Barış Kılıç var bir de. Kendisini sevmeme rağmen karakterini sevmiyorumBaşka erkek karakter mi var? Kadınlar hamamına dönmüş orası.![]()
Barış Kılıç var bir de. Kendisini sevmeme rağmen karakterini sevmiyorumBaşka erkek karakter mi var? Kadınlar hamamına dönmüş orası.![]()
Gayet planlı bir şekilde yapacağız, 4 sezon oldu yeter artık, Kadın gibi sezon ortası final yapmıyoruz.Bu sezon final yapacağınızı kabul ediyorsanız, size de bir şey oluyormuş demek ki.![]()
Mert'in de bir olayı yokMert ve Caner hariç...![]()
![]()
Mert'in kendisi yeter, olayı olması da olmasın...Mert'in de bir olayı yokCaner ve Emir'i hariç tutuyorum tabii, her ne kadar rolleri küçük olsa da dizinin olmazsa olmazlarından
![]()
Ha sezon ortası ha sezon sonu ne fark eder ki.Gayet planlı bir şekilde yapacağız, 4 sezon oldu yeter artık, Kadın gibi sezon ortası final yapmıyoruz.![]()
Erkekler safı oynuyorlar sanki, kadınlar ise onları baştan çıkartıp birbirlerini yiyorlardır?Barış Kılıç var bir de. Kendisini sevmeme rağmen karakterini sevmiyorum![]()
Barış Kılıç'ın karakteri hem safı oynuyor, hem de Ender'in (Şevval Sam) entrika yapmasını engelleyip pasifleştiriyordu. Safi zarar yani. Neyse ki ayrıldılarErkekler safı oynuyorlar sanki, kadınlar ise onları baştan çıkartıp birbirlerini yiyorlardır?![]()
Barış Kılıç'ın karakteri hem safı oynuyor, hem de Ender'in (Şevval Sam) entrika yapmasını engelleyip pasifleştiriyordu. Safi zarar yani. Neyse ki ayrıldılar![]()
Maşallah şeytan melek kalır bu Şahika'nın yanında
Diziye renk katıyor, biz bu haliyle seviyoruz Şahiqa'yı.Maşallah şeytan melek kalır bu Şahika'nın yanında![]()
Çıksın da kurtulalım abla a.Niye tt yapmışlar işte ne var bunda![]()
Çıksın da kurtulalım abla a.![]()
Senarist twitterdaki ergen tayfayı çok takmıyor bence. Yasak Elma'da da mutlu çift istemezsin ya aşk dizisi mi bu
Bilmiyorum abla, normalde severim kendisini ama dizide karakteri diziyi farklı bir yöne çekti bence. O yüzden pek sevemedim. Talat ile ikisi çıksın, yerine Mehmet Aslantuğ yada Fikret Kuşkan gelsin.Allah Allah sevenleri var işte bende istemiyom çıkmasını![]()
Sezonun ilk iki bölümünü zor izledim, sonra da izlemeyi bıraktım. Ama bu hafta geri dönüyorum.Senarist twitterdaki ergen tayfayı çok takmıyor bence. Yasak Elma'da da mutlu çift istemezsin ya aşk dizisi mi buGenel izleyici Kerim'i sevmedi, şu an yine o kadar göze batmıyor ama özellikle sezon başında Yıldızla olan yaz dizisi başrol çifti kıvamındaki sahneleriyle dizinin tadını kaçırmıştı bence
![]()
Bilmiyorum abla, normalde severim kendisini ama dizide karakteri diziyi farklı bir yöne çekti bence. O yüzden pek sevemedim. Talat ile ikisi çıksın, yerine Mehmet Aslantuğ yada Fikret Kuşkan gelsin.![]()
Gönül Dağı'nı izle abla.Talat bulut çıksın isterim ama gökhan kalsın yaneyse ben kırmızı odayı tamamlıyım gelirim
![]()