Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Senaryo işini azalt biraz….
Kimse sevgilin mi yoksa abin mi demez. İki kombin aynı anda denilmez @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen
İki kombin aynı anda denilmez ne la Mosi sen de beni yalancı durumuna düşürmek için cümle kuramıyosun :A

Bu olay yaşanmadıysa Fenerbahçe'nin 10 sene daha şampiyonluğunu görmeyim :A Benim ex ufak duruyordu ben de yaşımdan 2-3 yaş büyük duruyorum hep öyle sorunlar yaşıyorduk bazen :A

Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zaten :A adam yürüyen flörtçü. Kendisine zaten bu mevzulardan dolayı sen pek güvenilir değil. Sadık olmazsın diyorum :A
Ya bak sende diyorsun güvenilir değil, şuan bile güvenilir değil. Dediklerine inanma. Bak sana diyorum kızın adıda gerçekten Burcu çıkacak. Niye akla ilk gelen isimler değilde Burcu mesela hiç düşündünüz mü? 😅 Aykuta yürüyen flörtçü demişsin işte bak bu doğru. Bu doğrultuda da yeni flörtünü bize gösterdi. Kendisini foruma ifşa etmedi çünkü en yakınları forumda Aykut'un nasıl bir tipi olduğunu zaten biliyor.
Sence de öyle değil mi @Yakamoz-Asi ?

Ya bak sende diyorsun güvenilir değil, şuan bile güvenilir değil. Dediklerine inanma. Bak sana diyorum kızın adıda gerçekten Burcu çıkacak. Niye akla ilk gelen isimler değilde Burcu mesela hiç düşündünüz mü? 😅 Aykuta yürüyen flörtçü demişsin işte bak bu doğru. Bu doğrultuda da yeni flörtünü bize gösterdi. Kendisini foruma ifşa etmedi çünkü en yakınları forumda Aykut'un nasıl bir tipi olduğunu zaten biliyor.
Lan keşke gerçek olsa valla gerçek değil diye mahcup oluyorum artık :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and 12.Adam

Valla Aykut adam güzel yazıyor yani ne diyeceğim bilemedim :A @xdragxx

Neyi kıskanıyor seni mi :A
Hee hep öyle kıskanır beni sağ olsun :A
Bir keresinde de iş görüşmesindeyim. O zaman da exle ya ayrıldık ya ayrılacaz belli yani. Sarışın bir kız yanıma oturdu güzel de bir kız Allah var. Corona zamanı kolonya falan ikram etti.
İşte ondan sonra işveren geldi işi anlatıyor bu kız da alttan diziyle bana vuruyor. Ya bu iş kölelik gel çıkalım falan dedi. İçimden ulan sevgilim olmasa dedim dışımdan da yok sen çık ya ben duracam dedim. 10 dakka daha durdu kız iş cidden kötüydü bu arada :A
Yine dürttü hadi gel çıkalım ya ne yapıyoruz burda dedi ben yine Allahım sabır ver diyip yok ya dedim kız kalktı elinde kartı tamam bu kartım dedi gülücük attı çıktı kız başka bir yerde de çalışıyormuş iş yerinin verdiği kartı bana verdi numarası falan vardı :A
Çıktım kartvizite bakıyorum bi yandan dertli dertli sigara içiyorum ulan kız da güzel bu benim ilişki de bitmek üzere dedim ama mertlik yapasım tuttu kartı yırttım attım :A

@Dosi buna da senaryo der mesela.

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi

Yani ṣöyle bir detay daha var. Aykut aklı baṣında bir adam. Ama gel gelelim sözde chatgpt'nin ürettiği bir kıza manitam diyor, yani aklı baṣında biri gerçek olmayana manitam der mi :A @xdragxx

@Dosi @Gerekli24 @12.Adam

2 hafta herkes düşer sen ama abartıyorsun :A Yok 1-2 aya kendime geldim de flörtümsü şeyler mayısta başladı tak diye başlamıyor takdir edersin ki...
Oha hemde mayıs ayında ben şok ben iptal
Kulağımda bir taṣ sesi duydum sanki ama :A
Bence kafana kaya fırlattım. Hissettiğine göre analizlerim boşa değilmiş :A
Örneklik bir şey yok ceza alacak kelime yerine ceza almayacak ama hemen hemen aynı etki yaratacak kelime kullanacaksın :A
------

Uğraşma şu adamla çok üstüne gittin bugün yahu :A
Kendisine acıdın tabi. Tamam durulayım.
İki kombin aynı anda denilmez ne la Mosi sen de beni yalancı durumuna düşürmek için cümle kuramıyosun :A

Bu olay yaşanmadıysa Fenerbahçe'nin 10 sene daha şampiyonluğunu görmeyim :A Benim ex ufak duruyordu ben de yaşımdan 2-3 yaş büyük duruyorum hep öyle sorunlar yaşıyorduk bazen :A
Yahu hiç bir insana bu kardeşin mi yoksa sevgilin mi denmez. Bari sevgili kelimesini arkadaş olarak değiştirseydin.
senaryo senaryo senaryo

Bir keresinde de iş görüşmesindeyim. O zaman da exle ya ayrıldık ya ayrılacaz belli yani. Sarışın bir kız yanıma oturdu güzel de bir kız Allah var. Corona zamanı kolonya falan ikram etti.
İşte ondan sonra işveren geldi işi anlatıyor bu kız da alttan diziyle bana vuruyor. Ya bu iş kölelik gel çıkalım falan dedi. İçimden ulan sevgilim olmasa dedim dışımdan da yok sen çık ya ben duracam dedim. 10 dakka daha durdu kız iş cidden kötüydü bu arada :A
Yine dürttü hadi gel çıkalım ya ne yapıyoruz burda dedi ben yine Allahım sabır ver diyip yok ya dedim kız kalktı elinde kartı tamam bu kartım dedi gülücük attı çıktı kız başka bir yerde de çalışıyormuş iş yerinin verdiği kartı bana verdi numarası falan vardı :A
Çıktım kartvizite bakıyorum bi yandan dertli dertli sigara içiyorum ulan kız da güzel bu benim ilişki de bitmek üzere dedim ama mertlik yapasım tuttu kartı yırttım attım :A

Ben @Dosi ye uğraşma dedim sen kıskanıyor dedin bu cevabı anlamadım şimdi:A

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: Dosi and xdragxx

Yahu hiç bir insana bu kardeşin mi yoksa sevgilin mi denmez. Bari sevgili kelimesini arkadaş olarak değiştirseydin.
senaryo senaryo senaryo
Kardeş değil abi :A
Ulan kız beni beğenmiş nasıl açılacağını da bilememiş korkudan saçmalamış işte niye böyle bir yalan atayım ben şizofren miyim illa yemin ettireceksin ederim de bu arada istersen :A

senaryo senaryo senaryo

Beni iyi analiz ettiğin doğrudur ams bende sizi analiz ettim o hafta :A bir ṣeyler dikkatimi çekti ama önemsiz boṣver :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Bu hikayeyi biraz değiştirmişsin sadece. Bize anlattığında ilişkin gayet tam hız ilerliyordu :A
Ayrıca seni ne kıskanacağım be. Hikayelerin gibi sıkmışsın :A @Yakamoz-Asi @Gerekli24