'Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin Ayrılığının Perde Arkası! | FOX

Neslihan Yeşilyurt'tan da açıklama gelmiş:

20210430_195918.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ben saçma bir ayrılık olduğu için Şahika'nın ortaya çıkacağını düşünmüştüm ama görünüşe göre gerçekten ayrılmış diziden.

5. sezonda ayakta kalması için sağlam bir hikaye ve birkaç oyuncu takviyesi lazım. Bu sezondaki gibi devam edilirse reytinglerde büyük düşüşler yaşayabilir dizi.

Son düzenleme:
Bence yanlış yazılmadı, o haberden sonra insanlar Ede Ece'ye kötü yorumlar yaptıktan sonra öyle bir düzeltme yaptı. Aralarında bir anlaşmazlık olduğu belli, bu tarz şeylerin olması da normaldir. Benim tepkim yapımcıya zaten, herhangi bir oyuncuya değil.

Yok ben kimseyi suçlamadığınızın farkındayım zaten, yorumum size değildi. Nesrin suçlu gibiymiş algı yapanlara ve yapım şirketineydi. Olayın iç yüzünü bilemeyiz ama Nesrin'e haksız bir muamele yapıldığı bariz. Zamanında Talat Bulut'un skandal olaylarında susan yapımcı bu tarz küçük bir olay yüzünden dizinin kilit oyuncusunu çıkarmasın bir zahmet. :A

Sedefcim sen dün ki haberi okumamışsın canım sanırım dün ki haberde diyordu ki Eda Ece seti olmadığı halde sete gelip yakın arkadaşı olan yönetmen işini yardımcısına bırakıp Eda ile sohbete edince çekim uzayınca Nesrin sohbetin sırasımı deyip tepki gösterip seti terk etti diye haberi verdi tepki alınca haberini değiştirdi Birsen keşke dün ki haberi okusaydın cnm :D

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay