Işıl Alben'e benzemişsin.Kadın halim bu. Eklemeyin beni lütfen.ss
Resim boyutu yüksek diye yuklemedi herhalde ugrasiyorjm daha
Ekli dosyayı görüntüle 134255
Işıl Alben'e benzemişsin.Kadın halim bu. Eklemeyin beni lütfen.ss
Resim boyutu yüksek diye yuklemedi herhalde ugrasiyorjm daha
Ekli dosyayı görüntüle 134255
Lezbiyen konusunu da tartışalımSen kendin bile beğenmemişsin, ne diyeyimzaten sinir bozucu atmaya yer arıyorsun.
İşte program uydurma yapmış diyorum sen sinir bozucu atıyorsunYa bunu geç bu rezillik başka bir şey değil. Alakam bile yok ben kız olsam böyle mi olurdum 10 tane erkek peşimden koşardı...
Yok be Işıl'dan güzel kardeşim benimIşıl Alben'e benzemişsin.
Sana sinir bozucu atmayı seviyorum...İşte program uydurma yapmış diyorum sen sinir bozucu atıyorsun![]()
Yine senin yüzünden ceza yedi çocuk. Bi de alıntı edip cevap vermişsin. Yine uyarsaydın ya. Burada mesajlar çok olduğu için arada kaynayabilirdi ama radara yakalanmış@Dosi elinize sağlık
Ben şikayet etmedim ama sen kaşınıyorsun forum içinde forum dışındaki gibi konuşulmaz bilmiyormuş gibi davranmaya devam ediyorsun sil dediklerim olmasa şimdiye bir daha banlanırdın...
O kadar uyardım ki bu mesajı bana söylediği için sonuçta çok cezalık gelmediYine senin yüzünden ceza yedi çocuk. Bi de alıntı edip cevap vermişsin. Yine uyarsaydın ya. Burada mesajlar çok olduğu için arada kaynayabilirdi ama radara yakalanmış
Şimdi nisan ayı için oylayamayacağız. Yedi darbesini. Meydan @xemrexxx ’e kaldı![]()
Nasıl yöneticiydin. Sana söylenmesi istediği her şeyi söyleyeceği anlamına gelmez.O kadar uyardım ki bu mesajı bana söylediği için sonuçta çok cezalık gelmediAma biri gıcık kapıp şikayet etmiş demek
![]()
Işıl Alben'in prime dönemi (kendi döneminde) kimsede yoktur. Öyle bir sporcuydu.Yok be Işıl'dan güzel kardeşim benim![]()
Arada kaynardı yani onu diyorum konu uçtuğu için şikayet gelmediği sürece yönetici olsam ceza vermezdim buna şikayet varsa ceza verirdimNasıl yöneticiydin. Sana söylenmesi istediği her şeyi söyleyeceği anlamına gelmez.
Yani gıcık kapma değil, uygunsuz olduğu için doğru hamle. Ben görseydim durmazdı o mesaj. Bu konularda hiç affetmem![]()
Olan oldu. Yinede 1 ay iyi dayandıArada kaynardı yani onu diyorum konu uçtuğu için şikayet gelmediği sürece yönetici olsam ceza vermezdim buna şikayet varsa ceza verirdim![]()
O dönemlerde Neslihan Demir'di galiba popüler olan benim favorim oydu Işıl'ı vasat görürdüm hepIşıl Alben'in prime dönemi (kendi döneminde) kimsede yoktur. Öyle bir sporcuydu.
Hak etti boşver ceza alsın da korksun azOlan oldu. Yinede 1 ay iyi dayandı![]()
Ben basketbol geneli olarak dedim. (Kendi dönemi açısından) yoksa en iyisinin kim olduğu açık ara belli. 😄❤️O dönemlerde Neslihan Demir'di galiba popüler olan benim favorim oydu Işıl'ı vasat görürdüm hep![]()
Baskette hiç hoşuma giden biri olmadı galibaBen basketbol geneli olarak dedim. (Kendi dönemi açısından) yoksa en iyisinin kim olduğu açık ara belli. 😄❤️
Yine senin yüzünden ceza yedi çocuk. Bi de alıntı edip cevap vermişsin. Yine uyarsaydın ya. Burada mesajlar çok olduğu için arada kaynayabilirdi ama radara yakalanmış
Şimdi nisan ayı için oylayamayacağız. Yedi darbesini. Meydan @xemrexxx ’e kaldı![]()
12.melun mu ceza yedi tüh kaçırdum şikayet etme fırsatınıO kadar uyardım ki bu mesajı bana söylediği için sonuçta çok cezalık gelmediAma biri gıcık kapıp şikayet etmiş demek
![]()
Vardır vardır iyice düşün. Türkiye topraklarında bile kısa bir sürede olsa var oldu. 😂Baskette hiç hoşuma giden biri olmadı galibaVoleybolda çok da baskette olmadı.
Yalan söyleme senin şikayet ettiğini biliyoruz itiraf et kurtul12.melun mu ceza yedi tüh kaçırdum şikayet etme fırsatını![]()
Kimmiş merak ettim söyleVardır vardır iyice düşün. Türkiye topraklarında bile kısa bir sürede olsa var oldu. 😂
Antonija Sandrić Mišura.Kimmiş merak ettim söyle![]()
Görsem ederdim kaç kere uyardım melunu akıllanmıyorYalan söyleme senin şikayet ettiğini biliyoruz itiraf et kurtul
------
Kimmiş merak ettim söyle![]()
İlk kez görüyorum da baya güzelmiş ciddenAntonija Sandrić Mišura.
Neyyyy. Kadın Türkiye'de Samsun kadın basketbol takımına bile geldi. Genel spor bilginiz ile şuan beni geçemezsiniz buna kanaat getirdim. Şu güzelim kadını bilmiyor. Vayy bee. 😂😂😎İlk kez görüyorum da baya güzelmiş cidden![]()