Onsan sonra yeni biri olduğunu biliyordum. Haklıymışım3 tane varAbi ben 18-28 arası boş değildim hiç 2 senedir falan boştayım
Teki 6 yıl sürdü hatta ben yarı dul sayılırım
![]()
Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zaten
Onsan sonra yeni biri olduğunu biliyordum. Haklıymışım3 tane varAbi ben 18-28 arası boş değildim hiç 2 senedir falan boştayım
Teki 6 yıl sürdü hatta ben yarı dul sayılırım
![]()
Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zaten
Sen hayırdır yine puanı yemiṣsin![]()
Burası dar ben geniş seviyorum.Rahat duramıyor![]()
Rahat duramıyor![]()
Bazen ben de seviyorum da yapacak bir şey yok. Kelime sanatını kullanBurası dar ben geniş seviyorum.![]()
Hangi kelimeden olduğunu Okudun mu ? RezaletDurduğunu görmedim valla. Aykut gelince durulur dedim, cıks, sanki daha bir uçtu.@12.Adam
Onsan sonra yeni biri olduğunu biliyordum. Haklıymışım
Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zatenadam yürüyen flörtçü. Kendisine zaten bu mevzulardan dolayı sen pek güvenilir değil. Sadık olmazsın diyorum
![]()
Ondan sonra yok ondan önce 2 tane vardıOnsan sonra yeni biri olduğunu biliyordum. Haklıymışım
Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zatenadam yürüyen flörtçü. Kendisine zaten bu mevzulardan dolayı sen pek güvenilir değil. Sadık olmazsın diyorum
![]()
Örnek verBazen ben de seviyorum da yapacak bir şey yok. Kelime sanatını kullan![]()
Hangi kelimeden olduğunu Okudun mu ? Rezalet![]()
Yok laBu mevzuları sorgu odasında konuṣtunuz mu![]()
Al işte çelişkilere gel.Mosi niye insanları benim aşırı aşk acısı çektiğime inandırıyorsunUlan 6 senelik sevgiliyi geç arkadaşınla ayrılsan bi üzülürsün de öyle bir diyon ki aşkından yataklara düştüm sanki
Ha bak ilk 2 hafta düştüm yatağa yalan yok ama ocakta bitti mayısta şu kız da fena değilmiş moduna geçtim
![]()
Al işte çelişkilere gel.
Sanki yataklara düştüm deyip evet 2 hafta düştüm diyor. Ocak ayında deyip mayısta kendine geldiğini itiraf ediyor, ayni bir kaç ay @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen @12.Adam
Yine patlattım kendisini…
2 hafta herkes düşer sen ama abartıyorsunAl işte çelişkilere gel.
Sanki yataklara düştüm deyip evet 2 hafta düştüm diyor. Ocak ayında deyip mayısta kendine geldiğini itiraf ediyor, ayni bir kaç ay @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen @12.Adam
Yine patlattım kendisini…
Kıyafeti sen mi deniyordun?Ondan sonra yok ondan önce 2 tane vardı2 sene değil 3 sene olmuş pardon ondan kafan karıştı galiba
Ya benlik bir şey değil ama bakın dinleyin. Bir keresinde AVMde alışverişteyim exle. Kıyafet denerken dışarda kız kavgası sesi çıktı ama böyle cırlama daha çok. Çalışan kız exime pardon içeri giren çocuk sevgiliniz mi yoksa abiniz mi demiş ex de delirmiş napim geliyor başıma lanet olsunssss
Yok sen deniyordun ulan nasıl anlamıyorsun ben deniyordum kabindeydim işteKıyafeti sen mi deniyordun?![]()
Sen Alev Alev ile meşgul olup @xdragxx ‘in konusuna günlerce sadece 1 soru sorduğun için hiç bir detay görmemiş olabilirsinBu mevzuları sorgu odasında konuṣtunuz mu![]()
Sen Alev Alev ile meşgul olup @xdragxx ‘in konusuna günlerce sadece 1 soru sorduğun için hiç bir detay görmemiş olabilirsin![]()
Süper olur
Senaryo işini azalt biraz….Ondan sonra yok ondan önce 2 tane vardı2 sene değil 3 sene olmuş pardon ondan kafan karıştı galiba
Ya benlik bir şey değil ama bakın dinleyin. Bir keresinde AVMde alışverişteyim exle. Kıyafet denerken dışarda kız kavgası sesi çıktı ama böyle cırlama daha çok. Çalışan kız exime pardon içeri giren çocuk sevgiliniz mi yoksa abiniz mi demiş ex de delirmiş napim geliyor başıma lanet olsunssss
Örneklik bir şey yok ceza alacak kelime yerine ceza almayacak ama hemen hemen aynı etki yaratacak kelime kullanacaksınÖrnek ver![]()
Uğraşma şu adamla çok üstüne gittin bugün yahuSenaryo işini azalt biraz….
Kimse sevgilin mi yoksa abin mi demez. İki kombin aynı anda denilmez @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen