şu final puanı alanları hesapla yeter diğerlerini karıştırma basımıza yeni puan alıcaklar çıkmasın2 sahneye daha ihtiyacın vardı senin dimi
Dur şimdi ben tekrardan hesaplayacam tüm puanları, inşallah düşersin sıralama olarak.
şu final puanı alanları hesapla yeter diğerlerini karıştırma basımıza yeni puan alıcaklar çıkmasın2 sahneye daha ihtiyacın vardı senin dimi
Dur şimdi ben tekrardan hesaplayacam tüm puanları, inşallah düşersin sıralama olarak.
Ben de seni tebrik ederim.
Teşekkür ederim çok naziksinBen de seni tebrik ederim.
Yalnız Kenan değil ben hepsini yeniden hesaplayıp sonuçları güncelleyecem birazdan, Serenay 23 puan eksik hesaplanmış.
Pis seni Kenan iyi gidiyor bakalım ama Serenay'ımın en büyük özelliği arap atı gibi sonradan açılmasıdır geçileceğin zamanlar gelecek yani merak etme.Teşekkür ederim çok naziksin
Ay ne kadan düşüncelisin Aman banane Serenay'dan beni geçmesin de
İnşallah canım yaa.Pis seni Kenan iyi gidiyor bakalım ama Serenay'ımın en büyük özelliği arap atı gibi sonradan açılmasıdır geçileceğin zamanlar gelecek yani merak etme.
Dur bakalım ben hesapladığımda düşer belki o puanın.İnşallah canım yaa.
İyi olan kazansın. Övünmek gibi olmasın ama daha şimdiden 22 final puanım var.
Finale kalacağım için sorun yok.Dur bakalım ben hesapladığımda düşer belki o puanın.
Ayrıca unutma ki nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemlidir, finale kalamazsan o puanların hiçbir anlamı olmayacak.
Sırasız bir şekilde ilk 6: Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut İynemli, Hazar Motan, Barış Falay, Kenan İmirzalıoğlu ve pek sanmasam da Algı Eke.
Elenen ise Ahmet Kural olabilir, yeter ki ben olmayayım.
@Felon çok düşük.
Senden daha iyi sunuculuk yaparım zaten ama ben yarışmacı olmak için doğmuşum, işin eğlencesi orada.@Bully yok oyların hepsini açıklamışım, konudaki jürilerin hepsi kullandı listeye bakma sen Felon ve kendimi eklememişim. Neyse Billy'ede - sini vermişsin aferin Benden daha iyi sunuculuk yapmışsın helal olsun.
Algı Eke demenle kaçırdın 7/7yi
Ceren Moray 30 puan mı ne yükseldi Sahibi de itiraz bile etmiyor ben olmasam elendiğiyle kalacaktıhahaha sadece final puanlarıda değil ayoll elenen bile yanlışmış skandal
sadece kendi puanımı bende hesapalrım bundan sonra ozaman ne olur ne olmazCeren Moray 30 puan mı ne yükseldi Sahibi de itiraz bile etmiyor ben olmasam eleneceğiyle kalacaktı
Hep ilk hafta aldığı 12 puan yüzünden. ss
Finale çıkarmayız biz de onu böylece topladığı tüm puanlar boşa gider. All-Star'da 2 finalist olacak dimi
Hep ilk hafta aldığı 12 puan yüzünden. ss
Finale çıkarmayız biz de onu böylece topladığı tüm puanlar boşa gider. All-Star'da 2 finalist olacak dimi
1.sezon kenan hep arkalarda kalıyordu all starda değer kazandı nedenseHep ilk hafta aldığı 12 puan yüzünden. ss