Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Neyyyy. Kadın Türkiye'de Samsun kadın basketbol takımına bile geldi. Genel spor bilginiz ile şuan beni geçemezsiniz buna kanaat getirdim. Şu güzelim kadını bilmiyor. Vayy bee. 😂😂😎
Spor konusunda iddiam hiçbir zaman olmadı ki zaten :A Ben sadece futbolda iddialıyım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and TenTen
Grok bence iyi zaten bu tarz konularda :A Ben bu tarz konularda Grok'a giderim kendimle alakalı konularda chat gpt daha iyi bence.

Ekli dosyayı görüntüle 134270

2025-2026 deplasman formanız yakışmış mı Hadise'ye :A
------

Yürüyüş nasıl oluyor erkek gibi mi :A
Bana yorum yapmadın mosi bi de benim kız halimi yorumla bakalım son attığımı ama ilk attığım olmadı :A
Gpt iyidir ben üniversitede çok kullanıyorum her konuda :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Gerekli24 @TenTen @12.Adam

Ali Koç yönetiminde 7 üst üste 11 senedir şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü BİR KEZ DAHA kararttı. Mavi gözleri ateş saçan başkan Fenerbahçe'ye yıldız yağdırmak istiyor. Bu ararada da taraftara moral olsun diye kombine sahiplerine özel bir konser organize etti. Konser'e dünyaca ünlü yıldız Beyonce ve Acun Ilıcalı'nın kankası Hadise birlikte katıldı ve Fenerbahçe sezon önü açılışını yaptı.

WhatsApp Görsel 2025-04-11 saat 23.08.27_f440499d.jpg

WhatsApp Görsel 2025-04-11 saat 23.08.26_5ed2d689.jpg

Ali Koç yönetiminde 7 üst üste 11 senedir şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü BİR KEZ DAHA kararttı. Mavi gözleri ateş saçan başkan Fenerbahçe'ye yıldız yağdırmak istiyor. Bu ararada da taraftara moral olsun diye kombine sahiplerine özel bir konser organize etti. Konser'e dünyaca ünlü yıldız Beyonce ve Acun Ilıcalı'nın kankası Hadise birlikte katıldı ve Fenerbahçe sezon önü açılışını yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 134276

Ekli dosyayı görüntüle 134279
İlk fotodaki kim?

İkili olanlardan kim sözde Hadise? :A

• İlginç
  • Güldürdün

Ekli dosyayı görüntüle 134276

Ekli dosyayı görüntüle 134279
Sonunda başardın helal olsun. 😂

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
  • Güldürdün
  • Sinir Bozucu
  • Güldürdün
hadisebeyonce.jpg

Yalnız bizim Hadise baya kopyalamış ha kadını :A

Yahu nasıl benzemiyor benim gözüm mü sıkıntılı sgjklslkg
Ahh ahhh Hadise bir özgün olamadan kendini yitip bitirdin be kadın. Yanarım yanarım ona yanarım. Nerede Stir Me Up dönemi Hadise nerede şimdiki Hadise. Yitti bitti gitti. 😒

• Güldürdün