mobil olmasam yazardım da usendim şimdiHadiii ya ben kaçırmışım o zaman bakıcağım hemen... ama alındım yanee bir kerede şurda yazsaydın yaa![]()
mobil olmasam yazardım da usendim şimdiHadiii ya ben kaçırmışım o zaman bakıcağım hemen... ama alındım yanee bir kerede şurda yazsaydın yaa![]()
yoo nereden çıkardın seni sevmediğimiIlk geldiğim zamanları beni hiç sevmiyordu, bilmiyorum şuan ki durumu ama..ss
Böyle Bitmesin fanlarından, iyi ve başarılı bir üye.![]()
Pekkii pekiii öyle olsun baktım benmobil olmasam yazardım da usendim şimdizaten ilk cevabım oydu odada
![]()
teşekkürler abi sen de öylesin benim içinYazmışımdır belki daha önce ama forumda değer verdiğim ve ayrı bir yere koyduğum biri kendisi.![]()
Ne biliyim eskiden pek mesajlaşmazdık.yoo nereden çıkardın seni sevmediğimiböyle bitmesin mi .ss
severek izlemedim ama .ssNe biliyim eskiden pek mesajlaşmazdık.
O kadar izlemişsin kendin dedin ya.![]()
Konu uplatmak için o masum diziyi kullanma.severek izlemedim ama .ss
😳 uplatmak için şaapmadım unutmuşum o yüzden şimdi cevap yazdımKonu uplatmak için o masum diziyi kullanma.![]()
![]()
@Reytinger 'i örnek al biraz Mars'ta olsa bildirimi kaçırmaz, hiç bildirim kaçırdığını görmedim.😳 uplatmak için şaapmadım unutmuşum o yüzden şimdi cevap yazdım![]()
Mars'ta olsam kaçırmazdım, Dünya'da kaçırabilirim demek. 😛
"da"sını eklemeyi unutmuşum.Mars'ta olsam kaçırmazdım, Dünya'da kaçırabilirim demek. 😛![]()
dervişin fikri neyse zikri de odur"da"sını eklemeyi unutmuşum.![]()
![]()
bir zamanlar editör olan favoriüye
bir zamanlar editör olan favoriüye
aynen bir de [HASHTAG]#katillerinsultani[/HASHTAG] nı desteklemesen süper olacak![]()