Birazcık, azcık daha detay pls.Kısmen doğruluğu var bundan da fazla bilgi veremem![]()
![]()
Birazcık, azcık daha detay pls.Kısmen doğruluğu var bundan da fazla bilgi veremem![]()
![]()
Sezon finali dışında başrollerin ölmediği gerçeği var, bu da son başka birşey diyememBirazcık, azcık daha detay pls.![]()
😱Sezon finali dışında başrollerin ölmediği gerçeği var, bu da son başka birşey diyemem![]()
Hayatım diziden daha önce de 2 başrol çıktıÇöküş is coming..![]()
Asıl onun çıkması lazım abla.Gökhan alkanın çıkmaması lazım ya![]()
Sadece iddia. Ama doğru olma ihtimali %90
Asıl onun çıkması lazım abla.Geldiğinden beri hikaye aşka yöneldi. Keyfi kalmadı...
Yıldız parasız, sevgilisiz kalsın da aklı başına gelsin.Bence çıkmasın Yıldızla aşk yaşasın ya![]()
Yıldız parasız, sevgilisiz kalsın da aklı başına gelsin.
Az önce Twitter'da gördüm sanırım Ender ile Halit evleniyormuş, sahnesi çekilmiş. 😱
Fotoğraf görmedim ama takip ettiğim biri öyle tweet atmış. Eğer doğruysa Nadir'in paralarının Şahika'ya kaldığı gibi Halit'in paraları da Ender'e kalır.Foto görmüştüm hadi yaa![]()
Fotoğraf görmedim ama takip ettiğim biri öyle tweet atmış. Eğer doğruysa Nadir'in paralarının Şahika'ya kaldığı gibi Halit'in paraları da Ender'e kalır.![]()
LEVENT ÖZDİLEK de yakışırKeşke dedikleri gibi Merve Boluğur ve Nebahat Çehre girse.![]()
![]()
Bakayım, belki bulurum.Ben gördüm düğün olacak diyorlardı yaa
Levent Özdilek değil de Mehmet Aslantuğ yada Fikret Kuşkan gelse keşkeLEVENT ÖZDİLEK de yakışır
faruk peker e n dersin.kötü adamları topladıkLevent Özdilek değil de Mehmet Aslantuğ yada Fikret Kuşkan gelse keşke![]()
Dizi için çok yaşlı...faruk peker e n dersin.kötü adamları topladık
talatta yaşlı babam yaşında. edayla n alakaysaDizi için çok yaşlı...