'Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin Ayrılığının Perde Arkası! | FOX

Tabi benim istediğim de o ama her iki ihtimalde de tepki çekeceği kesin dizinin. Magazine verilen röportajdan sonra, yapılan paylaşımlar ve bu haberlerden sonra devam ederse daha çok tepki çekeceğini düşünüyorum. :A
Önceki rüya bölümü olmasaydı o kadar tepki çekmezdi ama üst üste büyük tepki çeker evet. Bilmiyorum artık ne olucaksa. Zaten final yapacaksa seyirci tepkisi vs umurlarında olmaz pek artık. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu arada tek bir olayla Eda'yı eleştirip yerin dibine sokanlar olmuş. :F Ama şunu da hatırlayın Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den ayrıldığında da Hazal'la takipten çıkmıştı demek ki Nesrin'de de sıkıntı olabilir.

Olaya tek taraflı bakıp suçu direkt Eda'ya ya da Neslihan Yeşilyurt'a yüklemenin bir anlamı yok.

• Harika
Reactions: serhatt
Nesrin daha önce "Bu Total dizisinde yer almaktan memnun değilim" gibi bir açıklaması vardı Fatih Aksoy'un kulağına gitti diyorlardı.. :A
Evet, hatta bu olaydan sonra diziden çıkartılacaktı ama Şevval Sam ve Eda Ece araya girdiği için kaldı diyorlardı.

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Senin Akın Akınözü'n geçen hafta setti aksattığında da o zaman yapım koordinatörünün tepki göstermesi çok normal? :F İşinize gelince öyle, işinize gelmeyince böyle.

Ayrıca seti yok diye gelemez mi? Çoğu sette oyuncu seti olmamasına rağmen özel bir günse gidebilir. Hangi dizinin setiydi bilmiyorum ama bir oyuncunun doğum gününde seti olmamasına rağmen gelen oyuncular vardı. Böyle durumlarda gelmeleri çok normal Eda da sete gidip görmüş. :D

Akın seti falan aksatmadı şikayete etmeye gitti doğru söyle haberi bu bir ikincisi işime gelmeyen birşey yok benim bildiğim seti olmayan oyuncu dinlenir kendinin setine hazırlanır ben sanki ben gelemez demişim gibi yorumlama benim yorumumu :D
------

Nesrin daha önce "Bu Total dizisinde yer almaktan memnun değilim" gibi bir açıklaması vardı Fatih Aksoy'un kulağına gitti diyorlardı.. :A

Oynadığı filmde diziye gönderme yaptı dememişlermiydi :D

• Beğendim
Nesrin'in öyle bir açıklaması yok. Dizideki karakterinin repliği o, senaryoda ne yazıldıysa onu söylüyor kadın. :A
Yasak Elmaya pek total dizisi diyemeyiz ki zaten, en yüksek reytinglerini totalde almıyor. :A

• Beğendim
Bu arada tek bir olayla Eda'yı eleştirip yerin dibine sokanlar olmuş. :F Ama şunu da hatırlayın Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den ayrıldığında da Hazal'la takipten çıkmıştı demek ki Nesrin'de de sıkıntı olabilir.

Olaya tek taraflı bakıp suçu direkt Eda'ya ya da Neslihan Yeşilyurt'a yüklemenin bir anlamı yok.

Eda yı kimse yerin dibine sokmuyor neden normal olan yorumlarımı normal değilmiş gibi yorumluyorsun sadece neden sete gitti dedik :D tek taraflı bakmıyoruz Eda sete gitmiş mi gitmiş demek ki tek taraflılık bir durum yok

Akın seti falan aksatmadı şikayete etmeye gitti doğru söyle haberi bu bir ikincisi işime gelmeyen birşey yok benim bildiğim seti olmayan oyuncu dinlenir kendinin setine hazırlanır ben sanki ben gelemez demişim gibi yorumlama benim yorumumu :D
E tamam adam diyor ki seti 5-6 saat aksattı. Savcılığa çekimini tamamlayınca gitseydi hani oyuncu ve görevi o sette olmak ya. :)

Yukarıda basbaya Eda'nın seti yokken ne işi var sette diyorsun da yani kime ne bundan? Sana çok güzel örnek de verdim ister dinlenir ister arkadaşlarının yanına gider.

Of ne rezil ve profesyonellikle alakası olmayan bir set ya haberi okuyunca bunları izleyip prim vermediğim için sevindim. :A

Eda yı kimse yerin dibine sokmuyor neden normal olan yorumlarımı normal değilmiş gibi yorumluyorsun sadece neden sete gitti dedik :D tek taraflı bakmıyoruz Eda sete gitmiş mi gitmiş demek ki tek taraflılık bir durum yok
Niye üstüne alındın? Ben senin yorumuna karşılık demedim şaka gibisin ya. :F

Eda'ya gıcık oldum keşke Yıldız'a ölüm sahnesi yazılsaydı denildiği için dedim sana demedim. Her zamanki gibi atladın yine dan diye. :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
E tamam adam diyor ki seti 5-6 saat aksattı. Savcılığa çekimini tamamlayınca gitseydi hani oyuncu ve görevi o sette olmak ya. :)

Yukarıda basbaya Eda'nın seti yokken ne işi var sette diyorsun da yani kime ne bundan? Sana çok güzel örnek de verdim ister dinlenir ister arkadaşlarının yanına gider.

