allah nick vermiş gerisini koyvermiş diyorsunForumda yazın ilk geldiğim nicki bayağı sağlam gelmişti. Sadece nicki. 😛
Knk şimdi doğru doğru o nicki taşıyamıyon değişelim bence.allah nick vermiş gerisini koyvermiş diyorsun
ne demek taşıyamıyon. açsana birazKnk şimdi doğru doğru o nicki taşıyamıyon değişelim bence.
Sadede gelmeden fiyatı düşüreyim dedim nicke ne kadar istiyon.ne demek taşıyamıyon. açsana biraz
ahahah elli binden başlayalımSadede gelmeden fiyatı düşüreyim dedim nicke ne kadar istiyon.
------------------
Ciddi şekilde konuyu yorumlarsam, gerçekten ilk baktığımda nicki gerçekten çok özgün gelmişti tanımıyordum kendisini ama şuan gerçekten tanıştığıma memnun olduğum iyi birisi, iyi bir arkadaş.
Emrah'a mı özendin naptın, her harfe para verir gibi .s.sahahah elli binden başlayalım
ben de tmo
bu nicke sahip olmak kolay değil 😉Emrah'a mı özendin naptın, her harfe para verir gibi .s.s
Hay nickine.bu nicke sahip olmak kolay değil 😉
nur yağsın nickime devamı yokHay nickine.
Ciddi kısmında ve son mesajımı tmo için yazdığım cümleden devam alalım.
bu espriyi yapan kaçıncı kişisin acaba sen de öylesin doktorÖnceleri yatutmazsa dediğim değerli bir arkadaşım. Forumda kendime yakın hissettiğim bir kaç kişiden birisi.
2013 ne uzak göründün gözüme. Zaman çok hızlı geçiyor. Sanırım ağlayacam. :'(Forumda en sevdiğim kişi sanırım. Mesajlaşmaya nasıl başladık hiç hatırlamıyorum. Ama iyi ki başlamışız. Herkese karşı saygılıdır. Kaliteli yorumlar yapar. Gülşen aşığıdır.
Forumda bir çok şeyi onun sayesinde keşfettim.
Samimidir. Sıcakkanlıdır. Bir çok ortak yönümüz var.
İronilerini ben de anlıyorum.2013 ne uzak göründün gözüme. Zaman çok hızlı geçiyor. Sanırım ağlayacam. :'(
Forumda ilk kaynaştığım üyeydi. -bu çok geç oldu- Sonra neler oldu bilmiyorum, yaş aldık ondan mı, eski sıcaklığımız gitti. Tabi hala en iyi anlaştıklarımdan biri.
Forumda cinsellikle ilgili yaptığım ironileri, sanıyorum, tek anlayan üye. Ya da tek gülen.
Yazın bazı konularda fikirlerini alacağım, belki de zıtlaşacağım üye.
Komik değiller mi ya bir Emre beğeniyor. O da arada zaten. .s Dur bir tane daha paylaşim umarım taşlanmam.Gardaşların canparesi, çok değer verdiğim bir dostum.
İronilerini ben de anlıyorum.
Eski Berkan ne paylaşıyordu duvarında şuan onu düşünüyorum.Komik değiller mi ya bir Emre beğeniyor. O da arada zaten. .s Dur bir tane daha paylaşim umarım taşlanmam.
Çok bir şey paylaşmazdım ben.Eski Berkan ne paylaşıyordu duvarında şuan onu düşünüyorum.