Sen öyle san, bunda anca kadro yenilerlerse berbatlık manasında herkesi sollar.İkisini de unutturur Yasak Elma.
Sen öyle san, bunda anca kadro yenilerlerse berbatlık manasında herkesi sollar.İkisini de unutturur Yasak Elma.
Alışığız biz cezalara. Cezalara en büyük cevabımız ise reytinglerimiz.RTÜK Üst Kurulu, son toplantısında vatandaşlardan gelen yoğun şikayetleri değerlendirdi. Kurul, Fox TV'de oynayan Yasak Elma dizisine idari para cezası verdi. Kurul raporunda, 'Dizinin bazı sahneleri, aile kurumunu hiçe sayıyor, milli ve manevi değerlere aykırı" dedi.
@Emre Ozansoy @slhttnmtl bol cezalı sezon olucak bu sezonda
İnşşaalllaaaaaaahhhhRTÜK Üst Kurulu, son toplantısında vatandaşlardan gelen yoğun şikayetleri değerlendirdi. Kurul, Fox TV'de oynayan Yasak Elma dizisine idari para cezası verdi. Kurul raporunda, 'Dizinin bazı sahneleri, aile kurumunu hiçe sayıyor, milli ve manevi değerlere aykırı" dedi.
@Emre Ozansoy @slhttnmtl bol cezalı sezon olucak bu sezonda
Sadakatsiz bunun kadar ceza yedi mi acabaAlışığız biz cezalara. Cezalara en büyük cevabımız ise reytinglerimiz.
Yemiştir. Sadakatsiz'i özledim.Sadakatsiz bunun kadar ceza yedi mi acaba
Bende yakında tekrar izleriz ama sezon finali çok kötüymüşYemiştir. Sadakatsiz'i özledim.
Selo anti oldun yasak elmaya bir andaİnşşaalllaaaaaaahhhh
Evet, Yasak Elma'nın sezon finali kadar kötü bir sezon finaliydi.Bende yakında tekrar izleriz ama sezon finali çok kötüymüş
O kadar çok dizim var ki ayaklarını kaydırmam lazım.Bende yakında tekrar izleriz ama sezon finali çok kötüymüş
------
Selo anti oldun yasak elmaya bir anda
Yeni dizilere başlamak yerine eski dizilerine devam edebilirsin.O kadar çok dizim var ki ayaklarını kaydırmam lazım.
Yasak Elma çoook kötü o efekt neydi öyle Küçük Kıyamet dizisnde daha iyi efektler var yeminleEvet, Yasak Elma'nın sezon finali kadar kötü bir sezon finaliydi.
Ya da eskiler zaten ya bozdu ya da gına dedirtti. 🥰Yeni dizilere başlamak yerine eski dizilerine devam edebilirsin.
O zaman efsaneyi tekrar hatırlayalım.Yasak Elma çoook kötü o efekt neydi öyle Küçük Kıyamet dizisnde daha iyi efektler var yeminle
Bu daha kaliteli efekti unutmuş sonlara doğru FOX TV'DEN beklemezdim onun gibi bişi olmuşO zaman efsaneyi tekrar hatırlayalım.
Keşke bir daha izlemeseydim, gözümden oluk oluk kan akıyor.O zaman efsaneyi tekrar hatırlayalım.
Hatırlamış oldun sezon finalini.Keşke bir daha izlemeseydim, gözümden oluk oluk kan akıyor.
Ahahhahaha ne gerek vardı ki bu sahneyeKeşke bir daha izlemeseydim, gözümden oluk oluk kan akıyor.
Kumru ve Doğan ile ilgili... 😱 @slhttnmtl @Angelica @Alos @cookies @EmreCan
Kulislerde dolaşan bilgilere göre son bir değişiklik olmazsa dizinin yeni bölümlerinde babası Hasan Ali’nin patlamada ölümü sonrası çok değişecek olan Çağatay’ın Yıldız’la arası bozulacak ve Çağatay yeni komşularının kızı Kumru’yla yasak aşk yaşayacak.
Bu ilişkiye Kumru’nun babası Doğan şiddetle karşı çıksa da kızını vazgeçiremeyecek ve olaylar şirketi ele geçirme planları yapan Ender’in de araya girmesiyle başka bir boyuta taşınacak. Yasak Elma’da yine entrika başrolde olacak. (Birsen Aluntaş)
Yıldız bunu da dövmesinKumru ve Doğan ile ilgili... 😱 @slhttnmtl @Angelica @Alos @cookies @EmreCan
Kulislerde dolaşan bilgilere göre son bir değişiklik olmazsa dizinin yeni bölümlerinde babası Hasan Ali’nin patlamada ölümü sonrası çok değişecek olan Çağatay’ın Yıldız’la arası bozulacak ve Çağatay yeni komşularının kızı Kumru’yla yasak aşk yaşayacak.
Bu ilişkiye Kumru’nun babası Doğan şiddetle karşı çıksa da kızını vazgeçiremeyecek ve olaylar şirketi ele geçirme planları yapan Ender’in de araya girmesiyle başka bir boyuta taşınacak. Yasak Elma’da yine entrika başrolde olacak. (Birsen Aluntaş)
Bomba gibi geliyooruzz @slhttnmtl @Emre Ozansoy @cookiesÇok beklersiniz, 6. sezon geliyor. @cookies