Adama saldırmış sana saldırsa yumruk atsa sen dururmuydun?

Niye üstüne alındın? Ben senin yorumuna karşılık demedim şaka gibisin ya. :F

Eda'ya gıcık oldum keşke Yıldız'a ölüm sahnesi yazılsaydı denildiği için dedim sana demedim. Her zamanki gibi atladın yine dan diye. :F

Şuan konuda bende varım bende Eda için yorum yaptım değilmi özgür? valla atlayıp eda eceyi savunan sensin şuan:D
------

Bende istediğim yorumu yaparım sana ne bundan?

Evet git bekaret sahnesinden prim kasan dizini izle sen haydi. :A Bu kalite fazla sana. :A
En azından orada herkes gerçekten profesyonel ve o kadrodan böyle haberler duymazsın. :A Ayda bir kavga, tartışma vs. haberlerinin çıktığı sonra hiçbir şey olmamış gibi yalanlanıp üstünün kapatılmaya çalışıldığı bu setten iyidir. :A

Adama saldırmış sana saldırsa yumruk atsa sen dururmuydun?
Saldırmış mı. :F O öyle dedi diye de inanıyorsunuz. :F Yapımcı, partneri bile Akın'ı unf etti demek ki sıkıntı Akın'da ama siz fandom hala suçu başkalarında arayın. :F

Neyse bu konuyu uzatmayacağım körü körüne fanlık yapanlara tahammülüm yok üstelik bu konu Hercai konusu da değil konu dışı daha fazla konuşmak istemiyorum. Sadece şunu demek istedim setin aksamasına burada tepki gösterirsen o olayda da göstermelisin.
------

Şuan konuda bende varım bende Eda için yorum yaptım değilmi özgür? valla atlayıp eda eceyi savunan sensin şuan:D
------

Bende istediğim yorumu yaparım sana ne bundan?
Of gerçekten senle tartışılmaz bile sana yazmadım diyorum orada Eda'ya laf söyleyen başka arkadaşa yazdım hadi daha fazla uzatma artık abla ya.
------

En azından orada herkes gerçekten profesyonel ve o kadrodan böyle haberler duymazsın. :A Ayda bir kavga, tartışma vs. haberlerinin çıktığı sonra hiçbir şey olmamış gibi yalanlanıp üstünün kapatılmaya çalışıldığı bu setten iyidir. :A
Bu sektörde hiçbir şey belli olmaz bu kadar emin olma.

Ben seni bu CK konusundaki tavrınla çok daha iyi tanıdım o yüzden ne desem boş kendini böyle avut. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Aserat and Angelica
Saldırmış mı. :F O öyle dedi diye de inanıyorsunuz. :F Yapımcı, partneri bile Akın'ı unf etti demek ki sıkıntı Akın'da ama siz fandom hala suçu başkalarında arayın. :F

Neyse bu konuyu uzatmayacağım körü körüne fanlık yapanlara tahammülüm yok üstelik bu konu Hercai konusu da değil konu dışı daha fazla konuşmak istemiyorum. Sadece şunu demek istedim setin aksamasına burada tepki gösterirsen o olayda da göstermelisin.

Akının suçu olsa gösterirdim içkiyle paylaşım ama suat erdoğmuşamı inanacam banunun Akın için yorumları ortadayken kusura bakma ben onlara inanmam tahammülün yoksa açmayacaksın bu konuyu o zaman konumuz Akın değiL Eda ece konuyu açan sensin ben değilim :D
------

------

Of gerçekten senle tartışılmaz bile sana yazmadım diyorum orada Eda'ya laf söyleyen başka arkadaşa yazdım hadi daha fazla uzatma artık abla ya.
------

Bu sektörde hiçbir şey belli olmaz bu kadar emin olma.

Ben seni bu CK konusundaki tavrınla çok daha iyi tanıdım o yüzden ne desem boş kendini böyle avut. :A

:D sete niye gitmemiş diyenlerden biri de benim tabii ki yorumuna yorum yapacam özgür :D

Akının suçu olsa gösterirdim içkiyle paylaşım ama suat erdoğmuşamı inanacam banunun Akın için yorumları ortadayken kusura bakma ben onlara inanmam tahammülün yoksa açmayacaksın bu konuyu o zaman konumuz Akın değiL Eda ece konuyu açan sensin ben değilim :D
Anlamak istemiyorsun konuyu sen açtım demedim. Akın konusunu ben açtım ama onu savunurken burada aksini düşündüğün için tepki gösterdim.

Bak gerçekten son kez söylüyorum bir daha lütfen benimle tartışmaya falan girme insanın sabrının sınırlarını zorluyorsun. Zaten doğru düzgün foruma bile girmiyorum haftalardır burada adam akıllı bir yorum yaptım, olay bence öyle değildir ayrıca Eda'ya yüklenilmemeli dedim üşüşen sensin mesajıma.