Spor konusunda iddiam hiçbir zaman olmadı ki zatenNeyyyy. Kadın Türkiye'de Samsun kadın basketbol takımına bile geldi. Genel spor bilginiz ile şuan beni geçemezsiniz buna kanaat getirdim. Şu güzelim kadını bilmiyor. Vayy bee. 😂😂😎
Spor konusunda iddiam hiçbir zaman olmadı ki zatenNeyyyy. Kadın Türkiye'de Samsun kadın basketbol takımına bile geldi. Genel spor bilginiz ile şuan beni geçemezsiniz buna kanaat getirdim. Şu güzelim kadını bilmiyor. Vayy bee. 😂😂😎
Hayaller hayatlar ne yaparsın. O da güzel hikâye 😂Spor konusunda iddiam hiçbir zaman olmadı ki zatenBen sadece futbolda iddialıyım
![]()
AnlamadımHayaller hayatlar ne yaparsın. O da güzel hikâye 😂
Neyse ben kısa bir süre kaçar kendinize dikkat edin. İyi yazışmalar.AnlamadımFenerbahçe'nin en prime döneminde bile banane basketten banane Obradovic'ten diyen adamım ben.
Futbol dışı hiçbir branş umrumda olmaz ki hikaye olsun bu dediklerim![]()
Hatırlıyorum ne dediğiniAnlamadımFenerbahçe'nin en prime döneminde bile banane basketten banane Obradovic'ten diyen adamım ben.
Futbol dışı hiçbir branş umrumda olmaz ki hikaye olsun bu dediklerim![]()
Gpt iyidir ben üniversitede çok kullanıyorum her konudaGrok bence iyi zaten bu tarz konulardaBen bu tarz konularda Grok'a giderim kendimle alakalı konularda chat gpt daha iyi bence.
Ekli dosyayı görüntüle 134270
2025-2026 deplasman formanız yakışmış mı Hadise'ye
------
Yürüyüş nasıl oluyor erkek gibi mi
Bana yorum yapmadın mosi bi de benim kız halimi yorumla bakalım son attığımı ama ilk attığım olmadı![]()
Chat gpt yi pro mu kullanıyorsun?Gpt iyidir ben üniversitede çok kullanıyorum her konuda![]()
12.melun mu ceza yedi tüh kaçırdum şikayet etme fırsatını![]()
Sen mi uyarıyorsun? Gerçi 1 reaksiyon eksik almamak için yapmış olabilirsinGörsem ederdim kaç kere uyardım melunu akıllanmıyor
Zaten @Dosi ceza vermek için böyle dolanıyor fırsatı kaçırmazdım
Yok hayır ama bir kaç cevaplık pro bedava her gün diğer sürümü de kötü değil foto falan atamıyorsun. Benim bu durumlar için 3 4 hesabım varChat gpt yi pro mu kullanıyorsun?![]()
İlk fotodaki kim?@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Gerekli24 @TenTen @12.Adam
Ali Koç yönetiminde 7 üst üste 11 senedir şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü BİR KEZ DAHA kararttı. Mavi gözleri ateş saçan başkan Fenerbahçe'ye yıldız yağdırmak istiyor. Bu ararada da taraftara moral olsun diye kombine sahiplerine özel bir konser organize etti. Konser'e dünyaca ünlü yıldız Beyonce ve Acun Ilıcalı'nın kankası Hadise birlikte katıldı ve Fenerbahçe sezon önü açılışını yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 134276
Ekli dosyayı görüntüle 134279
O kadar mı ya ilki Hadise işteİlk fotodaki kim?
İkili olanlardan kim sözde Hadise?![]()
Sonunda başardın helal olsun. 😂@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Gerekli24 @TenTen @12.Adam
Ali Koç yönetiminde 7 üst üste 11 senedir şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü BİR KEZ DAHA kararttı. Mavi gözleri ateş saçan başkan Fenerbahçe'ye yıldız yağdırmak istiyor. Bu ararada da taraftara moral olsun diye kombine sahiplerine özel bir konser organize etti. Konser'e dünyaca ünlü yıldız Beyonce ve Acun Ilıcalı'nın kankası Hadise birlikte katıldı ve Fenerbahçe sezon önü açılışını yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 134276
Ekli dosyayı görüntüle 134279
İlki hadi neysede ikinci kısımdakiler alakası yok![]()
Gerçekte bir benzerlik söz konusu değil. Göz doktoruna gitmeni öneririm. 😄O kadar mı ya ilki Hadise işteÇok benzettim dedim hatta bildiğin Hadise ilk foto.
İkinci fotoda sol Hadise sağ Beyonce zaten gerçekte de bir benzerlik söz konusu
![]()
Çakma Beyonce diye boşuna demiyorlar![]()
Yalnız bizim Hadise baya kopyalamış ha kadını
Yahu nasıl benzemiyor benim gözüm mü sıkıntılı sgjklslkg
@TenTen kibarlık yapmak istemiş![]()
İşte bunu demiştimGerçekte bir benzerlik söz konusu değil. Göz doktoruna gitmeni öneririm. 😄
Ulan yukarda bu sefer oldu demedin miGerçekte bir benzerlik söz konusu değil. Göz doktoruna gitmeni öneririm. 😄
Çakma falan çakma olmak da kolay değilÇakma Beyonce diye boşuna demiyorlar
------
İşte bunu demiştim![]()
Ahh ahhh Hadise bir özgün olamadan kendini yitip bitirdin be kadın. Yanarım yanarım ona yanarım. Nerede Stir Me Up dönemi Hadise nerede şimdiki Hadise. Yitti bitti gitti. 😒![]()
Yalnız bizim Hadise baya kopyalamış ha kadını
Yahu nasıl benzemiyor benim gözüm mü sıkıntılı sgjklslkg