Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlardan en önemlisi z-ntion cnm o diziye daha öncelik ver twd ilede aynı türden zaten daha ço hoşuna gider eminimki 😉😉😉
ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradım
fan yapımı dizi gibi duruyor

ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradım
fan yapımı dizi gibi duruyor
cnm @destere ve ben keyifle izledik hatta znationunu bu ilk sezonu twd nin bu son izlediğimiz araya kadarkı bölümlerinden daha keyifliydi önemli olanda sıkılmamak bence 🙂🙂🙂

hayır ama senin izlediğin diziler fantastik olsada konular çok farklı ama twd ve z nation zombileri işliyor
tamam işte cnm sevmekte zorluk çekmezsin ayrıca twd ye benzer bir zombi dizisi daha çıkıcak onuda izliceksin sonucta 🙂🙂🙂

10 dk önce jennifer carpenter'ın sea of fire ile döneceğini 2 dk önce de abc'nin diziyi iptal ettiğini öğrendim. YI-KIL-DIM :&

10 dk önce jennifer carpenter'ın sea of fire ile döneceğini 2 dk önce de abc'nin diziyi iptal ettiğini öğrendim. YI-KIL-DIM :&
ABC dizisiyle döneceğine hiç dönmesin bence. Tırt çıkma ihtimali yüksek işti.

USA dizisiyle anlaşmış herhalde gerçi o da pek sağlam sayılmaz ama belki iyi olur diyelim.

ABC dizisiyle döneceğine hiç dönmesin bence. Tırt çıkma ihtimali yüksek işti.

USA dizisiyle anlaşmış herhalde gerçi o da pek sağlam sayılmaz ama belki iyi olur diyelim.
Dönsün de kanal çok önemli değil.

Kanal demişken bu CNBC-e nerden buluyor böyle dizileri adını ilk defa duyduğum diziler.

Doğru tabii sansürlüyorlar ama e2 iyi Türkçe dublajlı yayınlıyor dizileri, programları dublajlı sevenler için iyi bir alternatif.

Ben de Ellen'i izliyordum.

Merlin'i izlerdim önceden.
Şu sıralar düzenli izlediğim diziler yok ama 2 Broke Girls ve The Exes'a falan bakıyorum
Merlin mi?
İyi hatırlattın CNBC-e'de tanışmıştım dizimle.

cw kanalının popüler dizilerinden the flash arrow ve the vampire diariesi yayınlıyor cnm
sonra teen wolf forever gibi bazı iddalı dizileride yayınlıyor yanı kaliteli diziler yayınlanıyor 🙂
Yani izliyorsun.
O dizilerin yayınlandığını bilmiyordum denk de gelmedim açıkçası geç saatte herhalde yayınlanıyor.

Merlin mi?
İyi hatırlattın CNBC-e'de tanışmıştım dizimle.

Yani izliyorsun.
O dizilerin yayınlandığını bilmiyordum denk de gelmedim açıkçası geç saatte herhalde yayınlanıyor.
ilk izlediğim yabancı dizilerden merlin