😱pembe değil lacivert takılıyorum üst sarı
sende sanırım alta kırmızı üste sarı giyiniyorsun
😱pembe değil lacivert takılıyorum üst sarı
sende sanırım alta kırmızı üste sarı giyiniyorsun
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ittifakı saldıraya hazzır karşılık vermeli derhal .ss
sana belli olmaz [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ittifakına katılıp [HASHTAG]#ekaninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e sırt dönebilirsin ne de olsa akragül izliyon.ssAcaba ben ne yapsam.
sana belli olmaz [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ittifakına katılıp [HASHTAG]#ekaninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e sırt dönebilirsin ne de olsa akragül izliyon.ss
inşallah kaybolun o izdeAsıl Sen Vadi izlemiş insansın sana hiç belli olmaz.
Hürrem Sultan'ın her zaman izindeyiz.
inşallah kaybolun o izde
teşekkürler dest ) evet yavaşımdır birazben buraya yorum yapmamışmıydım hiç?
@yatutarsa değerli bir arkadaşımız genelde izlediği diziler olsun sohbeti muhabbeti olsun anlaştığımız bir arkadaşımız
tek sorunumuz mesaj yazdığımızda cevabın 48 saat sonra geliyor oluşu
biraz mı ? )teşekkürler dest ) evet yavaşımdır biraz
@beyazsoy la muhabbetimizdede aynı sorunu yaşıyorum beyazsoy mesajlaşmayı satranç muharebesine çeviriyor bir mesaj yazıyoruz akşam 8 de... gece yarısı 02 civarı 25 sayfalık mesajla cevap veriyor tabi o kadar süre bekleyemeyeceğimiz için pes ediyoruz )
işte bunlar hep strateji@beyazsoy la muhabbetimizdede aynı sorunu yaşıyorum beyazsoy mesajlaşmayı satranç muharebesine çeviriyor bir mesaj yazıyoruz akşam 8 de... gece yarısı 02 civarı 25 sayfalık mesajla cevap veriyor tabi o kadar süre bekleyemeyeceğimiz için pes ediyoruz )
aynenişte bunlar hep strateji
yokmu yetkili civarda yaw ???Az çektirmedim şu Kardan Adam klibindeki yakışıklı sandığım adamı bul diye.
Göndermelerin hoş, can yakmayan cinsten. Bu da senin yorumunun kaliteli olduğunu gösteriyor. Mesela en iyi AB izleyicisi olduğunu iddia edenler oturup mahalle karısı edasında kavga ediyor. (Yalnız bu cümlemde kimseye hakaret etmiyorum, benzetme var, bilin istedim.) Ama senin bu özelliğin yok, yine tartışıyorsun ama çok abartmıyorsun.
Editörlüğe baya oldu ara vereli, artık gel istersen. Uğraş, bir şeyler yap.
Ahah destere ya, seni kastetmedim ben. Zaten bir kişiye odaklı bir söylem değil o.yokmu yetkili civarda yaw ???
kız bize mahalle karısı dedi
şikayet edeyim bari
olsun ben üstüme alındımAhah destere ya, seni kastetmedim ben. Zaten bir kişiye odaklı bir söylem değil o.
Bundan pes ediyon yani ))) ne oldu japonyaya yolandin mi uçağı )))@beyazsoy la muhabbetimizdede aynı sorunu yaşıyorum beyazsoy mesajlaşmayı satranç muharebesine çeviriyor bir mesaj yazıyoruz akşam 8 de... gece yarısı 02 civarı 25 sayfalık mesajla cevap veriyor tabi o kadar süre bekleyemeyeceğimiz için pes ediyoruz )