uçağı lava düşürmeyi başardım japonya olması şart değilBundan pes ediyon yani ))) ne oldu japonyaya yolandin mi uçağı )))
uçağı lava düşürmeyi başardım japonya olması şart değilBundan pes ediyon yani ))) ne oldu japonyaya yolandin mi uçağı )))
İyi japonlar en azından kurtuldu )))uçağı lava düşürmeyi başardım japonya olması şart değil
abdullahın diğer resimlerini görünce yakışıklı olmadığını mı farkettinAz çektirmedim şu Kardan Adam klibindeki yakışıklı sandığım adamı bul diye.
Göndermelerin hoş, can yakmayan cinsten. Bu da senin yorumunun kaliteli olduğunu gösteriyor. Mesela en iyi AB izleyicisi olduğunu iddia edenler oturup mahalle karısı edasında kavga ediyor. (Yalnız bu cümlemde kimseye hakaret etmiyorum, benzetme var, bilin istedim.) Ama senin bu özelliğin yok, yine tartışıyorsun ama çok abartmıyorsun.
Editörlüğe baya oldu ara vereli, artık gel istersen. Uğraş, bir şeyler yap.
Maalesef.abdullahın diğer resimlerini görünce yakışıklı olmadığını mı farkettin
sağol yorumların için
sen etme mümkünse bu arada 109. mesajı yazmışsın, okul numaramdır oİki kelam.
nerden çıktı bu sebastian .ss
Mynette yazıyor ya Sebastian ordannerden çıktı bu sebastian .ss
hayır, niye bana kullanıyorsun diyorumMynette yazıyor ya Sebastian ordan
seninle sebastian uyumlu geldihayır, niye bana kullanıyorsun diyorum
seninle de uyumlu gelen bir isim vardı bende, kullansam mı acep bu arada sebastian tam olarak ne demek.ssseninle sebastian uyumlu geldi
Kötü birşey değildir herhaldeseninle de uyumlu gelen bir isim vardı bende, kullansam mı acep bu arada sebastian tam olarak ne demek.ss
yok ne kötüsü biliyorsun ya şey beyiKötü birşey değildir herhalde
Benimle uyumlu olan neymiş ?