Cidden o kim yaEn solda ki kızı niyeyse hatırlamıyorum.Carol'un kızı diyeceğimde o okadar büyük değildi. @OzaN senin bir numarana girdimde alakasız bişi geldi aklıma.
Karakter listesini kurcaladım sonunda ulaştım, doğru dediğin.Cidden o kim ya
Edit: Andrea'nın kardeşi galiba.
Bunun alıcısı çokThe Legend of Korra tam yazamadımda böyle bir ismi var
bu dizi, hava bükü, eşek fükücü tarzı karakterlerii barındıran çizgi dizi değilmi ?Bunun alıcısı çokCNBC-e'de veriyorlar rastladıkça bakarım da bi pokemon filan değil
aynen o seri galibabu dizi, hava bükü, eşek fükücü tarzı karakterlerii barındıran çizgi dizi değilmi ?
sonunda john constanapolisi izlemeyi başardımaynen o seri galiba
evet 2'yi çıktıgı gun izlemiştimsonunda john constanapolisi izlemeyi başardımne dizi ama kalite akıyor dizidesen izlemişmiydin ?
haber gerçek değildirranini® @raninimanini · 37 dk. 37 dakika önce
HBO, en geç 2016 Haziran'da Türkiye'ye gelir. At fav'a..
@destere senle @Çiğdem- e dizi çekmeye geliyorlarmış yaşadın@Forumdash @Nisa @Harunnn60
ikinizin de boy boy boyfirendleri oalcakmış dizidehaber gerçek değildir
gelirse çiğdemle başrolü kaparız sorun olmaz
nurtopu gibi toparlaklarımız olacaktırikinizin de boy boy boyfirendleri oalcakmış dizide
ranini® @raninimanini · 37 dk. 37 dakika önce
HBO, en geç 2016 Haziran'da Türkiye'ye gelir. At fav'a..
@destere senle @Çiğdem- e dizi çekmeye geliyorlarmış yaşadın@Forumdash @Nisa @Harunnn60
ayyy yine ne analtıryorsunuz ne filmi ben neden birşey anlamıyorum hahahahaber gerçek değildir
gelirse çiğdemle başrolü kaparız sorun olmaz
@destere nin sapık hayalleri işteayyy yine ne analtıryorsunuz ne filmi ben neden birşey anlamıyorum hahaha
@destere burak özçiviti istiyimiş illa onunla başrol olucam diyormuş sana da rıza babayı uygun görmüş
HBO türkiyede yetenekli oyunculara göz dikmiş yani bana ve sana göz dikmişler @Çiğdem-
zaten dizinin yarısından sonra üstüne kuma olarak beren i alıyorumhahahah hiçç yokumm ben @destere ye söyle beni akrıştırmasın kendi ne halt yiyorsa yesin hepside onun olsun
sen berenle ne halt ediyorsan et cnm ben oyuncu falan olmak istemiyorum size başarılarHBO türkiyede yetenekli oyunculara göz dikmiş yani bana ve sana göz dikmişler @Çiğdem-ikimizi başrol paklar aşağısı kurtarmaz
zaten dizinin yarısından sonra üstüne kuma olarak beren i alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?