'Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin Ayrılığının Perde Arkası! | FOX

Evet, hatta bu olaydan sonra diziden çıkartılacaktı ama Şevval Sam ve Eda Ece araya girdiği için kaldı diyorlardı.

Akın seti falan aksatmadı şikayete etmeye gitti doğru söyle haberi bu bir ikincisi işime gelmeyen birşey yok benim bildiğim seti olmayan oyuncu dinlenir kendinin setine hazırlanır ben sanki ben gelemez demişim gibi yorumlama benim yorumumu :D
------

Oynadığı filmde diziye gönderme yaptı dememişlermiydi :D

Nesrin'in öyle bir açıklaması yok. Dizideki karakterinin repliği o, senaryoda ne yazıldıysa onu söylüyor kadın. :A
Yasak Elmaya pek total dizisi diyemeyiz ki zaten, en yüksek reytinglerini totalde almıyor. :A
Peki öyle diyorsanız öyledir.. :A

Eda Ece, Instagram hikayesinde bir açıklama yapmış: @phoebebuffay @Angelica @slhttnmtl @Özgür @EmreCan @offensive @Alos @mrt-06 @BARON男爵

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Her ne kadar öyle gözükse de ben hala Şahika'nın diziden ayrılmadığını ve bir şekilde dönüş yapacağını düşünüyorum.

Eda çok güzel açıklamasını yapmış. Birsen Altuntaş da "konu Nesrin'in seti terk etmesi, niye başka yere çekiliyor" demiş. Gerçekten öyle. Dün Eda'ya laf edenler de anlamıştır umarım olayı. Öyle hariçten gazel okumakla olmuyor bu işler. :)

Birsen Altuntaş haberi tekrar yazmış:
Dört sezondur pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Yasak Elma" dizisi 110. bölümde sezon finali yapıyor ve sevilen dizi 5. sezonda da ekran yolculuğuna devam ediyor. Medyapım imzalı fenomen dizinin son bölümünde Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakterine cenaze sahnesinin yazılması çok konuşuldu.

Cavadzade'nin sette yönetmen Neslihan Yeşilyurt'la tartıştıktan sonra işini yarım bırakıp seti terk etmesi yüzünden final sahnesinin çekilemediği ortaya çıktı. Sinirlenip işi bırakan Cavadzade telefonlarını kapattı. Menajeri bile ünlü oyuncuya saatlerce ulaşamadı.

Yapımcı Fatih Aksoy'un da telefonlarına çıkmaması üzerine Cavadzade'nin projeden ayrılmasına karar verildi. Fatih Aksoy'un sebep her ne olursa olsun, haklı da olsa bir oyuncunun önemli bir gerekçesi olmadan seti terk etmesini affetmeyeceği sektörde çok iyi bilinen bir durum.

ARAYA EDA ECE VE ŞEVVAL SAM GİRMİŞTİ

Öte yandan geçen yıl Cavadzade'nin Medyapım'dan izin almadan oynadığı "Bir Başkadır" adlı dijital dizide total seyircilere küfür etmesi krize yol almıştı. Yasal haklarını kullanmaya karar veren Fatih Aksoy'u Şevval Sam ve Eda Ece ısrarlı çabaları sonrası kararından döndürmüş ve Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya devam etmişti.

Yapım şirketinin Nesrin Cavadzade ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği konuşuluyordu. Ancak bu söylentinin doğru olmadığı yaşanan son gelişmelerin ardından şirketin seti terk eden bir oyuncuyla çalışmayı düşünmediği öğrenildi.
------

@phoebebuffay @Angelica @slhttnmtl @Özgür @EmreCan @offensive @Alos @mrt-06 @BARON男爵 @Bussy

Dün haberi böyle yazsaydı Eda ya kimse birşey demezdi dün böyle yazmadı haberi Birsen :D
------

Eda çok güzel açıklamasını yapmış. Birsen Altuntaş da "konu Nesrin'in seti terk etmesi, niye başka yere çekiliyor" demiş. Gerçekten öyle. Dün Eda'ya laf edenler de anlamıştır umarım olayı. Öyle hariçten gazel okumakla olmuyor bu işler. :)

Haberini doğru yazsaydı Birsen böyle olmazdı işte

Eda'yı dün ateşe tutanlar bugün kedi olmuşlar. :F Yargısız infaz yaparsanız böyle tükürdüğünüzü yalarsınız. :F :F :Z :Z

• Harika
Reactions: Özgür