Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Sonuçları

2 sahneye daha ihtiyacın vardı senin dimi :A

Dur şimdi ben tekrardan hesaplayacam tüm puanları, inşallah düşersin sıralama olarak. :A
şu final puanı alanları hesapla yeter diğerlerini karıştırma basımıza yeni puan alıcaklar çıkmasın :A

Yine mi iyi gitmişiz ne. :A

Bugün yarışma zamanı burada olamadım ama başta tam puan verenlere sonra da yüksek verenlere teşekkür ediyorum. :D Bu arada final puanı alan @vadikızı @Çiğdem- @denizz19 @Bully ve @turkuazz'ı da tebrik ediyorum. :A

Kenan neden yeniden hesaplanacak :A @MayısKralı
Ben de seni tebrik ederim. :A

Yalnız Kenan değil ben hepsini yeniden hesaplayıp sonuçları güncelleyecem birazdan, Serenay 23 puan eksik hesaplanmış. :F

Ben de seni tebrik ederim. :A

Yalnız Kenan değil ben hepsini yeniden hesaplayıp sonuçları güncelleyecem birazdan, Serenay 23 puan eksik hesaplanmış. :F
Teşekkür ederim çok naziksin :A

Ay ne kadan düşüncelisin :A Aman banane Serenay'dan beni geçmesin de :A

Teşekkür ederim çok naziksin :A

Ay ne kadan düşüncelisin :A Aman banane Serenay'dan beni geçmesin de :A
Pis seni :A Kenan iyi gidiyor bakalım ama Serenay'ımın en büyük özelliği arap atı gibi sonradan açılmasıdır geçileceğin zamanlar gelecek yani merak etme. :A

Pis seni :A Kenan iyi gidiyor bakalım ama Serenay'ımın en büyük özelliği arap atı gibi sonradan açılmasıdır geçileceğin zamanlar gelecek yani merak etme. :A
İnşallah canım yaa. :A

İyi olan kazansın. :A Övünmek gibi olmasın ama daha şimdiden 22 final puanım var. :A

İnşallah canım yaa. :A

İyi olan kazansın. :A Övünmek gibi olmasın ama daha şimdiden 22 final puanım var. :A
Dur bakalım ben hesapladığımda düşer belki o puanın. :A

Ayrıca unutma ki nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemlidir, finale kalamazsan o puanların hiçbir anlamı olmayacak. :A

Dur bakalım ben hesapladığımda düşer belki o puanın. :A

Ayrıca unutma ki nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemlidir, finale kalamazsan o puanların hiçbir anlamı olmayacak. :A
Finale kalacağım için sorun yok. :A

Hesapla hadi :A

@MayısKralı puan ve final puanı durumunu güncelledim. Elenen isim değişti. Herkesin puanını 2-3 kez hesapladım valla kimse itiraz etmesin sonuçlar doğru. :A Ama yine de isteyen puanını hesaplasın tabii.

Bir de Efe'ye 19 oy kullanıldığını söylemişsin ama konuda 18 oy vardı. Kontrol et de bi konuda paylaşmadığın bir oy varsa puan durumuna ekleyelim. pompy'den oy istemişsin mesela oy kullandı mı o?

Yarışmacılardan Billy Kane de oy kullanmamış, -15 düşmeyi unutmuşsun, ondan da düştüm.

Kısacası her şeyi eline yüzüne bulaştırmışsın bu hafta, umarım bir daha tekrarlanmaz bu durum. :D Sunucu da mi ben olayım yani :A

Ben uyuyorum şimdi öğlen bir uğrarım, ben gelmeden dokunma bir şeye. :A

@Bully yok oyların hepsini açıklamışım, konudaki jürilerin hepsi kullandı listeye bakma sen Felon ve kendimi eklememişim. :X Neyse Billy'ede - sini vermişsin aferin :D Benden daha iyi sunuculuk yapmışsın helal olsun. :X

Sırasız bir şekilde ilk 6: Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut İynemli, Hazar Motan, Barış Falay, Kenan İmirzalıoğlu ve pek sanmasam da Algı Eke.

Elenen ise Ahmet Kural olabilir, yeter ki ben olmayayım. :(

Algı Eke demenle kaçırdın 7/7yi :(

Son düzenleme:
@Bully yok oyların hepsini açıklamışım, konudaki jürilerin hepsi kullandı listeye bakma sen Felon ve kendimi eklememişim. :X Neyse Billy'ede - sini vermişsin aferin :D Benden daha iyi sunuculuk yapmışsın helal olsun. :X

Algı Eke demenle kaçırdın 7/7yi :(
Senden daha iyi sunuculuk yaparım zaten ama ben yarışmacı olmak için doğmuşum, işin eğlencesi orada. :A

Neyse bir gece operasyonuyla Serenay'ımı @Çiğdem- in Barış'ı ile @denizz19'un Hazar'ının üzerine çıkardım iyi oldu. :A

Senden daha iyi sunuculuk yaparım zaten ama ben yarışmacı olmak için doğmuşum, işin eğlencesi orada. :A

Neyse bir gece operasyonuyla Serenay'ımı @Çiğdem- in Barış'ı ile @denizz19'un Hazar'ının üzerine çıkardım iyi oldu. :A
hahaha sadece final puanlarıda değil ayoll elenen bile yanlışmış skandal :A :A :A

Hep ilk hafta aldığı 12 puan yüzünden. ss

Finale çıkarmayız biz de onu böylece topladığı tüm puanlar boşa gider. :A All-Star'da 2 finalist olacak dimi :D
Hep ilk hafta aldığı 12 puan yüzünden. ss

Finale çıkarmayız biz de onu böylece topladığı tüm puanlar boşa gider. :A All-Star'da 2 finalist olacak dimi :D
1.sezon kenan hep arkalarda kalıyordu all starda değer kazandı nedense :A

final puanları çok uçuk yoksa kenanın henüz bir başarısı yine yok :A