Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 tane var :A Abi ben 18-28 arası boş değildim hiç 2 senedir falan boştayım :A Teki 6 yıl sürdü hatta ben yarı dul sayılırım :A

Anaaaaaaa birde yarı dulum diyor 😱
Valla ben geri kalmıṣım billa geri kalmıṣım @Dosi :D

Yorum yok bilmediğim şeye yorum yapamam :A

Bence de atma buraya ben olsam ben de atmam :A Ama sen koz vermişsin @Dosi ye :A
Yok deme öyle. Belkide sayemde dünyaya geri döndü. Adam diplerdeydi
Aşk acısını diplere kadar yaşıyordu. Bir ümit belki yine bir araya geleceklerini hayal etmiş olabilir ama kendisinin kafasına birşeylerle vurdum hayata döndü. Şimdi ayrı konuşuyor

Anaaaaaaa birde yarı dulum diyor 😱
Valla ben geri kalmıṣım billa geri kalmıṣım @Dosi :D
Bir tane daha olacaktı kız fena takıktı da ben istemedim deli bu bunla yapamam diye yoksa yine boşta olmayacaktım :A 10 senedir kız dırdırı yetti biraz kafa dinliyorum aslında :A

Aşk acısını diplere kadar yaşıyordu. Bir ümit belki yine bir araya geleceklerini hayal etmiş olabilir ama kendisinin kafasına birşeylerle vurdum hayata döndü. Şimdi ayrı konuşuyor

Ben hala diplerde yaṣıyorum :T:

• Üzücü
Reactions: Dosi
Allah razı olsun komşu kızı

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and xdragxx
Yaptıysan da bence bize anlatma yapılan iyiliğin gizlisi makbuldür:A

Yahu yalan atma :A İlk 3-4 ay okey de sonrasında ben tamamen bitirdim hiç bir araya gelmeyi de düşünmedim bu arada mosi de biliyor hatta bu kadar kolay unutulmaz kendini kandırma diyordu...
------

Peki teşekkür ederim iltifatın için ama beni konuşmayı keselim :A
Hemen utanıyon sen de pöf :A
------

Allah razı olsun komşu kızı
Abartıyoooo

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Len Aykut bizi mi kekliyon len @xdragxx :A
Bak sana senaryoyu yazıyorum. Aykut kızı buldu tamam mı tam olarak sevgilide değiller böyle flortlesme falan. Eski ex'ime de benziyor ama içime sinebilsin diye bu konuyu açtı. İlk fotoğrafı da yapay zeka adı altında gerçek olan bir fotoğraf attı. Yer yer bu fotoğrafa tekrar bizi döndürüp fikirlerimizin genelini merak ediyor ona göre hareket edecek. Eğer biz okeylersek Aykut 1 hafta 10 güne o sizin yengenizdi sizi tarattım diyecek ve cevaplara göre sevgili olacak. Çünkü o da sevdi ama kendine söyleyemiyor. Bizim üstümüzden bu durumu kendine kabullendirmeye çalışıyor. 😂😂

Bir tane daha olacaktı kız fena takıktı da ben istemedim deli bu bunla yapamam diye yoksa yine boşta olmayacaktım :A 10 senedir kız dırdırı yetti biraz kafa dinliyorum aslında :A

Seni gidi Çapkın Aykut seni. Birde istemedim diyor @12.Adam görüyormusun millet yokluk çekiyor demiyor :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Seni gidi Çapkın Aykut seni. Birde istemedim diyor @12.Adam görüyormusun millet yokluk çekiyor demiyor :D
Abi her kızla da olmaz ya o deliyle de uğraşmayım bir zahmet :A
------

Bak sana senaryoyu yazıyorum. Aykut kızı buldu tamam mı tam olarak sevgilide değiller böyle flortlesme falan. Eski ex'ime de benziyor ama içime sinebilsin diye bu konuyu açtı. İlk fotoğrafı da yapay zeka adı altında gerçek olan bir fotoğraf attı. Yer yer bu fotoğrafa tekrar bizi döndürüp fikirlerimizin genelini merak ediyor ona göre hareket edecek. Eğer biz okeylersek Aykut 1 hafta 10 güne o sizin yengenizdi sizi tarattım diyecek ve cevaplara göre sevgili olacak. Çünkü o da sevdi ama kendine söyleyemiyor. Bizim üstümüzden bu durumu kendine kabullendirmeye çalışıyor. 😂😂
Yok la maalesef gerçek değil :A

Valla adam senin oyunu çözdü Aykut geçmiṣ olsun oyun bitti dağılın gençler :A @xdragxx

Mosi niye insanları benim aşırı aşk acısı çektiğime inandırıyorsun :A Ulan 6 senelik sevgiliyi geç arkadaşınla ayrılsan bi üzülürsün de öyle bir diyon ki aşkından yataklara düştüm sanki :A Ha bak ilk 2 hafta düştüm yatağa yalan yok ama ocakta bitti mayısta şu kız da fena değilmiş moduna geçtim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi