Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Ebrar ne alaka lan Ebrar delikanlı gibi duruyor maşallah :A Rüzgar'ın tipi güzel kadınsı bir tipi var ama lezbiyen işte.

Neyse dün gece chat gpt ile Kemal Sunal yaşasaydı nasıl bir kariyeri olurdu onu tartıştık. Ustanın alternatif filmlerini falan konuştuk en sonunda da böyle bir afiş hazırladı.

Ekli dosyayı görüntüle 134260
Sen mi şikayet ettin lan pis ispiyoncu? :A

Ebrar ne alaka lan Ebrar delikanlı gibi duruyor maşallah :A Rüzgar'ın tipi güzel kadınsı bir tipi var ama lezbiyen işte.

Neyse dün gece chat gpt ile Kemal Sunal yaşasaydı nasıl bir kariyeri olurdu onu tartıştık. Ustanın alternatif filmlerini falan konuştuk en sonunda da böyle bir afiş hazırladı.

Ekli dosyayı görüntüle 134260
Kısa lezbiyen saçı işte aklıma ebrar geldi saçtan tipten değil:A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bu subjektif bir şey ama:A
Yok onu sormadım :A Bana bir resim çiz dedim ve bunu çizdi.

image(1).jpg

Biliyor bu işi ha

Lezbiyenler kısa saçlı olanlar kendini genelde belli ediyorlar. Baktığımda net anlıyorum. Yürüyüşlerinden belli oluyor özellikle.
Uzun saçlılar ilk bakışta değil ama zamanla insan analiz edebiliyor.
Çevremde bir sürü öyle kişiler var. Hemen hemen her gün muhatap olduğum insanlar.
------

Kadın halim bu. Eklemeyin beni lütfen.ss

Resim boyutu yüksek diye yuklemedi herhalde ugrasiyorjm daha

Ekli dosyayı görüntüle 134255
Aşırı güzel

Groka göre iyi çizmiş:A
Grok bence iyi zaten bu tarz konularda :A Ben bu tarz konularda Grok'a giderim kendimle alakalı konularda chat gpt daha iyi bence.

image(1).jpg

2025-2026 deplasman formanız yakışmış mı Hadise'ye :A
------

Lezbiyenler kısa saçlı olanlar kendini genelde belli ediyorlar. Baktığımda net anlıyorum. Yürüyüşlerinden belli oluyor özellikle.
Uzun saçlılar ilk bakışta değil ama zamanla insan analiz edebiliyor.
Çevremde bir sürü öyle kişiler var. Hemen hemen her gün muhatap olduğum insanlar.
------

Aşırı güzel
Yürüyüş nasıl oluyor erkek gibi mi :A
Bana yorum yapmadın mosi bi de benim kız halimi yorumla bakalım son attığımı ama ilk attığım olmadı :A

Grok bence iyi zaten bu tarz konularda :A Ben bu tarz konularda Grok'a giderim kendimle alakalı konularda chat gpt daha iyi bence.

Ekli dosyayı görüntüle 134270

2025-2026 deplasman formanız yakışmış mı Hadise'ye :A
------

Yürüyüş nasıl oluyor erkek gibi mi :A
Bana yorum yapmadın mosi bi de benim kız halimi yorumla bakalım son attığımı ama ilk attığım olmadı :A
Anlatması zor :A

Senin fotoyu yorumlamaya gerek görmedim demekki :A
Şaka bir yana, ben 638383 tane mesaja bakmadım. Son mesajlardan üstten bakınca dikkatimi çekti.
Bu arada beni çeviremiyor o yüzden saldım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Anlatması zor :A

Senin fotoyu yorumlamaya gerek görmedim demekki :A
Şaka bir yana, ben 638383 tane mesaja bakmadım. Son mesajlardan üstten bakınca dikkatimi çekti.
Bu arada beni çeviremiyor o yüzden saldım :A
507.yorum bak da yorumluyuver sana zahmet olacak amaaa

Bunu kaçırmışım. Benzerlikler olmadığı için sizin programlar rast gele sallamış :A
Kız güzel o ayrı :A
Ekli dosyayı görüntüle 134252

Ehhhhhhhhhhhhhhhh öbür facia sonrası yine kabul edilebilir :A
Aynı yorum senin içinde geçerli. Uzun boylu olmak harici benzerlik yok. Öylesine sizi başından salmış :A
------

507.yorum bak da yorumluyuver sana zahmet olacak amaaa
Bunu görmeden yaptım.
Yani biraz zahmet oldu :A

Bunu kaçırmışım. Benzerlikler olmadığı için sizin programlar rast gele sallamış :A
Kız güzel o ayrı :A

Aynı yorum senin içinde geçerli. Uzun boylu olmak harici benzerlik yok. Öylesine sizi başından salmış :A
------

Bunu görmeden yaptım.
Yani biraz zahmet oldu :A
Yorumlarını beğenmedim mosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Burda bir tek montunu kopyalamış :A boyda kısa yani önceki dediğim gibi uydurma program.

Diğerleri en azından benzerlik yapardı :A
Ya bunu geç bu rezillik başka bir şey değil. Alakam bile yok ben kız olsam böyle mi olurdum 10 tane erkek peşimden koşardı...