mobil olmasam yazardım da usendim şimdi zaten ilk cevabım oydu odadaHadiii ya ben kaçırmışım o zaman bakıcağım hemen... ama alındım yanee bir kerede şurda yazsaydın yaa
mobil olmasam yazardım da usendim şimdi zaten ilk cevabım oydu odadaHadiii ya ben kaçırmışım o zaman bakıcağım hemen... ama alındım yanee bir kerede şurda yazsaydın yaa
yoo nereden çıkardın seni sevmediğimi böyle bitmesin mi .ssIlk geldiğim zamanları beni hiç sevmiyordu, bilmiyorum şuan ki durumu ama. .ss
Böyle Bitmesin fanlarından, iyi ve başarılı bir üye.
Pekkii pekiii öyle olsun baktım benmobil olmasam yazardım da usendim şimdi zaten ilk cevabım oydu odada
teşekkürler abi sen de öylesin benim içinYazmışımdır belki daha önce ama forumda değer verdiğim ve ayrı bir yere koyduğum biri kendisi.
Ne biliyim eskiden pek mesajlaşmazdık.yoo nereden çıkardın seni sevmediğimi böyle bitmesin mi .ss
severek izlemedim ama .ssNe biliyim eskiden pek mesajlaşmazdık.
O kadar izlemişsin kendin dedin ya.
Konu uplatmak için o masum diziyi kullanma.severek izlemedim ama .ss
😳 uplatmak için şaapmadım unutmuşum o yüzden şimdi cevap yazdımKonu uplatmak için o masum diziyi kullanma.
@Reytinger 'i örnek al biraz Mars'ta olsa bildirimi kaçırmaz, hiç bildirim kaçırdığını görmedim.😳 uplatmak için şaapmadım unutmuşum o yüzden şimdi cevap yazdım
Mars'ta olsam kaçırmazdım, Dünya'da kaçırabilirim demek. 😛@Reytinger 'i örnek al biraz Mars'ta olsa bildirimi kaçırmaz, hiç bildirim kaçırdığını görmedim.
"da"sını eklemeyi unutmuşum.Mars'ta olsam kaçırmazdım, Dünya'da kaçırabilirim demek. 😛
dervişin fikri neyse zikri de odur"da"sını eklemeyi unutmuşum.
bir zamanlar editör olan favoriüye
bir zamanlar editör olan favoriüye
aynen bir de [HASHTAG]#katillerinsultani[/HASHTAG] nı desteklemesen süper olacak