H
Allah yollarını benden uzakta açık etsin 
Hepsi benden uzak Allaha yakın
Hepsi benden uzak Allaha yakın
Beni niye katıyorsun mevzuya. Konumuz BurcuyduNe alakası var 10 kızdan 9'unun saçı böyle
Benim ex mi daha güzel yoksa sen mi objektif bir düşün bakalım merak ettim![]()
Gözümü kırpmadım bitmişse bitmiştir yeni macelera bizi beklerVay be.. nasıl silebildin yahu.. benim bin fotoğraflık arṣiv hala duruyor![]()
H
Hepsi benden uzak Allaha yakınAllah yollarını benden uzakta açık etsin
![]()
Mütevazılık yapıyon sen daha güzelsin ciddiyimBeni niye katıyorsun mevzuya. Konumuz Burcuydu
Senin ex daha güzeldi
Ya ben iddia ediyorum ortaya da 10 bin basıyorum bu kız gerçek. Bizi kekliyor bu. 😂 Bu dakikadan sonra dediklerine inanmıyorum.![]()
Alıcı gözle baktım benzerlik oranı %30larda hocam ciddiyim. Bir kere Burcu uzun ulan benim nereme geliyor öbür kız 163tü.
Mosinin amacını anladım @12.Adam @Gerekli24 beni Burcu'dan soğutmak istiyor ama soğumaaaam
Eski sevgilinin fotosu varsa bir at görelim
------
Yapar Aykut bu![]()
Aferin. Bu iyi bir hareket. Eskiden kalmış bir maziniz var. Paylaşmak olmazYok be abi ne fotosu olsa da atmam zaten de yok imha ettim hepsini benden uzak Allaha yakın![]()
Ne güzel şeyler diyorsunuz ya sizYa ben iddia ediyorum ortaya da 10 bin basıyorum bu kız gerçek. Bizi kekliyor bu. 😂 Bu dakikadan sonra dediklerine inanmıyorum.
Sen de bizi ne sandın be mosi o kadar da değilAferin. Bu iyi bir hareket. Eskiden kalmış bir maziniz var. Paylaşmak olmaz
Mazisine sahip çıkan errrrkek gibi errrrkekNe güzel şeyler diyorsunuz ya siz
------
Sen de bizi ne sandın be mosi o kadar da değil![]()
Ya ben iddia ediyorum ortaya da 10 bin basıyorum bu kız gerçek. Bizi kekliyor bu. 😂 Bu dakikadan sonra dediklerine inanmıyorum.
Üçkağıtçı bu yaLen Aykut bizi mi kekliyon len @xdragxx![]()
Keşke abi de mütevazılık da yapmaya gerek yok benim bi ex Burcu seviyesinde vardı ya mosinin bahsettiği değil amaLen Aykut bizi mi kekliyon len @xdragxx![]()
Abartma tozu (bunda ben yazayım sanaMütevazılık yapıyon sen daha güzelsin ciddiyim![]()
Mosi’nin bahsettiği kim la ?Keşke abi de mütevazılık da yapmaya gerek yok benim bi ex Burcu seviyesinde vardı ya mosinin bahsettiği değil ama![]()
Keşke abi de mütevazılık da yapmaya gerek yok benim bi ex Burcu seviyesinde vardı ya mosinin bahsettiği değil ama![]()
Gayet ciddiyim sıfır abartıAbartma tozu (bunda ben yazayım sana)
Karbonat AykutAbartma tozu (bunda ben yazayım sana)
3 tane varSenin kaç tane ex'in var arkadaṣımseninki yokluk değil o zaman
![]()
Dul maaşı alıyor musun?3 tane varAbi ben 18-28 arası boş değildim hiç 2 senedir falan boştayım
Teki 6 yıl sürdü hatta ben yarı dul sayılırım
![]()