ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradımbunlardan en önemlisi z-ntion cnm o diziye daha öncelik ver twd ilede aynı türden zaten daha ço hoşuna gider eminimki 😉😉😉
ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradımbunlardan en önemlisi z-ntion cnm o diziye daha öncelik ver twd ilede aynı türden zaten daha ço hoşuna gider eminimki 😉😉😉
cnm @destere ve ben keyifle izledik hatta znationunu bu ilk sezonu twd nin bu son izlediğimiz araya kadarkı bölümlerinden daha keyifliydi önemli olanda sıkılmamak bence 🙂🙂🙂ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradımfan yapımı dizi gibi duruyor
tamam sen dediysen sana güveniyim o zaman ama bu diziyi izlerken twd ihanet ediyormuşum gibi hissedicem kesincnm @destere ve ben keyifle izledik hatta znationunu bu ilk sezonu twd nin bu son izlediğimiz araya kadarkı bölümlerinden daha keyifliydi önemli olanda sıkılmamak bence 🙂🙂🙂
ayy ne alakası var benim izlediğim tüm diziler aynı türden şimdi hepsini birbiriyle aldatmışmı oluyorumtamam sen dediysen sana güveniyim o zaman ama bu diziyi izlerken twd ihanet ediyormuşum gibi hissedicem kesin
hayır ama senin izlediğin diziler fantastik olsada konular çok farklı ama twd ve z nation zombileri işliyorayy ne alakası var benim izlediğim tüm diziler aynı türden şimdi hepsini birbiriyle aldatmışmı oluyorum
tamam işte cnm sevmekte zorluk çekmezsin ayrıca twd ye benzer bir zombi dizisi daha çıkıcak onuda izliceksin sonucta 🙂🙂🙂hayır ama senin izlediğin diziler fantastik olsada konular çok farklı ama twd ve z nation zombileri işliyor
ABC dizisiyle döneceğine hiç dönmesin bence. Tırt çıkma ihtimali yüksek işti.10 dk önce jennifer carpenter'ın sea of fire ile döneceğini 2 dk önce de abc'nin diziyi iptal ettiğini öğrendim. YI-KIL-DIM :&
Dönsün de kanal çok önemli değil.ABC dizisiyle döneceğine hiç dönmesin bence. Tırt çıkma ihtimali yüksek işti.
USA dizisiyle anlaşmış herhalde gerçi o da pek sağlam sayılmaz ama belki iyi olur diyelim.
Dönmüşken Showtime, HBO dizisiyle dönsün bence seviyeyi düşürmesin.Dönsün de kanal çok önemli değil.
Popüler dizileride yayınlıyorKanal demişken bu CNBC-e nerden buluyor böyle dizileri adını ilk defa duyduğum diziler.
Genel olarak adı duyulmamış dizileri alıyor ama.Popüler dizileride yayınlıyor
Yok ya kendim izlemek varken ne yapayım sansürlü CNBC-e'yi.Genel olarak adı duyulmamış dizileri alıyor ama.
Siz CNBC-e ya da e2'den dizi takip ediyor musunuz?@Harunnn60 @OzaN @Çiğdem- @destere @xemrexxx @yatutarsa @kaan955
cw kanalının popüler dizilerinden the flash arrow ve the vampire diariesi yayınlıyor cnmGenel olarak adı duyulmamış dizileri alıyor ama.
Siz CNBC-e ya da e2'den dizi takip ediyor musunuz?@Harunnn60 @OzaN @Çiğdem- @destere @xemrexxx @yatutarsa @kaan955
Merlin'i izlerdim önceden.Genel olarak adı duyulmamış dizileri alıyor ama.
Doğru tabii sansürlüyorlar ama e2 iyi Türkçe dublajlı yayınlıyor dizileri, programları dublajlı sevenler için iyi bir alternatif.Yok ya kendim izlemek varken ne yapayım sansürlü CNBC-e'yi.
CNBC-e'den izlemeye değer tek şey Jimmy Fallon. Bence o tip programlara ağırlık vermeliler. Hem ne zaman rastlansa izlenecek türden şeyler hem de internette Türkçelerini bulmak mümkün değil.
Merlin mi?Merlin'i izlerdim önceden.Şu sıralar düzenli izlediğim diziler yok ama 2 Broke Girls ve The Exes'a falan bakıyorum
Yani izliyorsun.cw kanalının popüler dizilerinden the flash arrow ve the vampire diariesi yayınlıyor cnm
sonra teen wolf forever gibi bazı iddalı dizileride yayınlıyor yanı kaliteli diziler yayınlanıyor 🙂
ilk izlediğim yabancı dizilerden merlinMerlin mi?İyi hatırlattın CNBC-e'de tanışmıştım dizimle.
Yani izliyorsun.O dizilerin yayınlandığını bilmiyordum denk de gelmedim açıkçası geç saatte herhalde yayınlanıyor.
Benim ilk izlediğim yabancı diziydi.ilk izlediğim yabancı dizilerden merlin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?