'Yasak Elma'da Başroller Diziden mi Ayrılıyor? | FOX

Müthiş haber, en sevmediğim 2 karakter diziden ayrılıyor. Merakla bekliyorum bölümü :Z

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Gökhan müthiş bir haber de, Talat Bulut için aynı şeyi diyemeyeceğim. Nasıl olacak onsuz merak ediyorum. :T:
Halit'in hikayesi geçen sezon Yıldız'ı Leyla ile aldatıp fakirleştiğinde dolmuştu zaten. Yeniden zenginleşip Yıldızla barışması falan aşırı gereksizdi, geç bile kaldılar diziden çıkarmakla. Yıldız-Ender-Şahika üçlüsüne dokunulmadıkça benim için sorun yok. Bunların yanına takviye olarak yeni sağlam karakterler gelmeli.

Halit'in hikayesi geçen sezon Yıldız'ı Leyla ile aldatıp fakirleştiğinde dolmuştu zaten. Yeniden zenginleşip Yıldızla barışması falan aşırı gereksizdi, geç bile kaldılar diziden çıkarmakla. Yıldız-Ender-Şahika üçlüsüne dokunulmadıkça benim için sorun yok. Bunların yanına takviye olarak yeni sağlam karakterler gelmeli.
Keşke Ceren Moray gelse yakışır bence diziye :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Fakirleştikten sonra hemen bir kaç bölümde zenginleşmesi falan çok saçmaydı. Yıldız'ın ise barışması akla mantığa sığmaz. (Annesini de göndermeleri gerek :A)

Eğer Ender ilk sezonlar olduğu gibi olmayacaksa dizi tamamen bitsin, yoksa sezon başladığında gördük "Şahika yaptı, Şahika yaptı" deyip deyip durdu. Ender - Şahika - Yıldız üçlüsünden güzel hikaye çıkar, ama dediğin gibi yeni karakterler gelmeli.

Şahika sezonun ortasında gelmişti, renk katmıştı hikayeye. Keşke kaç aydır ortada dolaşan iddialar doğru olsa da Merve Boluğur, Nebahat Çehre gelse. :bhr:

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
No comment :A

images - 2020-10-17T180239.868.jpeg