Emre Ozansoy
Moderatör
OK.Filiz koca parasının peşinden koşan, başından beri hayali 60 yaşında beyaz saçlı prens olan biri değil.
OK.Filiz koca parasının peşinden koşan, başından beri hayali 60 yaşında beyaz saçlı prens olan biri değil.
Beyaz saçlı prens Ajajahshahshs öyle zengin biri bulursa kim evlenmezFiliz koca parasının peşinden koşan, başından beri hayali 60 yaşında beyaz saçlı prens olan biri değil.
Gerçekleri duyunca işte tam olarak böyle diyoruz:
Emre ben sana ne dedim dediğim çıktı işte Çağatay bırakıcak dedim lafımı dinlemedin senarist benden yana şükürKumru ve Doğan ile ilgili... 😱 @slhttnmtl @Angelica @Alos @cookies @EmreCan
Kulislerde dolaşan bilgilere göre son bir değişiklik olmazsa dizinin yeni bölümlerinde babası Hasan Ali’nin patlamada ölümü sonrası çok değişecek olan Çağatay’ın Yıldız’la arası bozulacak ve Çağatay yeni komşularının kızı Kumru’yla yasak aşk yaşayacak.
Bu ilişkiye Kumru’nun babası Doğan şiddetle karşı çıksa da kızını vazgeçiremeyecek ve olaylar şirketi ele geçirme planları yapan Ender’in de araya girmesiyle başka bir boyuta taşınacak. Yasak Elma’da yine entrika başrolde olacak. (Birsen Aluntaş)
Melis Civelek yapmaz dedim, ama yanıldım.Emre ben sana ne dedim dediğim çıktı işte Çağatay bırakıcak dedim lafımı dinlemedin senarist benden yana şükür
İlk paragraf berbat... Sezon ortasında final istiyoruz!Kumru ve Doğan ile ilgili... 😱 @slhttnmtl @Angelica @Alos @cookies @EmreCan
Kulislerde dolaşan bilgilere göre son bir değişiklik olmazsa dizinin yeni bölümlerinde babası Hasan Ali’nin patlamada ölümü sonrası çok değişecek olan Çağatay’ın Yıldız’la arası bozulacak ve Çağatay yeni komşularının kızı Kumru’yla yasak aşk yaşayacak.
Bu ilişkiye Kumru’nun babası Doğan şiddetle karşı çıksa da kızını vazgeçiremeyecek ve olaylar şirketi ele geçirme planları yapan Ender’in de araya girmesiyle başka bir boyuta taşınacak. Yasak Elma’da yine entrika başrolde olacak. (Birsen Aluntaş)
#yasakelmayayındankaldırılsın @Emre Ozansoyİlk paragraf berbat... Sezon ortasında final istiyoruz!
İlk paragraf berbat... Sezon ortasında final istiyoruz!
Çok beklersiniz, 6. sezon geliyor. @cookies#yasakelmayayındankaldırılsın @Emre Ozansoy
Yıldız 7 kocalı hürmüze döndü Yıldız'ın adını çıkarmaya meraklı bu senaristMelis Civelek yapmaz dedim, ama yanıldım.
Keşke Yıldız diziden komple çıksaydı da rahatlasaydık.Yıldız 7 kocalı hürbüze döndü Yıldız'ın adını çıkarmaya meraklı bu senarist
Ocak'ta BÜYÜK FİNAL başlıkları atılsın da göreyim. Hatta tam 4 yıl olması için Mart'ta da bitirebilirler.Çok beklersiniz, 6. sezon geliyor. @cookies
Yıldız'a koca dayanmıyoKeşke Yıldız diziden komple çıksaydı da rahatlasaydık.
Bu sezon bitsin de, ne zaman biterse bitsin. Zirvede ve yıllarca unutulmayacak bir final yapsınlar.Ocak'ta BÜYÜK FİNAL başlıkları atılsın da göreyim. Hatta tam 4 yıl olması için Mart'ta da bitirebilirler.
O finali 2 yıl önce Bizim Hikaye, geçen sene de Kadın yaptı. Buna düşmez.Bu sezon bitsin de, ne zaman biterse bitsin. Zirvede ve yıllarca unutulmayacak bir final yapsınlar.
Evet, çok masraflı bir karakter.Yıldız'a koca dayanmıyo
Kadınımmmm Baharım Şirinimmm ah ahhhhhh Yellozummm CeydammmO finali 2 yıl önce Bizim Hikaye, geçen sene de Kadın yaptı. Buna düşmez.
İkisini de unutturur Yasak Elma.O finali 2 yıl önce Bizim Hikaye, geçen sene de Kadın yaptı. Buna düşmez.