FF yatutarsa

Forumda yazın ilk geldiğim nicki bayağı sağlam gelmişti. Sadece nicki. 😛 :D

ne demek taşıyamıyon. açsana biraz :F
Sadede gelmeden fiyatı düşüreyim dedim nicke ne kadar istiyon. :F

------------------

Ciddi şekilde konuyu yorumlarsam, gerçekten ilk baktığımda nicki gerçekten çok özgün gelmişti tanımıyordum kendisini ama şuan gerçekten tanıştığıma memnun olduğum iyi birisi, iyi bir arkadaş. :)

Sadede gelmeden fiyatı düşüreyim dedim nicke ne kadar istiyon. :F

------------------

Ciddi şekilde konuyu yorumlarsam, gerçekten ilk baktığımda nicki gerçekten çok özgün gelmişti tanımıyordum kendisini ama şuan gerçekten tanıştığıma memnun olduğum iyi birisi, iyi bir arkadaş. :)
ahahah :D elli binden başlayalım :)
ben de tmo :d

Önceleri yatutmazsa dediğim değerli bir arkadaşım. Forumda kendime yakın hissettiğim bir kaç kişiden birisi. :D

Kendisiyle dizi tercihlerimiz uymuyor. Hiç konuşmadıgim nadir ünlülerden. :/

Nickini her gördüğümde içimden 'Ya tutuarsağğğ ya tutarsağğğ' diye şarkı söylemeye başlıyorum :F Onun dışında pek konuşma fırsatı bulamasam da sevdiğim ve kafa dengi bulduğum bir arkadaş :)

nickini sevdiğim bir arkadaş profil yorumlarını her zaman beğendiğim arkadaş:D

Forumda en sevdiğim kişi sanırım. Mesajlaşmaya nasıl başladık hiç hatırlamıyorum. :D Ama iyi ki başlamışız. Herkese karşı saygılıdır. Kaliteli yorumlar yapar. Gülşen aşığıdır. :D
Forumda bir çok şeyi onun sayesinde keşfettim. :D
Samimidir. Sıcakkanlıdır. Bir çok ortak yönümüz var. :D
2013 ne uzak göründün gözüme. Zaman çok hızlı geçiyor. Sanırım ağlayacam. :'(

Forumda ilk kaynaştığım üyeydi. -bu çok geç oldu- Sonra neler oldu bilmiyorum, yaş aldık ondan mı, eski sıcaklığımız gitti. Tabi hala en iyi anlaştıklarımdan biri.

Forumda cinsellikle ilgili yaptığım ironileri, sanıyorum, tek anlayan üye. Ya da tek gülen. :D

Yazın bazı konularda fikirlerini alacağım, belki de zıtlaşacağım üye.

Gardaşların canparesi, çok değer verdiğim bir dostum. :love1:

2013 ne uzak göründün gözüme. Zaman çok hızlı geçiyor. Sanırım ağlayacam. :'(

Forumda ilk kaynaştığım üyeydi. -bu çok geç oldu- Sonra neler oldu bilmiyorum, yaş aldık ondan mı, eski sıcaklığımız gitti. Tabi hala en iyi anlaştıklarımdan biri.

Forumda cinsellikle ilgili yaptığım ironileri, sanıyorum, tek anlayan üye. Ya da tek gülen. :D

Yazın bazı konularda fikirlerini alacağım, belki de zıtlaşacağım üye.
İronilerini ben de anlıyorum. :A