Bunu nasıl böyle anladınBurcu kim lan ? Senin el çıkmış
Şunu derken beni mi ima ediyorsun? 🤬
Bunu nasıl böyle anladınBurcu kim lan ? Senin el çıkmış
Şunu derken beni mi ima ediyorsun? 🤬
Yok yukarda dosiye şunu hatırlatma dedim onu üstüne almışBunu nasıl böyle anladın![]()
Kız güzelmiş ha minyon tipBurcu işte yapay zekanın bana yaptığı manitanın adı
------
Sen ne alaka olm niye her şeyi üstüne alınıyon![]()
Yengen olm çok yorum yapma sen yine deKız güzelmiş ha minyon tip![]()
Niye korkuyorsun la benden ?Yengen olm çok yorum yapma sen yine de![]()
Lan senden niye korkacam yetersiz patavatsız adamsın ters bir şey dersin levye ile saldırmak zorunda kaldırım diye uyarıyorumNiye korkuyorsun la benden ?![]()
Sonradan fark ettim zaten.Lan senden niye korkacam yetersiz patavatsız adamsın ters bir şey dersin levye ile saldırmak zorunda kaldırım diye uyarıyorum
Olm ayrıca elin çıkmış diyorsun konudaki ilk fotoda zaten ben de varım kızın yanında![]()
Kafan nerelerde kim bilir...Sonradan fark ettim zaten.![]()
Niye çelişiyorsun ? Madem gerçek değiller @12.Adam ‘da sizin gibi yorumlayamaz mı? @Yakamoz-Asi @RüzgarGülüYengen olm çok yorum yapma sen yine de![]()
Yazılara üstten baktımda cidden siz böyle başkalarının manitalarına bakıp böyle iç mi geçiriyorsunuz?
Mosi hala anlamadın o fotodaki hiçbir kadın gerçek değil sklgjsljgjksjklgk
Ben çok bağlandım ama çok benimsedim BurcuyuNiye çelişiyorsun ? Madem gerçek değiller @12.Adam ‘da sizin gibi yorumlayamaz mı? @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
O yorumladığınıza da diğerleri bağlanmış olamaz mı?Ben çok bağlandım ama çok benimsedim Burcuyu![]()
Yok sanmam Burcu ile benim aramdaki kimya farklı ben isim bile buldum onlar buldu muO yorumladığınıza da diğerleri bağlanmış olamaz mı?
Ben işin eğlencesindeyimO yorumladığınıza da diğerleri bağlanmış olamaz mı?
Ya bir şey diyeceğim. İlk gün söyleyecektim. Bence bu kız ona benziyor. İlk gördüğümde anımsattım.Yok sanmam Burcu ile benim aramdaki kimya farklı ben isim bile buldum onlar buldu mu
Ben inanıyorum bu bana bir mesaj benim bulacağım kız da böyle bir şey olacak 6.hissim böyle diyor...
O kız kim la eski manitan mı @xdragxxYa bir şey diyeceğim. İlk gün söyleyecektim. Bence bu kız ona benziyor. İlk gördüğümde anımsattım.
Senin tarzın bu demek.
Güzel olmuş la foto sinema artisti gibi çıkmışsın
Ya bir şey diyeceğim. İlk gün söyleyecektim. Bence bu kız ona benziyor. İlk gördüğümde anımsattım.
Senin tarzın bu demek.
Evet eski sevgilimi kast ediyor da alakası yok
Senin sinir uçlarınla oynamaya çalışıyor o zaman
Ne alakası var mosi yapma etme o bu kadar güzel değildi bir kere...
------
Evet eski sevgilimi kast ediyor da alakası yok![]()
Bu moda sokacağız yine adamı