- Reaksiyon puanı
- 50,472
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Sallamasyon olarak söyledim ama şimdi baktım da 46 tane dizi varmış aktif olarak devam ettiğim.47 izlediğin dizilerin sayısı mı?
Sallamasyon olarak söyledim ama şimdi baktım da 46 tane dizi varmış aktif olarak devam ettiğim.47 izlediğin dizilerin sayısı mı?
bıraktı galibaozan viola teyzeyi izlemiyormuydu ?
Bıraktım onu 5 bölümde falan.ozan viola teyzeyi izlemiyormuydu ?
Nasıl hesaplıyorsunuz? Ben en son 30'dan sonra saymayı bırakmıştım.Sallamasyon olarak söyledim ama şimdi baktım da 46 tane dizi varmış aktif olarak devam ettiğim.Bitenler ve bıraktıklarım hariç. Bir de bugün bir bölümünü izlediğim ve büyük ihtimalle ikinci bölümde bırakacağım Carnivale'yi eklersem 47 oluyor. Şaka gibi istesem tutturamazdım tamamen sallamıştım.
Carnivale'a devam edecektim ben unutmuşum iyi oldu yazdığın sınav haftası bitsin devam edeyimSallamasyon olarak söyledim ama şimdi baktım da 46 tane dizi varmış aktif olarak devam ettiğim.Bitenler ve bıraktıklarım hariç. Bir de bugün bir bölümünü izlediğim ve büyük ihtimalle ikinci bölümde bırakacağım Carnivale'yi eklersem 47 oluyor. Şaka gibi istesem tutturamazdım tamamen sallamıştım.
anlamıştımbıraktı galiba
Ben Excel'de tutuyorum tüm dizileri. Oradan hangi dizileri bitirdim, hangisi sezon arasında, hangileri aktif devam ediyor falan kolayca görüyorum.Nasıl hesaplıyorsunuz? Ben en son 30'dan sonra saymayı bırakmıştım.
Bu arada birlikte izlediğimiz diziler rahat 30 vardır dimi?
Edit: Mesajları yabancı dizi sohbet bölümüne taşırsın artık.
Breaking Bad, Spartacus, Lost ve Nip/Tuck dizileri de izledim eskilerden. Daha var da aklıma gelmedi şimdi.Ben Excel'de tutuyorum tüm dizileri. Oradan hangi dizileri bitirdim, hangisi sezon arasında, hangileri aktif devam ediyor falan kolayca görüyorum.Hatta ileride başlama ihtimalim olan diziler bile listeli vaziyette bekliyor.
Şu an o saydığım 47 diziden 24 tanesi ortak çıktı. Tabii bunun içinde The Sopranos, Six Feet Under gibi senin bitirmiş olduğun diziler de var.
Taşırım mesajları birazdan.
Onları da eklersem. Bir de bittiği için saymadığım Red Band Society ve Olive Kitteridge'i eklersem 30'a baya yaklaşıyoruz.Breaking Bad, Spartacus, Lost ve Nip/Tuck dizileri de izledim eskilerden. Daha var da aklıma gelmedi şimdi.
totoi totoş gotham mı izliyim.ssanlamıştım
baskül viola fazla gitmez bir yerden kesmek lazım izlemeyi? sen azmedenlerdensin) birde kader ortağın @sokak sanati var artık violayı aranızda topaç gibi çevirip durun
gotham ı izleyeceizde bir türlü yayınlanmadı haftada iki hafta ara veriyorlartotoi totoş gotham mı izliyim.ss
Yok artik ciddenmi[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Kapanır dememiştim ben ama kapanmış maalesef. Gelir gideri karşılayamamış...
Ben parayı izlediğim diziler karşılığı helal etmiştim zaten. Para için üzülmedim site kapandığı için üzüldüm. Görüntü kalitesi yüksek onun gibi bir site yok şu anda.Yok artik ciddenmi[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Senin adına üzüldüm yaa
Dizibox bile kapanmiyor tazedizimi kapaniyor[emoji33] [emoji33] [emoji33]
Gelirin gideri karşılamadığını kim söylüyor? 3000'e yakın üyesi vardı. Parayı alıp kaçmış olmasınlar.Kapanır dememiştim ben ama kapanmış maalesef. Gelir gideri karşılayamamış...
Aa simdi nerden izliceksinBen parayı izlediğim diziler karşılığı helal etmiştim zaten. Para için üzülmedim site kapandığı için üzüldüm. Görüntü kalitesi yüksek onun gibi bir site yok şu anda.
Gelirin gideri karşılamadığını kim söylüyor? 3000'e yakın üyesi vardı. Parayı alıp kaçmış olmasınlar.
Facebook sayfalarına öyle yazmışlar. Doğru olabilir kolay değil o kadar video için server sağlamak. Tabii bir miktar kar etmişlerdir ama zarara dönüşmeden bırakmışlardır.Ben parayı izlediğim diziler karşılığı helal etmiştim zaten. Para için üzülmedim site kapandığı için üzüldüm. Görüntü kalitesi yüksek onun gibi bir site yok şu anda.
Gelirin gideri karşılamadığını kim söylüyor? 3000'e yakın üyesi vardı. Parayı alıp kaçmış olmasınlar.
4-5 tane online site var şimdilik sıkıntı yok.Aa simdi nerden izliceksin
Bende artık izleyemiyorum çünkü video inmiyor artık tele .ss
ben kapanır dememiştim çok kaliteli görüntüsü var ama dizi belli bir süre sonra küt diye diziyi kesiyor abone olun öyle devam edin diyor demiştim?
Yabancıdizi kapandığından beri ordan izliyordum bundan böyle dizilab ve dizibox kapanmasın diye dua edelim.ben kapanır dememiştim çok kaliteli görüntüsü var ama dizi belli bir süre sonra küt diye diziyi kesiyor abone olun öyle devam edin diyor demiştim?
ondan sonrada @OzaN site için beddua etmişti sanırım onun etkisiyle kapanmıştır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?