Ayy ne kadar orjinalBiran Damla Yılmaz'ın karakterinin en yakın arkadaşı, babası ve babasının sevgilisi dahil olacakmış diziye. Aile bu muydu?![]()
Ayy ne kadar orjinalBiran Damla Yılmaz'ın karakterinin en yakın arkadaşı, babası ve babasının sevgilisi dahil olacakmış diziye. Aile bu muydu?![]()
Git BH 50 izle.İzleyecek bir şey yok, Yasak Elma izleyeyim dedim. Ama Erim'e daha fazla dayanamadım kapattım. Çıktığı iyi olmuş, ama ikinci Erim çok iyiydi.![]()
Onunla karakter devam edebilirdi.
Üzerinden kaç yıl geçmiş dizi, baştan izlemzsem bir şey anlamam.Git BH 50 izle.![]()
Yasak Elma 50'nin üzerinden de 60 bölüm geçti, tamamen farklı diziler desek yeridir.Üzerinden kaç yıl geçmiş dizi, baştan izlemzsem bir şey anlamam.![]()
Yasak Elma hala daha güncel dizi, karakterler ve özellikleri aklımda.Yasak Elma 50'nin üzerinden de 60 bölüm geçti, tamamen farklı diziler desek yeridir.![]()
Senin hatan ben hatırlıyorum.Yasak Elma hala daha güncel dizi, karakterler ve özellikleri aklımda.BH'de çoğu şeyi hatırlamıyorum mesela.
![]()
Ay ne hatası be.Senin hatan ben hatırlıyorum.![]()
Kalsın lütfen, o ne alaka.
Abartma tozu.Ay ne hatası be.Onun üzerine ben en az 200 dizi izlemişimdir.
![]()
200 fazla olmuş olabilir, 100 desem daha iyi.Abartma tozu.Yasak Elma'da da kadınlardan başka kimse kalmadı.
![]()
Kız Dermancıoğlu değil mi o 😱
Filiz > çakma sosyete200 fazla olmuş olabilir, 100 desem daha iyi.Kadınların gücü.
![]()
Kız Dermancıoğlu değil mi o 😱
------
Filiz > çakma sosyete![]()
Bilmem Birsen'in haberinde gördümKalsın lütfen, o ne alaka.![]()
Caner,Çağatay,EmirAbartma tozu.Yasak Elma'da da kadınlardan başka kimse kalmadı.
![]()
Öyle bir şey paylaşmadı, paylaşsa ben görürüm.Bilmem Birsen'in haberinde gördüm![]()
Filiz koca parasının peşinden koşan, başından beri hayali 60 yaşında beyaz saçlı prens olan biri değil.
Kız o pardonKız Dermancıoğlu değil mi o 😱
------
Filiz > çakma sosyete![]()
Paylaşmadı zaten haberinin altında yorum da gördüm keşke gelse diyen vardıÖyle bir şey paylaşmadı, paylaşsa ben görürüm.![]()
Ha, saçma sapan yorumlardan bazıları.Kız o pardon
Paylaşmadı zaten haberinin altında yorum da gördüm keşke gelse diye![]()
Haaa ha ri ka.Kız o pardon
Paylaşmadı zaten haberinin altında yorum da gördüm keşke gelse diye![]()