Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Ne alakası var mosi yapma etme o bu kadar güzel değildi bir kere...
------

Evet eski sevgilimi kast ediyor da alakası yok :A
Ten rengi masum duruşu bakışı aynı o.
Yeminle ilk geldi aklıma görünce.
Böyle ayrılık yaşayanlar yeni birini beğenince farketmezler ama durum bu. Uzun ilişkinin etkileri

Ten rengi masum duruşu bakışı aynı o.
Yeminle ilk geldi aklıma görünce.
Böyle ayrılık yaşayanlar yeni birini beğenince farketmezler ama durum bu. Uzun ilişkinin etkileri
Benzese ben enayi miyim evet benziyor derim şeref de duyarım hatta ama benzemiyor :A

Geçiyor. Aşkından öldüğü kız ile ayrılınca güzel değildi diyor artık. Erkeklerin özeti
Güzel değildi demedim güzel kızdı ben çirkin biriyle çıkmam zaten :A
Ama bu kadar da güzel değildi Burcu başka seviye :A

Mosiye göre benim ex Burcu'yu görse

Sence ben benzese benziyor demez miyim övünç kaynağı olur benim için :A
Saçı benziyo biraz şimdi yalan yok yüzün yuvarlaklığı benziyor ama onun dışında yok ya
Yok benim dediğim bir kere anlatıp gösterdiysen @Dosi de sinir etmek için kullanır :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
whatsapp-g%C3%B6rsel-2025-04-09-saat-03-44-47_af627c84-jpg.134114

Alıcı gözle baktım benzerlik oranı %30larda hocam ciddiyim. Bir kere Burcu uzun ulan benim nereme geliyor öbür kız 163tü.

Mosinin amacını anladım @12.Adam @Gerekli24 beni Burcu'dan soğutmak istiyor ama soğumaaaam

Sence ben benzese benziyor demez miyim övünç kaynağı olur benim için :A
Saçı benziyo biraz şimdi yalan yok yüzün yuvarlaklığı benziyor ama onun dışında yok ya
------

Yav dur şu konuyu açıp durma :A
Al işte yine aynısın yapıyor :F

Eee daha ne olsun?

Gör @Gerekli24 . Önce itiraz ediyor sonra evet şöyle böyle diyor. İyice damara baszam sonra benziyor tam diyecek. Tıpkı konu açılırken paylaştığı foto için önce kendi olduğu sonra olmadığını sonra yine kendi olduğunu söylemesi gibi bir şey oldu. O olaya en iyi şahit @RüzgarGülü