(Şener Şen) Atma ziyaaa..Öbüründe de yanıldı ki 2'de 0 gidiyor maşallah![]()
(Şener Şen) Atma ziyaaa..Öbüründe de yanıldı ki 2'de 0 gidiyor maşallah![]()
Ben kaçayım artık sizin muhabbetin biteceği yok 3 oldu saat yarın sınavlara çalışmam lazım yine forumda çok durduk![]()
At görmek şanstır mutluluktur aşktır. Yani kısacası hayırlıdır.
Seni patlatmamın adı manipüle olmuş.
Aynen aynen
Haydi bu son (çok dedikodumu yapmayın)
Ben de kaçıyorum yavaştan iyi geceler kafam çorba oldu dinlenme zamanı![]()
Yapay zeka işte naparsinIşıl Alben'e benzemişsin.
Bana attığı fotolar çok güzeldi@RüzgarGülü bu xdragxx sana foto atarken banada attı yanlışlıkla bir tane
@Gerekli24 tamam doğruyu yazdım senin detayın yanlış olmuş![]()
Çilek ve çikolata hmmm burdan @xdragx hakkında derin analiz yapılır fantezi seviyor demektirYanına çikolatalı çilek çizmiş onu yerken çizmiş bi de **** herif
Evet 3 metre havada durdu şahidimAl işte yine aynısın yapıyor
Eee daha ne olsun?
Gör @Gerekli24 . Önce itiraz ediyor sonra evet şöyle böyle diyor. İyice damara baszam sonra benziyor tam diyecek. Tıpkı konu açılırken paylaştığı foto için önce kendi olduğu sonra olmadığını sonra yine kendi olduğunu söylemesi gibi bir şey oldu. O olaya en iyi şahit @RüzgarGülü
hmm tamam…bunların gerçek olduğunu
------
gerçek değildi ama neyse![]()
Yattı neyseki(Dosi yatamadı)![]()
Kabartmayı abartma derken tamda bunu demek istemiştim(Şener Şen) Atma ziyaaa..
Ben onun analizini çoktan yaptım. ŞaşırtmadıYapay zeka işte naparsin
Bana attığı fotolar çok güzeldi
Çilek ve çikolata hmmm burdan @xdragx hakkında derin analiz yapılır fantezi seviyor demektir
Evet 3 metre havada durdu şahidim
------
@xdragxx in ruh hali
Neymiş la ?@Dosi dünkü tartışmadan sonra aklıma süper bir program fikri geldiİstiyorsan sana satabilirim programın haklarını
![]()
Oldu söylerim sana..Neymiş la ?![]()
Benden geçti o işler. Ben artık anca izleyici falan olurum@Dosi dünkü tartışmadan sonra aklıma süper bir program fikri geldiİstiyorsan sana satabilirim programın haklarını
![]()
Tabii özelden çıtlatırım zaten sen paslarsın birilerine olmadıBenden geçti o işler. Ben artık anca izleyici falan olurum
Sen yinede bir ara çıtlat kime paslayabiliriz ona karar veririz![]()
Yine kendini mi çizdirdin yoksa?Tabii özelden çıtlatırım zaten sen paslarsın birilerine olmadıAçık açık yazarsak çöken çıkar illa çünkü
Bu arada çok benzetemedi de anımsatma var...
Ekli dosyayı görüntüle 134331
Kimi çizdirecem eltimi miYine kendini mi çizdirdin yoksa?![]()
Tanıdık geliyor baya foto ama tam çıkaramadım. O tarz yaniKimi çizdirecem eltimi mi
Şimdi siz bebeğe de gerçekte var falan dersiniz.
Çocuk hadiseden mi? 🤔Bu arada çok benzetemedi de anımsatma var...
Uzaktan bakarsan bana benziyor bu aradaTanıdık geliyor baya foto ama tam çıkaramadım. O tarz yani
Ne çizdirmeye çalıştın bilemediğim için bir şey diyemem![]()
Andırmıyor ki çocuk Hadise'yi tek ortak noktaları sarışın olmalarıÇocuk hadiseden mi? 🤔
Bunu çizdirdiğin bariz belli. 😁Şimdi siz bebeğe de gerçekte var falan dersiniz.