Bir ara sahibindende gezerken görmüştüm ama fiyatını hatırlamıyorumSormak gerek.
Bir ara sahibindende gezerken görmüştüm ama fiyatını hatırlamıyorumSormak gerek.
Kumru'nun yalısı olabilir mi acaba
Öyle duruyorİstanbuldaki bütün yalıları sırasıyla gezcez galiba
Bence de o ve 4. Sezonun ilk bölümlerinde kullandıklarıİlki en pahalısıydı bence
Ne zaman başlayacak bu dizi acabaKumru'nun yalısı olabilir mi acaba
Öyle duruyor
Bence de o ve 4. Sezonun ilk bölümlerinde kullandıkları
Kumru'nun değil, Yıldız'ın. Yan villa onların olacak.Kumru'nun yalısı olabilir mi acaba
Öyle duruyor
Bence de o ve 4. Sezonun ilk bölümlerinde kullandıkları
Yaaa tatlığa bak
Aşırı özlemişim. Umarım Eylül'ün ikinci haftasında başlarlar. Daha geç kalmazlar.Yaaa tatlığa bak
Ben de . Umarım . Bence de kalmasınlarAşırı özlemişim. Umarım Eylül'ün ikinci haftasında başlarlar. Daha geç kalmazlar.
Az önce gördüm Instagram'da. Bolu şaşırtmadı.Ben de . Umarım . Bence de kalmasınlar
------
Bolu'ya park yapmışlar adını Şevval Sam parkı koymuşlar açılışı da endo ile yapmışlar @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @xemrexxx @cookies @EmreCan
Bolu'ya taşınma vakti geldi de geçiyorAz önce gördüm Instagram'da. Bolu şaşırtmadı.
Aynen öyle, değil mi? @cookiesBolu'ya taşınma vakti geldi de geçiyor
Muazzam bir hareket.Ben de . Umarım . Bence de kalmasınlar
------
Bolu'ya park yapmışlar adını Şevval Sam parkı koymuşlar açılışı da endo ile yapmışlar @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @xemrexxx @cookies @EmreCan
ŞahaneMuazzam bir hareket.
Kaynak mı saçları dizi de 😱Şevval'in saçları... 😱
Yok, kestirmiş. 😱Şahane
Kaynak mı saçları dizi de 😱
Geçen sezon da kaynaktı saçları. Rüya bölümünden sonra daha da kısa kestirmişti fark etmedin mi?Şahane
Kaynak mı saçları dizi de 😱
Hiç ama hiç fark etmedimGeçen sezon da kaynaktı saçları. Rüya bölümünden sonra daha da kısa kestirmişti fark etmedin mi?
Story'lerde kısa dizide uzundu ben oradan fark ettim.Hiç ama hiç fark etmedim
Yaaa fav anne oğlum.Kumru'nun değil, Yıldız'ın. Yan villa onların olacak.
------
Yaaa, çok güzeller. @cookies @slhttnmtl @Alos @EmreCan