[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den olduğunu her yerde gösteren [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] bile edemeyen üyebir zamanlar editör olan favoriüye
aynen bir de [HASHTAG]#katillerinsultani[/HASHTAG] nı desteklemesen süper olacak![]()
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den olduğunu her yerde gösteren [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] bile edemeyen üyebir zamanlar editör olan favoriüye
aynen bir de [HASHTAG]#katillerinsultani[/HASHTAG] nı desteklemesen süper olacak![]()
dönüşüm muhteşem olacak!Çok çok çok öncesinde kalmış bir olay gibi Editörlüğün.Unutuldu
Sende [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] 'den olmasan süper olacak.![]()
dönüşüm muhteşem olacak!
bu arada açtığınız tag hiç hoş değil biz sultanınıza laf atıyoruz siz direkt bize saldırıyorsunuz şikayet etsek ceza bile alabilirsiniz bence![]()
tehdit değil uyarı diyelim biz ona![]()
sadece o değil destek verenler yani sen de yolcusun@xemrexxx yolcusun hadi güle güle.Musticilere zaten ağır destek veriyorsun onlarda kovdu seni kalitenin sultannının yaptığı gibi iyice ortada kaldın.
![]()
sadece o değil destek verenler yani sen de yolcusun![]()
ne uyarısı kaç mesaj atıldı o tagde ban garantiBen uyarı almam.tagın sahibi belli.![]()
sen niye sevindin ki bu kaBan garanti diyorsun.![]()
sen niye sevindin ki bu ka![]()
ben got pantolon giyiniyordumhaa senin giydiğinin mavisi işte![]()
tamam işte senin pembe kotun mavisini giyiom işteben got pantolon giyiniyordum![]()
pembe değil lacivert takılıyorum üst sarıtamam işte senin pembe kotun mavisini giyiom işte![]()