitter hesabına göz gezdirdim ama Armağan dışında resim koymamış hiçbiri.
Ona göre daha yeni yani.Yeni dediğin 17 sene geçmiş..
Valla diğerlerini bilemem ama Ayten bacı 45 yaşında çocuklu (dizideki Evren'le evliymiş) haliyle hala taş gibi. Zaten o zamanlarda da dört piliç arasında en güzeli oydu.Evet aslında doğru diyorsun, maşallah Şebnem Sönmez yıllardır değişmiyor. Gençleri görünce üzüldüm zaar.
Ben en çok Armağan'ı seviyorum, güçlü bir karakter.Valla diğerlerini bilemem ama Ayten bacı 45 yaşında çocuklu (dizideki Evren'le evliymiş) haliyle hala taş gibi. Zaten o zamanlarda da dört piliç arasında en güzeli oydu.
En mıymıntısı ve komik olmayanı o. @xBUGRAx de Armağan ve Haydar için dünyanın en sıkıcı çifti demişti.Ben en çok Armağan'ı seviyorum, güçlü bir karakter.
Afet hocamı andırıyor, siz aşkı anca seks olarak görüyorsunuz sanırım.En mıymıntısı ve komik olmayanı o. @xBUGRAx de Armağan ve Haydar için dünyanın en sıkıcı çifti demişti.
Yok bence çift olarak iyiler ama Armağan tek başına diğerleri kadar renkli ve komik bir karakter değil.Afet hocamı andırıyor, siz aşkı anca seks olarak görüyorsunuz sanırım.
Tamam ama dizideki hiçbir kız da Armağan'ın yaşadıklarını yaşamamış, o pencereden bakmak gerek.Yok bence çift olarak iyiler ama Armağan tek başına diğerleri kadar renkli ve komik bir karakter değil.
O ayrı bir tatlılık.Ben Rüya gibi görüyorum. @Aserat
Dur şunun ayrı bir konusunu da açayım kenarda kalmasın.İzliycem
Durduğun kabahat .ssDur şunun ayrı bir konusunu da açayım kenarda kalmasın.