[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den olduğunu her yerde gösteren [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] bile edemeyen üyebir zamanlar editör olan favoriüye
aynen bir de [HASHTAG]#katillerinsultani[/HASHTAG] nı desteklemesen süper olacak
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den olduğunu her yerde gösteren [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] bile edemeyen üyebir zamanlar editör olan favoriüye
aynen bir de [HASHTAG]#katillerinsultani[/HASHTAG] nı desteklemesen süper olacak
dönüşüm muhteşem olacak!Çok çok çok öncesinde kalmış bir olay gibi Editörlüğün.Unutuldu
Sende [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] 'den olmasan süper olacak.
dönüşüm muhteşem olacak!
bu arada açtığınız tag hiç hoş değil biz sultanınıza laf atıyoruz siz direkt bize saldırıyorsunuz şikayet etsek ceza bile alabilirsiniz bence
tehdit değil uyarı diyelim biz ona
sadece o değil destek verenler yani sen de yolcusun@xemrexxx yolcusun hadi güle güle.Musticilere zaten ağır destek veriyorsun onlarda kovdu seni kalitenin sultannının yaptığı gibi iyice ortada kaldın.
sadece o değil destek verenler yani sen de yolcusun
ne uyarısı kaç mesaj atıldı o tagde ban garantiBen uyarı almam.tagın sahibi belli.
sen niye sevindin ki bu kaBan garanti diyorsun.
sen niye sevindin ki bu ka
ben got pantolon giyiniyordumhaa senin giydiğinin mavisi işte
tamam işte senin pembe kotun mavisini giyiom işteben got pantolon giyiniyordum
pembe değil lacivert takılıyorum üst sarıtamam işte senin pembe kotun mavisini giyiom işte