Bakayım, belki bulurum.![]()
Talat Bulut pek göstermiyor ama.talatta yaşlı babam yaşında. edayla n alakaysa![]()
Tamam abla.bende bakayım bulamazsan ben bulur gösteririm sana![]()
Bir ara Onur Tuna ve Sevda Erginci çıktığında da aynısını diyorlardı ama dizi hala daha devam ediyor.
HAYAT BÖYLE biri gider biri gelır..Bir ara Onur Tuna ve Sevda Erginci çıktığında da aynısını diyorlardı ama dizi hala daha devam ediyor.Biri gider biri gelir, Yasak Elma devam eder.
![]()
Melis Civelek 'Sol Yanım'ı yazmaya başlayınca oldu her şey.Tıkanma yok aslında eskisi gibi karakterleri yazamıyorlar ya
Melis Civelek 'Sol Yanım'ı yazmaya başlayınca oldu her şey.![]()
Yok abla ya. Atarsan iyi olur.bencede resmi buldunmu buldum ben göstereyimmi![]()
Ne o öyle sitcom dizileri gibi, sevmiyorum ben karakter değişimlerini.Bir ara Onur Tuna ve Sevda Erginci çıktığında da aynısını diyorlardı ama dizi hala daha devam ediyor.Biri gider biri gelir, Yasak Elma devam eder.
![]()
Yok abla ya. Atarsan iyi olur.![]()
Ben yeni evi çözemedim, ama ev olmasa bile Halit özel bir yer tutmuştur abla.Halitin evi değilmi emre![]()
Ben yeni evi çözemedim, ama ev olmasa bile Halit özel bir yer tutmuştur abla.![]()
Bu sezon final yapacağınızı kabul ediyorsanız, size de bir şey oluyormuş demek ki.Bize unutmayın ki birşey olmaz.Finalimiz Haziran da.
5.sezona inşKeşke Ceren Moray gelse yakışır bence diziye![]()
Sevmiyordum çünkü. Dizideki tüm erkek karakterler itici
Mert ve Caner hariç...Sevmiyordum çünkü. Dizideki tüm erkek karakterler itici![]()
Başka erkek karakter mi var? Kadınlar hamamına dönmüş orası.Sevmiyordum çünkü. Dizideki tüm erkek karakterler itici![]()