Ayy ne kadar orjinal 🙄Biran Damla Yılmaz'ın karakterinin en yakın arkadaşı, babası ve babasının sevgilisi dahil olacakmış diziye. Aile bu muydu?
Ayy ne kadar orjinal 🙄Biran Damla Yılmaz'ın karakterinin en yakın arkadaşı, babası ve babasının sevgilisi dahil olacakmış diziye. Aile bu muydu?
Git BH 50 izle.İzleyecek bir şey yok, Yasak Elma izleyeyim dedim. Ama Erim'e daha fazla dayanamadım kapattım. Çıktığı iyi olmuş, ama ikinci Erim çok iyiydi. Onunla karakter devam edebilirdi.
Üzerinden kaç yıl geçmiş dizi, baştan izlemzsem bir şey anlamam.Git BH 50 izle.
Yasak Elma 50'nin üzerinden de 60 bölüm geçti, tamamen farklı diziler desek yeridir.Üzerinden kaç yıl geçmiş dizi, baştan izlemzsem bir şey anlamam.
Yasak Elma hala daha güncel dizi, karakterler ve özellikleri aklımda. BH'de çoğu şeyi hatırlamıyorum mesela.Yasak Elma 50'nin üzerinden de 60 bölüm geçti, tamamen farklı diziler desek yeridir.
Senin hatan ben hatırlıyorum.Yasak Elma hala daha güncel dizi, karakterler ve özellikleri aklımda. BH'de çoğu şeyi hatırlamıyorum mesela.
Ay ne hatası be. Onun üzerine ben en az 200 dizi izlemişimdir.Senin hatan ben hatırlıyorum.
Kalsın lütfen, o ne alaka.Esra Değirmencioğlu Yasak Elma'ya nasıl olur sizce @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Abartma tozu. Yasak Elma'da da kadınlardan başka kimse kalmadı.Ay ne hatası be. Onun üzerine ben en az 200 dizi izlemişimdir.
200 fazla olmuş olabilir, 100 desem daha iyi. Kadınların gücü.Abartma tozu. Yasak Elma'da da kadınlardan başka kimse kalmadı.
Kız Dermancıoğlu değil mi o 😱Esra Değirmencioğlu Yasak Elma'ya nasıl olur sizce @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Filiz > çakma sosyete200 fazla olmuş olabilir, 100 desem daha iyi. Kadınların gücü.
Kız Dermancıoğlu değil mi o 😱
------
Filiz > çakma sosyete
Bilmem Birsen'in haberinde gördümKalsın lütfen, o ne alaka.
Caner,Çağatay,Emir başka da yokAbartma tozu. Yasak Elma'da da kadınlardan başka kimse kalmadı.
Öyle bir şey paylaşmadı, paylaşsa ben görürüm.Bilmem Birsen'in haberinde gördüm
Filiz koca parasının peşinden koşan, başından beri hayali 60 yaşında beyaz saçlı prens olan biri değil.
Kız o pardonKız Dermancıoğlu değil mi o 😱
------
Filiz > çakma sosyete
Paylaşmadı zaten haberinin altında yorum da gördüm keşke gelse diyen vardıÖyle bir şey paylaşmadı, paylaşsa ben görürüm.
Ha, saçma sapan yorumlardan bazıları.Kız o pardon
Paylaşmadı zaten haberinin altında yorum da gördüm keşke gelse diye
Haaa ha ri ka.Kız o pardon
Paylaşmadı zaten haberinin altında yorum da gördüm keşke gelse diye