renkli ışıklar müthiş
işte @Çiğdem- e böyle pille çalışan noel yumurtaları armağan et sevinir kız parlağı birde parlatırsak havada kapar
hahah ayy yok neden yalnız geçireyim bizim kızlar geliyor yatılı birlikte yatıyoruz son 2 yıldır beni geç uyutup rekor kırmamı sağlıyorlar bakalım bu yıl başında yine işim var
biricik şekerparem rose un (lily james) in oynadığı war and peace in 2. bölümü gelmişdiziyi izlemeyen @destere yi trend topik ilan ediyorum@-potterhead- in farahına benziyor kız zaten dizi de 1860 ların rusyasında geçiyor bence izleyip faraha nasıl rus olunur anlatabiliryabancı dizi azmanları @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 da davetlidir zaten 6 bölümlük mini dizi bubelki klasik seviyordur @Tolstoyevski yi de çağıralım
bu dizide kıza senden beter bir sevgili yapmışlar.ss baksana tam @Çiğdem- e kakalamalık oğlanizleyeceğim ama bir 15 gün sonraşu an filmlere yoğunlaştım
birde lily diyorsun resim yok bişey yokrose de resim koy dünya alem görsün güzelliği bakıp bakıp izleyesi gelsin insanların
yok bu toparlak başkasııyla evli ama çoccuk ilk kez kadın gördüğü için şu anki evli olduğunu hızla tüketip rosea koşacak gibi zaten karşılıklı sevişiyorlar kalplerinde neyse bıu ka spoi yeter sana ben bölümü izlemeye gidiyomdowntondada pek şansı yoktu kazmanın tekini bulmuştu evlenecekhatta arada zenci bile denemişti sanırım
resimdeki yuvarlağı çabuk terkedecektir sadece onunla pratik yapıyordur kız
Ben de bir haftadır Oscar filmlerine yoğunlaştım. En az 1 hafta daha izlerim herhalde, daha izlenecek çok film var.biricik şekerparem rose un (lily james) in oynadığı war and peace in 2. bölümü gelmişdiziyi izlemeyen @destere yi trend topik ilan ediyorum@-potterhead- in farahına benziyor kız zaten dizi de 1860 ların rusyasında geçiyor bence izleyip faraha nasıl rus olunur anlatabiliryabancı dizi azmanları @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 da davetlidir zaten 6 bölümlük mini dizi bubelki klasik seviyordur @Tolstoyevski yi de çağıralım
Yakışmamış.burada mary bozkurt işareti yapmaya çalışmış gördüğünüz gibi o da bizden biri ama @Çiğdem- le @Forumdash ın izlediği diğer CW dizilerindeki başrol memeli oğlanlar kesinlikle dış mihrak hepinizi Reign izlemeye davet ediyorum@cookies @Harunnn60 @Yiğitt @eskici @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 51265
kıskanıyon dimi kızcağız kaç tane oğlanla yatakta güreş tuttu diyeYakışmamış.
Bende tam bu emre nerde kaldi diyordumburada mary bozkurt işareti yapmaya çalışmış gördüğünüz gibi o da bizden biri ama @Çiğdem- le @Forumdash ın izlediği diğer CW dizilerindeki başrol memeli oğlanlar kesinlikle dış mihrak hepinizi Reign izlemeye davet ediyorum@cookies @Harunnn60 @Yiğitt @eskici @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 51265
Dönem kıyafetleri yakışmayan bir insan ilkkez görüyorumburada mary bozkurt işareti yapmaya çalışmış gördüğünüz gibi o da bizden biri ama @Çiğdem- le @Forumdash ın izlediği diğer CW dizilerindeki başrol memeli oğlanlar kesinlikle dış mihrak hepinizi Reign izlemeye davet ediyorum@cookies @Harunnn60 @Yiğitt @eskici @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 51265
hoşt ona her şey yakışır bir beroş gibi değil .ssDönem kıyafetleri yakışmayan bir insan ilkkez görüyorummodern hali daha güzelmişReing midir nedir bitsin sonraki projesini izlerimayrıca tribünlere oynamiş o hareketle
Sen güzelikten anlamazsın asıl sana hoşthoşt ona her şey yakışır bir beroş gibi değil .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?