Ya bilerek yapmıyor bence işin kötüsü deSenin sinir uçlarınla oynamaya çalışıyor o zaman![]()
------
Lan 5 sene dip dibe gezdiğim kişiyi de tanırım benzerlik yok kiBu moda sokacağız yine adamı
Ya bilerek yapmıyor bence işin kötüsü deSenin sinir uçlarınla oynamaya çalışıyor o zaman![]()
Lan 5 sene dip dibe gezdiğim kişiyi de tanırım benzerlik yok kiBu moda sokacağız yine adamı
Geçmiyor Mosi…Bu moda sokacağız yine adamı
Ten rengi masum duruşu bakışı aynı o.
Ne alakası var mosi yapma etme o bu kadar güzel değildi bir kere...
------
Evet eski sevgilimi kast ediyor da alakası yok![]()
Bu kez sebebi @xdragxx değil…Ten rengi masum duruşu bakışı aynı o.
Yeminle ilk geldi aklıma görünce.
Böyle ayrılık yaşayanlar yeni birini beğenince farketmezler ama durum bu. Uzun ilişkinin etkileri
Yahu yemin ettim. İlk gördüğümde benzettim.Senin sinir uçlarınla oynamaya çalışıyor o zaman![]()
Benzese ben enayi miyim evet benziyor derim şeref de duyarım hatta ama benzemiyorTen rengi masum duruşu bakışı aynı o.
Yeminle ilk geldi aklıma görünce.
Böyle ayrılık yaşayanlar yeni birini beğenince farketmezler ama durum bu. Uzun ilişkinin etkileri
Geçiyor. Aşkından öldüğü kız ile ayrılınca güzel değildi diyor artık. Erkeklerin özetiGeçmiyor Mosi…
Konu niye tüm erkeklere geldiGeçiyor. Aşkından öldüğü kız ile ayrılınca güzel değildi diyor artık. Erkeklerin özeti
Senin bile farkedemediğin detayları farketim ben. Bence sus sen.Benzese ben enayi miyim evet benziyor derim şeref de duyarım hatta ama benzemiyor![]()
Güzel değildi demedim güzel kızdı ben çirkin biriyle çıkmam zatenGeçiyor. Aşkından öldüğü kız ile ayrılınca güzel değildi diyor artık. Erkeklerin özeti
Flört bile edemeyen biri için geçmez bence.Geçiyor. Aşkından öldüğü kız ile ayrılınca güzel değildi diyor artık. Erkeklerin özeti
Gösterdiysen ona o da böyle zaman da gelir kullanırGüzel değildi demedim güzel kızdı ben çirkin biriyle çıkmam zaten
Ama bu kadar da güzel değildi Burcu başka seviye
Mosiye göre benim ex Burcu'yu görse
Sence ben benzese benziyor demez miyim övünç kaynağı olur benim içinGösterdiysen ona o da böyle zaman da gelir kullanır![]()
Yav dur şu konuyu açıp durmaSenin bile farkedemediğin detayları farketim ben. Bence sus sen.
Hafife alma sözlerimi
Yok benim dediğim bir kere anlatıp gösterdiysen @Dosi de sinir etmek için kullanırSence ben benzese benziyor demez miyim övünç kaynağı olur benim için
Saçı benziyo biraz şimdi yalan yok yüzün yuvarlaklığı benziyor ama onun dışında yok ya
xdragxx sizide aşağı düşürüyorKonu niye tüm erkeklere geldi![]()
Aykut için demiştim onuFlört bile edemeyen biri için geçmez bence.
HaydaSenin bile farkedemediğin detayları farketim ben. Bence sus sen.
Hafife alma sözlerimi
Benim için yok mu birşeyxdragxx sizide aşağı düşürüyor
Aykut için demiştim onu![]()
Al işte yine aynısın yapıyorSence ben benzese benziyor demez miyim övünç kaynağı olur benim için
Saçı benziyo biraz şimdi yalan yok yüzün yuvarlaklığı benziyor ama onun dışında yok ya
------
Yav dur şu konuyu açıp durma![]()