Verdiğin pasları gole çevirmezsem olmaz.Ben de kendi yazdığımı anlamadım
İnsanları üstüme salıp diyecektim![]()
Çok sıkıyorsun. Kabartma abartılarını
Haydi iyi geceler herkese
Verdiğin pasları gole çevirmezsem olmaz.Ben de kendi yazdığımı anlamadım
İnsanları üstüme salıp diyecektim![]()
Her THY reklamında çıkan kadın kendisi. Buna keklenirsen acayip gülerim sana. Kadının THY ile alakalı bir sürü fotoğrafları var. Anonim yani. Adını bilmiyorum ama suratı biliniyor. Kendisi THY'nin reklam yüzü.![]()
![]()
Manipüle yeteneği var amaMevzu bitmez bu forumda, Dosi üzerine salsa ne olacak.sende hikaye bol
![]()
Yazdıklarımın bir tanesi bile abartıyorsa rüyanda inşallah at kafası görürsün mosi hadi gitVerdiğin pasları gole çevirmezsem olmaz.
Çok sıkıyorsun. Kabartma abartılarını
Haydi iyi geceler herkese
Tarihin Arka Odası oldu mu sana Cevahir’in Arka OdasıMevzu bitmez bu forumda, Dosi üzerine salsa ne olacak.sende hikaye bol
![]()
Kendisini Batuhan Karadeniz ve Sergen Yalçın'a çok benzettim bu özelliği ile. Onlarda çok iyi sallar pozisyonları. Hele Batuhan 😅😅 Olmadığı maçı oldu gibi anlatışı var. Aykutta o hesap 😅Mevzu bitmez bu forumda, Dosi üzerine salsa ne olacak.sende hikaye bol
![]()
Güzel tabii![]()
Aga beeeeEx yengeniz hostesti de, ondan yaptım.![]()
Seni senin taktiğin ile vuruyor ama bir farkla. Hadi bakalım o farkı bul acaba ney? 😅Aga beeee
Kafam çorba oldu soru somayın direkt söyleyinSeni senin taktiğin ile vuruyor ama bir farkla. Hadi bakalım o farkı bul acaba ney? 😅
Zor bulurSeni senin taktiğin ile vuruyor ama bir farkla. Hadi bakalım o farkı bul acaba ney? 😅
Sen gerçek olanı yalanlar ile bütün gün örttün. @Yakamoz-Asi ise yalanı gerçekmiş gibi yutturmaya çalışıyor. 😅Kafam çorba oldu soru somayın direkt söyleyin![]()
At görmek şanstır mutluluktur aşktır. Yani kısacası hayırlıdır.Manipüle yeteneği var ama
------
Yazdıklarımın bir tanesi bile abartıyorsa rüyanda inşallah at kafası görürsün mosi hadi git![]()
Yav he he mosi patlattın beni aynen herkes biliyor bunların gerçek olduğunu kuduuuuurssssAt görmek şanstır mutluluktur aşktır. Yani kısacası hayırlıdır.
Seni patlatmamın adı manipüle olmuş.
Aynen aynen
Haydi bu son (çok dedikodumu yapmayın)
Benimki gerçek değildi ama neyseSen gerçek olanı yalanlar ile bütün gün örttün. @Yakamoz-Asi ise yalanı gerçekmiş gibi yutturmaya çalışıyor. 😅
Sen gerçek olanı yalanlar ile bütün gün örttün. @Yakamoz-Asi ise yalanı gerçekmiş gibi yutturmaya çalışıyor. 😅
O yaparAt görmek şanstır mutluluktur aşktır. Yani kısacası hayırlıdır.
Aynen aynen
Öbüründe de yanıldı ki 2'de 0 gidiyor maşallahValla bu konuda yanıldın. Bizimki gerçek bir hikayeydi maalesef...
At görmek şanstır mutluluktur aşktır. Yani kısacası hayırlıdır.
Aynen aynen
Kılıbık filmindeki Kemal Sunal(Dosi yatamadı)![]()