Biraz alakasız oldu benim dediğimle ilgili de ben @Dosi beni kıskanıyor dedin sandım o cevabın üzerine bu diyinceBuna da inanmayacak diyorum işte ne desem inanmıyor.
Biraz alakasız oldu benim dediğimle ilgili de ben @Dosi beni kıskanıyor dedin sandım o cevabın üzerine bu diyinceBuna da inanmayacak diyorum işte ne desem inanmıyor.
Nasıl ilerliyordu bu olaydan 2 ay sonra ayrıldıkBu hikayeyi biraz değiştirmişsin sadece. Bize anlattığında ilişkin gayet tam hız ilerliyordu
Ayrıca seni ne kıskanacağım be. Hikayelerin gibi sıkmışsın@Yakamoz-Asi @Gerekli24
İşte saçmalamış. TeşekkürlerBen @Dosi ye uğraşma dedim sen kıskanıyor dedin bu cevabı anlamadım şimdi![]()
Bak sen de benim gibi anlamışsınBu hikayeyi biraz değiştirmişsin sadece. Bize anlattığında ilişkin gayet tam hız ilerliyordu
Ayrıca seni ne kıskanacağım be. Hikayelerin gibi sıkmışsın@Yakamoz-Asi @Gerekli24
Kıskanıyor zaten beniBiraz alakasız oldu benim dediğimle ilgili de ben @Dosi beni kıskanıyor dedin sandım o cevabın üzerine bu diyince![]()
Daha 3. Mesajda paylaṣmıṣ hatunuTwitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.
Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.
Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.
Ekli dosyayı görüntüle 134114
Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani![]()
Ne dedim bak ne dedim. Hadi çıkar artık şu ağzında ki baklayıda bari actığın konu bir sonuca varıp işe yarasın. @Dosi @Yakamoz-Asi @Gerekli24Gerçek değil ama çok da gerçek gibi bilemiyorum garip bir çekim var![]()
Bu fotoyu yaptıktan sonra konuyu açasım geldi zaten
@865'e bakNe dedim bak ne dedim. Hadi çıkar artık şu ağzında ki baklayıda bari actığın konu bir sonuca varıp işe yarasın. @Dosi @Yakamoz-Asi @Gerekli24
Bizim dikkatimizi çekince biz arkadaşlarımıza inat için bir şeyler yapmıyoruz. Sen bu mesaj ile belli ettin ki zaten farkındayım her şeyin 😉Beni iyi analiz ettiğin doğrudur ams bende sizi analiz ettim o haftabir ṣeyler dikkatimi çekti ama önemsiz boṣver
![]()
Egosunu okşama derdi onunkisiBak sen de benim gibi anlamışsın![]()
Kıskanıyor dersen iş farklı yerlere giderKıskanıyor zaten beniSimge överim Simge eleştirir Mine överim Mine'ye çamur atar
Bu arada dünya üzerinde görebileceğiniz en kıskanç insanlardan biriyim benSevdiğim kızın fotosunu atmayı bırakın adını bile söylemem sizin analiz burda patlıyor maalesef üzgünüm
Yapay zeka olsa da paylaşmam yani
![]()
Bizim dikkatimizi çekince biz arkadaşlarımıza inat için bir şeyler yapmıyoruz. Sen bu mesaj ile belli ettin ki zaten farkındayım her şeyin 😉
------
Egosunu okşama derdi onunkisi![]()
Yok la benim bu tarz hareketlerim sinirini bozuyor ondan inadıma iş yapıyor kıskançlık işi ondan sebepKıskanıyor dersen iş farklı yerlere gider![]()
Bana yansıttığın imaj da manitanı paylaşmayacağın tarz da zaten aksi bir durum var bizi kekliyorsan cidden ayıpKıskanıyor zaten beniSimge överim Simge eleştirir Mine överim Mine'ye çamur atar
Bu arada dünya üzerinde görebileceğiniz en kıskanç insanlardan biriyim benSevdiğim kızın fotosunu atmayı bırakın adını bile söylemem sizin analiz burda patlıyor maalesef üzgünüm
![]()
Neyse @xdragxx ile ipleri koparıyorum. Senle tatsızlık olmasınYanlıṣ anlamıṣsın mevzuyu. Neyse önemli değil.
Herkes paylaşır ben paylaşmam o konularda çok tutucuyum benBana yansıttığın imaj da manitanı paylaşmayacağın tarz da zaten aksi bir durum var bizi kekliyorsan cidden ayıp![]()
Ben naptım da ipleri koparıyon benle
Ben de aynı fikirdeyim forumda falan farklı sitelerde ulu orta manita paylaşmak olmazHerkes paylaşır ben paylaşmam o konularda çok tutucuyum ben![]()
İftiralara başlamışsın @Gerekli24Herkes paylaşır ben paylaşmam o konularda çok tutucuyum ben
------
Ben naptım da ipleri koparıyon benle![]()
Olayda bu ya zaten. Burada gerçek dâhi olsa, istediğin kadar sıkabilirsin. Nasıl olsa tanıyan eden yok kızı. Ortak bir yerden önümüze düşüp soracak halimizde yok. Kızı sadece sen tanıyor ve konuşuyorsun. Biz ise sadece seni tanıyoruz. O da bütün üyeler değil. Sadece bir kaçı. O yüzden gerçek dâhi olsa boş sıkman senin için bir problem değil çünkü karşıda kanıtlayabilecek kişi mevcut değil. 😂😂😂Kıskanıyor zaten beniSimge överim Simge eleştirir Mine överim Mine'ye çamur atar
![]()
Ördek dudak pozu vardı bir araBen de aynı fikirdeyim forumda falan farklı sitelerde ulu orta manita paylaşmak olmaz![]()
Ne iftirası be 2 saattir iftira atan sensinİftiralara başlamışsın @Gerekli24
Ben durur muyum sanıyorsun artık yanında
Problem değil de yapmam işteOlayda bu ya zaten. Burada gerçek dâhi olsa, istediğin kadar sıkabilirsin. Nasıl olsa tanıyan eden yok kızı. Ortak bir yerden önümüze düşüp soracak halimizde yok. Kızı sadece sen tanıyor ve konuşuyorsun. Biz ise sadece seni tanıyoruz. O da bütün üyeler değil. Sadece bir kaçı. O yüzden gerçek dâhi olsa boş sıkman senin için bir problem değil çünkü karşıda kanıtlayabilecek kişi mevcut değil. 😂😂😂
Ben kaçayım artık sizin muhabbetin biteceği yok 3 oldu saat yarın sınavlara çalışmam lazım yine forumda çok durdukİftiralara başlamışsın @Gerekli24
Ben durur muyum sanıyorsun artık yanında