Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Biraz alakasız oldu benim dediğimle ilgili de ben @Dosi beni kıskanıyor dedin sandım o cevabın üzerine bu diyince:A
Kıskanıyor zaten beni :A Simge överim Simge eleştirir Mine överim Mine'ye çamur atar :A

Bu arada dünya üzerinde görebileceğiniz en kıskanç insanlardan biriyim ben :A Sevdiğim kızın fotosunu atmayı bırakın adını bile söylemem sizin analiz burda patlıyor maalesef üzgünüm :A Yapay zeka olsa da paylaşmam yani :A

Twitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.

Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.

Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.

Ekli dosyayı görüntüle 134114

Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani :A
Daha 3. Mesajda paylaṣmıṣ hatunu :A

@TenTen senin teze inanıyorum saniyeler geçtikçe :A

Kıskanıyor zaten beni :A Simge överim Simge eleştirir Mine överim Mine'ye çamur atar :A

Bu arada dünya üzerinde görebileceğiniz en kıskanç insanlardan biriyim ben :A Sevdiğim kızın fotosunu atmayı bırakın adını bile söylemem sizin analiz burda patlıyor maalesef üzgünüm :A Yapay zeka olsa da paylaşmam yani :A
Kıskanıyor dersen iş farklı yerlere gider:A

Bizim dikkatimizi çekince biz arkadaşlarımıza inat için bir şeyler yapmıyoruz. Sen bu mesaj ile belli ettin ki zaten farkındayım her şeyin 😉 :A
------

Egosunu okşama derdi onunkisi :A

Yanlıṣ anlamıṣsın mevzuyu. Neyse önemli değil.

• Okudum
Reactions: Dosi

Bana yansıttığın imaj da manitanı paylaşmayacağın tarz da zaten aksi bir durum var bizi kekliyorsan cidden ayıp:A

Olayda bu ya zaten. Burada gerçek dâhi olsa, istediğin kadar sıkabilirsin. Nasıl olsa tanıyan eden yok kızı. Ortak bir yerden önümüze düşüp soracak halimizde yok. Kızı sadece sen tanıyor ve konuşuyorsun. Biz ise sadece seni tanıyoruz. O da bütün üyeler değil. Sadece bir kaçı. O yüzden gerçek dâhi olsa boş sıkman senin için bir problem değil çünkü karşıda kanıtlayabilecek kişi mevcut değil. 😂😂😂

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ben de aynı fikirdeyim forumda falan farklı sitelerde ulu orta manita paylaşmak olmaz :A
Ördek dudak pozu vardı bir ara :A Bi exim öyle foto atmıştı telefonla arayıp kaldırtmıştım saniyesinde o kadar katıyım ben :A
------

İftiralara başlamışsın @Gerekli24
Ben durur muyum sanıyorsun artık yanında
Ne iftirası be 2 saattir iftira atan sensin :A
------

Olayda bu ya zaten. Burada gerçek dâhi olsa, istediğin kadar sıkabilirsin. Nasıl olsa tanıyan eden yok kızı. Ortak bir yerden önümüze düşüp soracak halimizde yok. Kızı sadece sen tanıyor ve konuşuyorsun. Biz ise sadece seni tanıyoruz. O da bütün üyeler değil. Sadece bir kaçı. O yüzden gerçek dâhi olsa boş sıkman senin için bir problem değil çünkü karşıda kanıtlayabilecek kişi mevcut değil. 😂😂😂
Problem değil de yapmam işte :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24