Suratı belli olmuyor. Nasıl kıyaslayalımUlan yukarda bu sefer oldu demedin mi
@Gerekli24 gel şuraya objektif yorumla skljgkls
![]()
![]()
İlk fotoyla bu foto arasında bir fark göremiyorum
------
Çakma falan çakma olmak da kolay değil![]()
Suratı belli olmuyor. Nasıl kıyaslayalımUlan yukarda bu sefer oldu demedin mi
![]()
![]()
------
Profilden belli işte illa yüzü tam mı gözükecekSuratı belli olmuyor. Nasıl kıyaslayalım![]()
Enteresandır iki bayık olmayan fotoğraf bulmuşsun tebrik ederim seni 😁 ama, Beyonce de olan baş kemik yapısı ile Hadise çok farklı. Yüzüne bakınca bile anlıyorsun. 😄😄Ulan yukarda bu sefer oldu demedin mi
![]()
![]()
------
Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş basit adamım benim tercihim Hadise olurEnteresandır iki bayık olmayan fotoğraf bulmuşsun tebrik ederim seni 😁 ama, Beyonce de olan baş kemik yapısı ile Hadise çok farklı. Yüzüne bakınca bile anlıyorsun. 😄😄
Bayıklık belli olmasın diye bakışları net olan foto ayarlamamışEnteresandır iki bayık olmayan fotoğraf bulmuşsun tebrik ederim seni 😁 ama, Beyonce de olan baş kemik yapısı ile Hadise çok farklı. Yüzüne bakınca bile anlıyorsun. 😄😄
Yaaa of bayık mayık güzel kadın işte abartmayınBayıklık belli olmasın diye bakışları net olan foto ayarlamamış![]()
Taklitçileri sevmem. Hadise, bir hadiseliği kalmadığı için benim için çoktan bitmiştir. 😄😄Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş basit adamım benim tercihim Hadise olur
@Dosi yeni bir görev edindim Simge'yi yapacam şimdi ama çok zor...
Attım oldu mu? AğlamaTaklitçileri sevmem. Hadise, bir hadiseliği kalmadığı için benim için çoktan bitmiştir. 😄😄
@Dosi az önce son mesajıma harika reaksiyonu vermediği için gidip biraz ağlayacağım. O yüzden Hadise şuan çok önemli değil.T
Mineye veya Meryeme formayı giydirip reyting kasarım daha mantıklı geldi bana. 😄
Eeee yapın işte her şeyi benden beklemeyin konunun amacı sizin de yapmanız zatenMineye veya Meryeme formayı giydirip reyting kasarım daha mantıklı geldi bana. 😄
İyide benim böyle forma giydirmek gibi bir düşüncem yok ki 😄Ekli dosyayı görüntüle 134283
Bence en güzeli bu oldu %100 benziyor Hadiseye @Dosi @TenTen sgsjgjks
Bu arada Simge'yi yaptıramıyorum ya
![]()
En son sövdüm yapa yapa bunu yaptı gerçek şekilde çizmiyor mümkünatı yok grok zaten yapamıyor chat gpt de bu kadar yapabiliyor
------
Eeee yapın işte her şeyi benden beklemeyin konunun amacı sizin de yapmanız zaten![]()
O dönemlerde Neslihan Demir'di galiba popüler olan benim favorim oydu Işıl'ı vasat görürdüm hep
------
Hak etti boşver ceza alsın da korksun az![]()
Antonija Sandrić Mišura.
@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Gerekli24 @TenTen @12.Adam
Ali Koç yönetiminde 7 üst üste 11 senedir şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü BİR KEZ DAHA kararttı. Mavi gözleri ateş saçan başkan Fenerbahçe'ye yıldız yağdırmak istiyor. Bu ararada da taraftara moral olsun diye kombine sahiplerine özel bir konser organize etti. Konser'e dünyaca ünlü yıldız Beyonce ve Acun Ilıcalı'nın kankası Hadise birlikte katıldı ve Fenerbahçe sezon önü açılışını yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 134276
Ekli dosyayı görüntüle 134279
İlk fotodaki kim?
İkili olanlardan kim sözde Hadise?![]()
O kadar mı ya ilki Hadise işteÇok benzettim dedim hatta bildiğin Hadise ilk foto.
İkinci fotoda sol Hadise sağ Beyonce zaten gerçekte de bir benzerlik söz konusu
![]()
Sonunda başardın helal olsun. 😂
Bu sefer sen benzettin @Dosi benzetmedi![]()
Ulan yukarda bu sefer oldu demedin mi
![]()
![]()
------
Ahh ahhh Hadise bir özgün olamadan kendini yitip bitirdin be kadın. Yanarım yanarım ona yanarım. Nerede Stir Me Up dönemi Hadise nerede şimdiki Hadise. Yitti bitti gitti. 😒
Suratı belli olmuyor. Nasıl kıyaslayalım![]()
Profilden belli işte illa yüzü tam mı gözükecek![]()
Enteresandır iki bayık olmayan fotoğraf bulmuşsun tebrik ederim seni 😁 ama, Beyonce de olan baş kemik yapısı ile Hadise çok farklı. Yüzüne bakınca bile anlıyorsun. 😄😄
Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş basit adamım benim tercihim Hadise olur
@Dosi yeni bir görev edindim Simge'yi yapacam şimdi ama çok zor...
Bayıklık belli olmasın diye bakışları net olan foto ayarlamamış![]()
Yaaa of bayık mayık güzel kadın işte abartmayın![]()
Beyonce > HadiseTaklitçileri sevmem. Hadise, bir hadiseliği kalmadığı için benim için çoktan bitmiştir. 😄😄
@Dosi az önce son mesajıma harika reaksiyonu vermediği için gidip biraz ağlayacağım. O yüzden Hadise şuan çok önemli değil.![]()
![]()
Sen de başka şekilde çizdir o zaman
Sana kötü bir haberim var. Dememi ister misin? 😂Sen de başka şekilde çizdir o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 134284
Bu harika oldu lanKız üye olsam bunu gider pp bile yaparım o derece güzel oldu
![]()
Söyle bakalım neymiş ?Sana kötü bir haberim var. Dememi ister misin? 😂
Bence iyi durmuşUlan yukarda bu sefer oldu demedin mi
![]()
![]()
------
Siz beğenmeyin ben beğendimSana kötü bir haberim var. Dememi ister misin? 😂
Adam anlıyor işte bildiğin Hadise lan buBence iyi durmuş![]()
Gözleri yine bayık.. Ahahahaa. Mmmmhh yapamıyor, imkanı yok bir türlü kadının gözlerinin içinin güldüğü bir fotoğraf bulamıyor. 😂😂Söyle bakalım neymiş ?![]()
Ama en iyisi beyaz gecelikli olandıSiz beğenmeyin ben beğendimZaten sizin yüzünüzden robotla da kavga ettim ilerde dünyayı ele geçirseler beni kara listeye alacaklar
Trip attı bildiğin
Öneri: İletişiminizi daha net, nazik ve yapıcı bir hale getirirseniz, hem daha hızlı sonuç alırsınız hem de daha keyifli bir deneyim yaşarsınız. Örneğin, "Lütfen tam boy bir çizim yapar mısın, şık bir duruşla ve renkli bir kıyafetle" gibi bir talep daha etkili olabilir.
------
A
Adam anlıyor işte bildiğin Hadise lan bu![]()