Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 tane var :A Abi ben 18-28 arası boş değildim hiç 2 senedir falan boştayım :A Teki 6 yıl sürdü hatta ben yarı dul sayılırım :A
Onsan sonra yeni biri olduğunu biliyordum. Haklıymışım
Anaaaaaaa birde yarı dulum diyor 😱
Valla ben geri kalmıṣım billa geri kalmıṣım @Dosi :D
Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zaten :A adam yürüyen flörtçü. Kendisine zaten bu mevzulardan dolayı sen pek güvenilir değil. Sadık olmazsın diyorum :A

Onsan sonra yeni biri olduğunu biliyordum. Haklıymışım

Ya bunun sevgili hikayelerinden gına geldi zaten :A adam yürüyen flörtçü. Kendisine zaten bu mevzulardan dolayı sen pek güvenilir değil. Sadık olmazsın diyorum :A
Ondan sonra yok ondan önce 2 tane vardı :A 2 sene değil 3 sene olmuş pardon ondan kafan karıştı galiba :A

Ya benlik bir şey değil ama bakın dinleyin. Bir keresinde AVMde alışverişteyim exle. Kıyafet denerken dışarda kız kavgası sesi çıktı ama böyle cırlama daha çok. Çalışan kız exime pardon içeri giren çocuk sevgiliniz mi yoksa abiniz mi demiş ex de delirmiş napim geliyor başıma lanet olsunssss

Mosi niye insanları benim aşırı aşk acısı çektiğime inandırıyorsun :A Ulan 6 senelik sevgiliyi geç arkadaşınla ayrılsan bi üzülürsün de öyle bir diyon ki aşkından yataklara düştüm sanki :A Ha bak ilk 2 hafta düştüm yatağa yalan yok ama ocakta bitti mayısta şu kız da fena değilmiş moduna geçtim :A
Al işte çelişkilere gel.
Sanki yataklara düştüm deyip evet 2 hafta düştüm diyor. Ocak ayında deyip mayısta kendine geldiğini itiraf ediyor, ayni bir kaç ay @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen @12.Adam

Yine patlattım kendisini…

Al işte çelişkilere gel.
Sanki yataklara düştüm deyip evet 2 hafta düştüm diyor. Ocak ayında deyip mayısta kendine geldiğini itiraf ediyor, ayni bir kaç ay @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen @12.Adam

Yine patlattım kendisini…
2 hafta herkes düşer sen ama abartıyorsun :A Yok 1-2 aya kendime geldim de flörtümsü şeyler mayısta başladı tak diye başlamıyor takdir edersin ki...

Ondan sonra yok ondan önce 2 tane vardı :A 2 sene değil 3 sene olmuş pardon ondan kafan karıştı galiba :A

Ya benlik bir şey değil ama bakın dinleyin. Bir keresinde AVMde alışverişteyim exle. Kıyafet denerken dışarda kız kavgası sesi çıktı ama böyle cırlama daha çok. Çalışan kız exime pardon içeri giren çocuk sevgiliniz mi yoksa abiniz mi demiş ex de delirmiş napim geliyor başıma lanet olsunssss
Kıyafeti sen mi deniyordun? :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Senaryo işini azalt biraz….
Kimse sevgilin mi yoksa abin mi demez. İki kombin aynı anda denilmez @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen