Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Sen kendin bile beğenmemişsin, ne diyeyim :A zaten sinir bozucu atmaya yer arıyorsun.
Lezbiyen konusunu da tartışalım :A
Şimdi erkeğin gay olanını bir şekilde anlıyorsun da kızlarda zor be. Zaten kızlar yapıları gereği birbirlerine karşı fazla samimiler büyük çoğunluğu yani. Bir kafede 2 kız görsem ay canım diye birbirlerine sarılsalar çok tuhafıma gitmez mesela :A Ama bir kafede 2 erkeği diz dize biraz yakın görsem anlarım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
@Dosi elinize sağlık :A
Ben şikayet etmedim ama sen kaşınıyorsun forum içinde forum dışındaki gibi konuşulmaz bilmiyormuş gibi davranmaya devam ediyorsun sil dediklerim olmasa şimdiye bir daha banlanırdın...
Yine senin yüzünden ceza yedi çocuk. Bi de alıntı edip cevap vermişsin. Yine uyarsaydın ya. Burada mesajlar çok olduğu için arada kaynayabilirdi ama radara yakalanmış :A
Şimdi nisan ayı için oylayamayacağız. Yedi darbesini. Meydan @xemrexxx ’e kaldı :A

Yine senin yüzünden ceza yedi çocuk. Bi de alıntı edip cevap vermişsin. Yine uyarsaydın ya. Burada mesajlar çok olduğu için arada kaynayabilirdi ama radara yakalanmış :A
Şimdi nisan ayı için oylayamayacağız. Yedi darbesini. Meydan @xemrexxx ’e kaldı :A
O kadar uyardım ki bu mesajı bana söylediği için sonuçta çok cezalık gelmedi :A Ama biri gıcık kapıp şikayet etmiş demek :A

• Sinir Bozucu
O kadar uyardım ki bu mesajı bana söylediği için sonuçta çok cezalık gelmedi :A Ama biri gıcık kapıp şikayet etmiş demek :A
Nasıl yöneticiydin. Sana söylenmesi istediği her şeyi söyleyeceği anlamına gelmez.
Yani gıcık kapma değil, uygunsuz olduğu için doğru hamle. Ben görseydim durmazdı o mesaj. Bu konularda hiç affetmem :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Nasıl yöneticiydin. Sana söylenmesi istediği her şeyi söyleyeceği anlamına gelmez.
Yani gıcık kapma değil, uygunsuz olduğu için doğru hamle. Ben görseydim durmazdı o mesaj. Bu konularda hiç affetmem :A
Arada kaynardı yani onu diyorum konu uçtuğu için şikayet gelmediği sürece yönetici olsam ceza vermezdim buna şikayet varsa ceza verirdim :A

• Güldürdün

12.melun mu ceza yedi tüh kaçırdum şikayet etme fırsatını :A:A